možnost zanositve
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anonimna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2010
Helou,
mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame, vendar me vseeno skrbi, urgentno tabletko pa me je strah vzet, ker sem jo že ene parkrat v pol leta. :S Vem da bi se mogla zaščitit, sam zej je mal prepozno.
Zlo bi bla vesela odgovora:)
mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame, vendar me vseeno skrbi, urgentno tabletko pa me je strah vzet, ker sem jo že ene parkrat v pol leta. :S Vem da bi se mogla zaščitit, sam zej je mal prepozno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Na takšne stvari je potrebno prej misliti. Sploh pa omenila si, da si že vzela urgentno tabletko, kar pomeni, da to ni prvič, da se ti je kaj takšnega zgodilo. In ponavadi človek, ki se sproti uči, ne ponavlja istih napak.
Če si zanosila, nič čudnega, če te pa enkrat, dvakrat ponavljajoče dejanje ne izuči, potem pač nosi posledice, če ne poznate odgovornosti in zaščite.
Če si zanosila, nič čudnega, če te pa enkrat, dvakrat ponavljajoče dejanje ne izuči, potem pač nosi posledice, če ne poznate odgovornosti in zaščite.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Joj postanem jezna, ko kaj takega preberem Možnost zanositve je vedno, samo včasih je višja včasih nižja. Pa glede na to, da skoz jemješ te urgentne tabletke-a misleš da so to vitamini al kaj Nabavi kondome (in jih potem tudi uporabljaj!) ali pa pojdi do ginekologa, ki ti bo prepisal kontracepcijske tabletke!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jochie napisal/-a:možnost je 50%....ali si zanosila ali pa nisi!
fantu ni prišlo vate? upam, da mu ni prišlo v tvojo prijateljico!
Lej ga, strička! Kje s pa ti tk dolgo hodu, a si se namakau? Smo te kr enmal pogrešali!!
Anonimka,
mogoče pa podzavestno želiš otroka?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Deedee91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
jaz res ne razumem, da so ljudje tak neodgovorni (pa nič osebno proti tebi anonimna). bodi vendar bolj resna in se zaščiti pred sexom, alpa sexaj prek telefona, tu je možnost zanositve precej manjša . ne res, možnost, da zanosiš je vedno tu, pa tudi če mu ni prišlo vate, predsemenski izliv tudi obstaja.
rajši se posvetuj z ginekologinjo alpa počakaj, pa boš vidla.
mej se rada, pa se ne uničuj s temi tabletami, ki ti tak nebi ble potrebne, če bi razmišljala z glavo. enkrat ti bo žal...
rajši se posvetuj z ginekologinjo alpa počakaj, pa boš vidla.
mej se rada, pa se ne uničuj s temi tabletami, ki ti tak nebi ble potrebne, če bi razmišljala z glavo. enkrat ti bo žal...
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
joj joj. raj ne bom zopet pridigala.
vglavnem ja je možnost da si zanosla. med menstruacijo je nekot najmajnša šansa pol k pa nimaš več pa se začne zopet vedn bol povečvat ''tveganje''.
vglavnem ja je možnost da si zanosla. med menstruacijo je nekot najmajnša šansa pol k pa nimaš več pa se začne zopet vedn bol povečvat ''tveganje''.
- crazyL1KEme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2009
LOL, namesto možnost zanositve prebrala možnost ZAPOSLITVE O_o
Moje mnenje so pa tako že povedali vsi pred menoj, ampak če že sprašuješ
JA, ČE IMAŠ NEZAŠČITEN SPOLNI ODNOS OBSTAJA MOŽNOST DA ZANOSIŠ!!!
Mogoče, si boš pa zapomnila, ko boš dejansko zanosila!!!
Moje mnenje so pa tako že povedali vsi pred menoj, ampak če že sprašuješ
JA, ČE IMAŠ NEZAŠČITEN SPOLNI ODNOS OBSTAJA MOŽNOST DA ZANOSIŠ!!!
Mogoče, si boš pa zapomnila, ko boš dejansko zanosila!!!
I came, I saw, I had no idea what was going on, I left.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To se sliši kot da naj tako ravna, da naj se sex niti ne bi zgodil (kot npr. "ščiti pred prehladom" or something)Deedee91 napisal/-a:se zaščiti pred sexom
(čeprav nekaterim ne bi škodovala takšna zaščita..)
Ampak, ja, treba mislit na zaščito pred samim sexom, ne pa potem paničarit..in če že tko redno papcaš tiste tabletke, zakaj ne bi potem še bolj redno - kar vsak dan - KT jemala.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
anonimna napisal/-a:Helou,
Dokler imaš takšna vprašanja in tak neodgovoren odnos je zate najbolje da sploh ne seksaš. Najprej pojdi ginekologinji na posvet.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ni.anonimna napisal/-a:Helou,
mene pa zanima kakšna je možnost zanositve, če sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos prvi dan po moji končani menstruaciji? Fantu ni prišlo vame,
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov