Mladi fantje in 30+ letnice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 08. Jan. 2013 12:35

Da se še jaz oglasim - 30 letnica s pet let mlajšim :eek:

Ko sva se 2,5 leti nazaj spoznala na fitnesu, niti približno drug drugemu nebi prisodila toliko let, kot sva jih takrat štela...on postaven, visok, zrel, jaz drobna, vitka, mladostna in živahna. Tako se je začelo in traja še sedaj.

Vmes sva oba prišla do boljših služb, s prihranki do svojega stanovanja in kmalu so se začeli pogovori o starševstvu. Naj povem, da si pred njim otrok nikoli nisem želela, z njim pa se je moje mnenje o tej "nadlogi" začelo spreminjat, tako da sedaj pričakujeva bebo in srčno upava, da bo zdrava.

Pred njim sem imela 10 let starejšega, neodgovornega, žurerskega tipa, ki še sedaj fura isti stil. Še pred žurerjem pa vrstnika, ki ga v prisotnosti drugih žensk ni mogel obdržat v gatah. Oba sta še danes samska...

Ko primerjam takratni in zdajšnji odnos, ni primerjave, saj imam danes miren, harmoničen in ljubeč odnos. Seveda pridejo prepirčki, večinoma zaradi nestrinjanja v pogledih na trenutne situacije, ki pa jih skušava sproti razjasnit.

In tako kot imajo starejši moški radi mlade napete, brezskrbne frajlice, majo tud starejše ženske rade mlade, čvrste, športne tipe. Dnevno srečujem ogromno žensk nad 30, ki zgledajo mnogo bolje kot nekatere 25-letnice...seveda, ker tudi bolje skrbijo zase in ker si to lahko privoščijo.

Poznam pa tud ogromno 30-35 letnih playerjev (večinoma v mestih), ki se nekako ne najdejo v tem življenju, letajo od frajle do frajle, jokcajo, da so vse babe iste kure, neresne, ki bi sam žurale in popivale...sami pa niso nič boljši!

Vedno pritegneš to, kar si v tistem trenutku zaslužiš in ponavadi ljubezen, spoštovanje, skupni cilji in pogled v isto smer dajejo trajnost zvezi.

Po slogu komentiranja na forumih se odraža zadovoljstvo osebe (slovenci smo skrajno nezadovoljni in zavistni), medtem ko sovražno pisanje in preziranje "drugačnosti" izražata obupanost in nezadovoljstvo te osebe :wink:
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 08. Jan. 2013 14:52

Fairy, tole je bilo pa prav z užitkom brati.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 09. Jan. 2013 20:04

Meni osebno se to ne zdi nič takega...
Nekateri tipi ki so starejši od punce, so naprimer še vedno nezreli, doma pri starših, brez službe, brez interesov... in nekateri mlajši imajo totalno porihtano življenje in stvari v glavi... In enim so všeč mlajše drugim starejše ženske. Sto ljudi, sto različnih karakterjev, js pravim...
Je pa tudi dosti primerov kot je npr. pri fairy, da spoznaš neko osebo in res ne razmišljata kolko je kdo star, enostavno ujameta se...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Jan. 2013 10:02

^^ ja res je...enostavno ujameta.
Poznam par, takrat on star 29, ona 35 ali celo 36. Ne vem tocno. Skupaj sta bila eno leto ko sta se na brzino, brez velikega rom pom poma porocila. Kasneje se jima je rodila se puncka. Sedaj, 10 let kasneje se vedno super funkcionirajo in se imajo radi. :D
In leta niso pomembna. Enkrat je rekel: Ves, midva se enostavno razumeva. Ujameva se.
urschy7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a urschy7 » 20. Jan. 2013 12:50

Tudi jaz imam prijatelja, ona je 5,5 let starejša od njega, ki sta zdaj nekaj let poročena, imata dobro leto staro hčerkico in čisto lepo funkcionirata in sta zelo lusten par. Pač, ljubezen ne pozna meja. Vem pa tudi za en poročen par s še večjo razliko v letih, tako da to res ni nekaj nenavadnega.
urschy7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a urschy7 » 20. Jan. 2013 12:51

Tudi jaz imam prijatelja, ona je 5,5 let starejša od njega, ki sta zdaj nekaj let poročena, imata dobro leto staro hčerkico in čisto lepo funkcionirata in sta zelo lusten par. Pač, ljubezen ne pozna meja. Vem pa tudi za en poročen par s še večjo razliko v letih, tako da to res ni nekaj nenavadnega.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Jan. 2013 14:09

no moja frendica je pa 38, njen tip pa 30, pa še deloholik.

ona čuti, da mora začet delat na otroku, on bi pa še čakal oz še ni ziher, če bi ga imel. ona zdaj razmišlja, da pač ali bosta začela delat na otroku ali pa pač vsak svojo pot in si ona najde drugega. skupaj sta skoraj 5 let. tak da ja, razlika v starosti zna bit hud deal breaker ker pač folk ima pri različnih letih različne preference. osemletna razlika je že kar veliko v razvojnem in plodnem obdobju. par let +/- je pomoje najboljše, na moški ali ženski strani. 3 leta mlajši je skoraj isto, dolgoročno gledano; 8 let mlajši je pa že skoraj celo desetletje, že na pol druga generacija.
Vsak raj ima svojo kačo.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 23. Jan. 2013 21:59

Zbrisano.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]