Mladi fantje in 30+ letnice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Dec. 2012 14:13

carrie_ napisal/-a:, naj se ga nauči odpirat sama, se ulegu na kvač in rekel, da hoče en blow-job.

da me spoštuje,

nisi ti malce protislovna?
če mene ženska prosi za pomoč, je zame znak spoštovanja ta, da ji pomagam...
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 29. Dec. 2012 14:24

Ja, ta primer je bil mišljen za tistega "tradicionalnega" alfa-samca (ne da bi ga jaz videla kot takega). Unega, ki je najbolj močan, ima denar, se mu jeb* za vse in hoče eno orenk podrejeno žensko... kot v 50 shades of grey, predvidevam.

Spoštovanje je pa nekaj, kar je Evelyn kategorizirala kot beta in je bila referenca nanjo. Medtem ko jaz spoštovanje vidim kot alfa lastnost, če zdaj prepodstavim, da je "alfa" lahko relativen koncept.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Dec. 2012 14:29

tukaj na forumu je kar nekaj psihologinj moških... :lol: :lol: :lol:

ali pa gledate preveč filmov tipa bridget jones ali kaj podobnega... :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Dec. 2012 14:41

Joj carrie, itak da je crno bela teorija, ker poudarjam ni generalizacija na celotno populacijo zensk in moskih, kot si ti to vzela, temvec opis nekega vzorca populacije, ki je predstavljen zgolj kot okvir delovanja zdopuscanjem variacij. Seveda se 'razvijamo', seveda postaja podoba alfa samca in samice drugacna, vendar nikol ne mores sklepat po sebi,ti si morda na eni tocki, vecina je morda na drugi, v kar prica se vedno globoko zakoreninjen vsak seksizem, rasizem, ksenofobija, in ostalo tu in v drugih delih sveta. Radi si govorimo, da smo napredni in boljsi..pa je dejstvo, da taksne spremembe niso preproste in najpomemmbnejse nniso masovne in niso hitre. Sicer pa kaj pa bolj prica v prid obstoja hierarhije in patriarhata kot tocno to kar si ti napisala: usede se na kavc in zahteva blowjob. Resno? To je tvoj argument, zenska naj se nauci sama odpirat marmelade potem pa na prosnjo ali ukaz blowjoba tipa, ki lezerno sedi na kavcu..cudi me, da ne vidis ironije v tvoji zahtevi po spostovanju in napisanemu. Sploh pa si potrdila mojo tezo, hoces, da sta enakopravna, razen v postelji-kaj pa je to drugega kot prenos moci v enega danes najpomembnejsih faktorjev zveze-spolnost? Moski so vedno drzali niti nad zensko vna podrocju spolnosti, to da ti se opravicujes to nadvlado, kot dobrodoslo('samo' v spolnosti, lepo te prosm, to ne more in nikoli ni ostalo samo med stenami spalnice, spolnost je del tako javnega kot intiknega zivljenja, celotna znanost temelji na dejstvu, da se spolni vzorcu materializirajo tudi v realnem, javnem zivljenju posameznika) prica temu, da si sama zapadla v iluzoricno navidezno utvaro enakopravnosti.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 29. Dec. 2012 22:34

Hm... Hja, jaz vidim to kar se dogaja v spolnosti bolj kot neko ločeno poglavje, morda tudi bolj kot igrico. Ne delam povezave v realno življenje, oz življenje izven spolnosti. Torej: lahko v palnici partner "prevzame vajeti" in mi ukazuje itd.. Ampak to ne more početi izven spolnosti. Je pa zanimiva tvoja teza, moram priznat...

Drugače pa si tudi ti narobe razumela moj point v zvezi s spoštovanjem. Jaz NE vidim tipa, ki prbije naj si sama odprem kozarc, se uleže in hoče blowjob kot nekoga, ki me spoštuje.... To sem dala primer tipa, ki je alfa samec po nekih občih merilih (50 Shades of grey, se ga idealizira kot nekoga ki je steber družbe). Še tretjič povem, da je moja definicija alfa nekaj DRUGEGA... Namreč to , da me spoštuje... Pa četudi se ga zato označi kot "beto" ali "podredljivega"... Skratka MOJA definicija alfe je nekaj drugega... Če je lastnost alfa nekaj kar je TOP.

*Sigh*
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Dec. 2012 22:57

^^ ne morem, da ne bi...če si že tolikokrat omenila 50 shades...a si ti sploh prebrala knjige?

Zame se definicija alfa samca in spoštovanje do žensk tudi pod razno ne izključujeta.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 29. Dec. 2012 23:05

Nisem prebrala, zaradi zlo slabih kritik, teh pa sem ene 3 prebrala in so me odvrnile...

No, evo, tudi moja definicija alfa samca in tega, da me spoštuje, se ne izključujeta... :tanz:

Lih zaradi tega je danes tako težko sploh definirati "alfa samca".

Mogoče je dans lahko alfa samec Justin Bieber, malo karikirano rečeno...

Slika
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Dec. 2012 23:29

Joj. :) ok. Se lahko vrtimo v krogu. Take debate so primerne za ob kavi, ko se lahko tocno razcisti kdo kaj misli. :D. Zdaj smo itak popolnoma zasli in ce se grem mal igrat moderatorko.. 30letnice in mlajsi moski. :) ostalo pa lahko v klepetalnici.
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Dec. 2012 0:29

30+ letnice seksajo z mlajšimi, ker:

- starejših samskih ne dobijo
- starejši vezani iščejo mlajše ljubice od njih
- enako stari iščejo mlajše

In kaj ostane? Ja, mlajši vendar.

Plus tega ima moški baje virilnost na višku pri 20, ženska pa pri 30+. Tudi tukaj se ujameta. Plus tega je mlajšim itak kul poseksat starejšo, ker dobijo filing, da so celi carji, da jim je to ratalo. Pa še nauči ga starejša česa.

To je vsa skrivnost..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 30. Dec. 2012 0:40

o.O Ali se pa pač ujemeta dva osebka / se zaljubita, če hočete, in ne gledata na letnice... mislim, tiste alineje zgoraj res izpadejo, kot bi kupoval banane na tržnici :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 30. Dec. 2012 12:52

Džeki napisal/-a:30+ letnice seksajo z mlajšimi, ker:

- starejših samskih ne dobijo
- starejši vezani iščejo mlajše ljubice od njih
- enako stari iščejo mlajše

Mislim, da vprasanje je bilo zakaj si mlajsi moski zelijo zvezo s starejsimi zenskami!
Jaz sem se tudi sprasevala, zakaj mlajsi moski bi si zelel starejso zensko, ce lahko dobi mlajso punco za zvezo?

Jaz imam par svojih kolegov, ki so v resni zvezi s starejso zensko! Vsi po vrsti so opisali svojo starejso punco kot zelo razumevajoco, zrelo, ki ve kaj hoce in samostojno!
Moje mnenje je, da odlocitev moskega za resno zvezo je cist individualna stvar, si pa vsak moski zeli razumevanje, harmonijo in mir v zvezi.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Dec. 2012 13:43

Džeki napisal/-a:
Lahko zdaj tu filozofiramo, a dejstvo je, da ima večina žensk starejšega tipa. Večina, vsaj par let starejšega. Mulci, ki padajo na starejše, iščejo seksualno učiteljico, tako je moje mnenje.

kaj pa ista starost?
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Dec. 2012 13:45

Akvamarin napisal/-a:
Mislim, da vprasanje je bilo zakaj si mlajsi moski zelijo zvezo s starejsimi zenskami!
Jaz sem se tudi sprasevala, zakaj mlajsi moski bi si zelel starejso zensko, ce lahko dobi mlajso punco za zvezo?

ja, točno to.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Jan. 2013 22:32

BE: Preberi: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... sc&start=0

Vidiš, vse je mogoče. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 05. Jan. 2013 12:56

browneyes napisal/-a:kaj pa ista starost?

To je kul, zakaj ne.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]