možnost zanositve
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- Deedee91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
purple_rain napisal/-a:To se sliši kot da naj tako ravna, da naj se sex niti ne bi zgodil (kot npr. "ščiti pred prehladom" or something)Deedee91 napisal/-a:se zaščiti pred sexom
(čeprav nekaterim ne bi škodovala takšna zaščita..)
samo maš prav ja, to res zveni tak xD
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
jaz imam tudi eno vprašanje... kakšna je možnost zanositve, če se uporabi kondom, fantu pride, ampak se vseeno seks nadaljuje (recimo 10 minut... kaj takega)? aja, s tem da tipčku vmes še vedno stoji in je kondom cel. sprašujem informativno
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
evo inch, tule si preber. http://www.splav.infooploditev_teden_nosecnosti.html čist lepo piše, da če ženska noče zanosit, pol ne bo
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
anonimna napisal/-a:Helou,
mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame, vendar me vseeno skrbi, urgentno tabletko pa me je strah vzet, ker sem jo že ene parkrat v pol leta. :S Vem da bi se mogla zaščitit, sam zej je mal prepozno.
Zlo bi bla vesela odgovora:)
Obožujem odgovorne ljudi . Nisva se zaščitila, že parkrat v pol leta sem vzela urgent tabletko, vem da bi se mogla zaščiti, ampak je prepozno...
Odgovor : Nauči še že nekaj iz svojih bedastih dejanj in se vnaprej zaščiti!
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
anonimna napisal/-a:mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame,
Tudi če bi mu prišlo vate, bi bila možnost za zanositev prvi dan po menstruaciji relativno majhna. Če mu ni prišlo, je pa zanemarljiva. Na tvojem mestu ne bi jemal urgentne tabletke.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
Tonja napisal/-a:anonimna napisal/-a:Helou,
mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame, vendar me vseeno skrbi, urgentno tabletko pa me je strah vzet, ker sem jo že ene parkrat v pol leta. :S Vem da bi se mogla zaščitit, sam zej je mal prepozno.
Zlo bi bla vesela odgovora:)
Obožujem odgovorne ljudi . Nisva se zaščitila, že parkrat v pol leta sem vzela urgent tabletko, vem da bi se mogla zaščiti, ampak je prepozno...
Odgovor : Nauči še že nekaj iz svojih bedastih dejanj in se vnaprej zaščiti!
se bolj ne morem strinjat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov