možnost zanositve
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
nivea9 napisal/-a:Možnost zanositve je majhna, tvoja neodgovornost jemanja tabletk pa velika.
Če ne želiš zanositi poskrbi, da ne boš.
zakaj pa misliš da bi morala kr vsaka ženska jemat tabletke? sej obstajajo še drugi načini zaščite.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Tabletka je v marsikateri okoliščini vseeno boljša zaščita kot kondom, ki lahko poči. Še vedno je bolje jemati tabletke kot biti popolnoma nezaščiten, ni tako? Če pa se bo odločila za tabletke ali ne, pa je povsem njena odločitev.
Alta alatis patent.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
rinca napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Možnost zanositve je majhna, tvoja neodgovornost jemanja tabletk pa velika.
Če ne želiš zanositi poskrbi, da ne boš.
zakaj pa misliš da bi morala kr vsaka ženska jemat tabletke? sej obstajajo še drugi načini zaščite.
Men se zdi, da je tukaj mislila urgentne tabletke, ne KT.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- teejaramone
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2010
mene pa zanima če je kšna možnost oz koliko možnosti je za zanositev če sem tabletko vzela v nedeljo zvečer potem pa v ponedeljek ne (morala bi jih nehat jemat zato ker sem za nekaj dni potegnila ker sem bila na morju pa nisem hotela imet menstruacije) in ravno v ponedeljek zvečer sem seksala s fantom, prišlo mu je notri ker pa nisem bila doma in nisem imela s seboj tabletk sem ga lahko vzela šele naslednji dan v torek okoli 4ih popoldne. Vzela sem ga ob 4ih pa potem se enega zvečer potem pa sem nehala. Menstruacije še nimam ker jo ponavadi dobim po 4ih 5ih dneh po zadnjem tabletku.. ampak me se vedno skrbi.. Rabim nasvet ali vsaj mnenje??..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa sej so ti že tukej http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... t=#1471267 odgovarjale.
- teejaramone
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:^^pa sej so ti že tukej http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... t=#1471267 odgovarjale.
Kdo mi je pa tm kj odgovoru? razn tega da nj bl razločn napišem? lhk bi mal kdo razumu da u takem trenutku si žiučn in da mogoče kj zabluziš s pisanjem.. sm pa čist lepo prosila za nasvet ne da mi pokazeš kje sem napisala še to..sploh mi pa ni tm noben odgovoru..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tananda napisal/-a:teejaramone napisal/-a:pomojem se čist razume sam dobr.
tabletk sm uzela u nedeljo ob polnoči pol ga učerej nism in sva s fantom seksala prslo mu je notr in sm do tabletka prsla sele dons ob 4ih in sm ga uzela pa se pol ga bom ob 9ih pol pa ne več ker sm že zdj za en tedn potegnila jemanje ker nism hotla met menstruacije. in me zanima če me more kj skrbet ker ga učer nism uzela ?
Tableta je ženskega spola.
Js bi uvedla slovnične teste za ženske, ki hočejo začet jemat KT. Nekak mi ne gre v glavo, da človek, ki se tkole izraža, zmore odgovorno seksat in da ji tablete ne bodo samo škodovale...
Sicer pa če sm prav razumela (ČE): če je "ob 4ih" mišljeno ob 4ih zjutraj, potem nimaš kaj paničart. Če je mišljeno ob 16ih pa v bistvu tut ne, ker naj bi tablete ščitile za nazaj, če se ne motim (popravite me). Torej če si vzela tableto v torek ob 16ih, moraš naslednjih 7 dni pazit in uporabljat še kondom...
tmis_ napisal/-a:Grem stavit, da v navodilih tvojih tablet vse piše o tem, kako ukrepati v primeru pozabljene tablete.
Katere KT jemlješ?
schpeltza napisal/-a:Pri mojih vem da je odvisno od tega, v katerem tednu si. Torej če je podobno kot pri mojih uporabljaj kak teden še dodatno zaščito. Panike pa mislim da ni. Tako enostavno pa tudi ni zanosit.
..če pa to niso odgovori..
- teejaramone
- Sramežljivka
lej oprosti ampk men teh odgovorov ne kaže... men kaže da je moj post zadnji na tazadnji strani..
- teejaramone
- Sramežljivka
teejaramone napisal/-a:lej oprosti ampk men teh odgovorov ne kaže... men kaže da je moj post zadnji na tazadnji strani..
..
Zadnjič spremenil teejaramone, dne 05. Sep. 2010 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov