Mladi fantje in 30+ letnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
Spoznala sem enega tipa, starega pod 30, ki je imel do sedaj same starejše. Celo živel je z eno starejšo 5 let.
Zakaj hočejo eni tipi met starejše ženske, tudi za resno zvezo?
In kako si lahko ena ženska pr 30ih ubode enega 25 letnega in si ga domov pelje? more res bit tolk obupana?
Zakaj hočejo eni tipi met starejše ženske, tudi za resno zvezo?
In kako si lahko ena ženska pr 30ih ubode enega 25 letnega in si ga domov pelje? more res bit tolk obupana?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Mali problem je lahko le po moje, če si ženska želi otroka. Če si ga ne želi ne vidim nikakršnega problema. Vsak naj ima kar mu je všeč.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ti res mal preveč pomena daješ starosti in številkam Jaz tudi poznam kar nekaj parov v svoji okolici, kjer je ženska starejša od moškega (po par let oz. do 6), pa se ni še nikoli nihče čudil ali posvečal kakšne posebne pozornosti temu, ne okolica ne onadva sama Če se ujameta, se ujameta, a ni to najpomembneje
Tisto z razmnoževanjem se mi zdi pa sploh posplošeno, itak je odvisno od vsakega posameznika oz. para posebej Nekateri imajo otroke že kmalu po dvajsetem (tudi enako stari partnerji), nekateri si tega sploh ne želijo, drugi dosti po tridesetem itd. Če zveza funkcionira, se bosta verjetno tudi glede tega uspela zmenit, če ne, se bosta pa pač zaradi nekompatibilnosti razšla kot ogromno drugih parov (s starostno razliko ali brez). Klemen Slakonja je kar z veseljem postal oče, očitno
Tisto z razmnoževanjem se mi zdi pa sploh posplošeno, itak je odvisno od vsakega posameznika oz. para posebej Nekateri imajo otroke že kmalu po dvajsetem (tudi enako stari partnerji), nekateri si tega sploh ne želijo, drugi dosti po tridesetem itd. Če zveza funkcionira, se bosta verjetno tudi glede tega uspela zmenit, če ne, se bosta pa pač zaradi nekompatibilnosti razšla kot ogromno drugih parov (s starostno razliko ali brez). Klemen Slakonja je kar z veseljem postal oče, očitno
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
ne vem no..men je to vse skupi smešno. Mam prijatelja ki jih šteje 24, pa je mel skos babe stare 30+. po možnosti poročene, ločene z otroci. najmlajša je bla stara 29 let! jst tega ne razumem!
Sama sem stara 28 let, in za mano se meče en 20 letnik. Četud zgleda več, pa je za svoja leta rečmo temu - konkretno in lepo telesno razvit, se ne obnaša otročje mi na kraj pameti ne pade, da bi karkol mela z njem. K se mi zdi k da bi tm sexala z otrokom.
In ne razumem bab ki se napalijo na skor 10 let mlajše. to zame ni normalno. dobr če je dec star 33, baba pa 40 je to še vseen mal tko-drugač. sta bolj al manj na isti valovni. kar pa za enga rosnega 20 letnika in zrelo 30 letnico ne moreš rečt...
jst mislim da imajo takšne ženske probleme v svoji glavi. In tega je čedalje več. res rajš se ustrelim ko da bom po 30 letih želela fukat otroke.
Sama sem stara 28 let, in za mano se meče en 20 letnik. Četud zgleda več, pa je za svoja leta rečmo temu - konkretno in lepo telesno razvit, se ne obnaša otročje mi na kraj pameti ne pade, da bi karkol mela z njem. K se mi zdi k da bi tm sexala z otrokom.
In ne razumem bab ki se napalijo na skor 10 let mlajše. to zame ni normalno. dobr če je dec star 33, baba pa 40 je to še vseen mal tko-drugač. sta bolj al manj na isti valovni. kar pa za enga rosnega 20 letnika in zrelo 30 letnico ne moreš rečt...
jst mislim da imajo takšne ženske probleme v svoji glavi. In tega je čedalje več. res rajš se ustrelim ko da bom po 30 letih želela fukat otroke.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Se strinjam. (Dokler ne gre za razliko tip 18, ženska 32, v takih primerih bi rekla, da en od njiju rabi mamico, drugi pa otročka ali pa jako obžaluje, da sama to ni več ...)
Pa tudi to se mi zdi posploševanje, da se tipi radi kasneje razmnožujejo in blablabla ... tipov, ki imajo otroke pri 26-27 letih ni malo in če ga imajo z 30-32 let staro bejbo: kaj potem?
Bo pač bejba malo kasneje vdova, če jima tako nanese, a ni to krasno?
Pa tudi to se mi zdi posploševanje, da se tipi radi kasneje razmnožujejo in blablabla ... tipov, ki imajo otroke pri 26-27 letih ni malo in če ga imajo z 30-32 let staro bejbo: kaj potem?
Bo pač bejba malo kasneje vdova, če jima tako nanese, a ni to krasno?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ U, jej, en takšen par poznaš?! Jej, potem pa to sigurno res ne deluje ...
Jaz pa poznam nekaj takih parov, kjer je zadeva čisto fino delovala ... sicer je nekaj teh ljudi zdaj že mrtvih, ampak do takrat so bili pa srečni. Pa otroke so tudi imeli.
Jaz pa poznam nekaj takih parov, kjer je zadeva čisto fino delovala ... sicer je nekaj teh ljudi zdaj že mrtvih, ampak do takrat so bili pa srečni. Pa otroke so tudi imeli.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Itak da
Po moje lahko par uspešno funkcionira ne glede na spol, starost, število otrok - tudi če nimata otrok. Poznam tudi en starejši par, ki sta že celo življenje skupaj in brez otrok in še vedno skupaj. Glavna sestavina je vedno ljubezen;)
Po moje lahko par uspešno funkcionira ne glede na spol, starost, število otrok - tudi če nimata otrok. Poznam tudi en starejši par, ki sta že celo življenje skupaj in brez otrok in še vedno skupaj. Glavna sestavina je vedno ljubezen;)
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Recimo, samskih tipov, starih 27-35 skoraj ni. Pri teh letih so samski samo tisti, ki hočejo biti samski, se pravi ne iščejo sploh, ali pa taki, ki jih nobena noče. Pri teh letih večina tipov ustvarja prvo ali že drugo resno zvezo, družino..
Samski tipi so v glavnem pod 27, ali pa nad 40, ločenci. Zato je za vas ženske vsekakor koristno, da se določeni zanimajo za starejše, da boste imele kaj izbire, če boste pri 30 samske.
Samski tipi so v glavnem pod 27, ali pa nad 40, ločenci. Zato je za vas ženske vsekakor koristno, da se določeni zanimajo za starejše, da boste imele kaj izbire, če boste pri 30 samske.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]