Mladi fantje in 30+ letnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Ja, ta primer je bil mišljen za tistega "tradicionalnega" alfa-samca (ne da bi ga jaz videla kot takega). Unega, ki je najbolj močan, ima denar, se mu jeb* za vse in hoče eno orenk podrejeno žensko... kot v 50 shades of grey, predvidevam.
Spoštovanje je pa nekaj, kar je Evelyn kategorizirala kot beta in je bila referenca nanjo. Medtem ko jaz spoštovanje vidim kot alfa lastnost, če zdaj prepodstavim, da je "alfa" lahko relativen koncept.
Spoštovanje je pa nekaj, kar je Evelyn kategorizirala kot beta in je bila referenca nanjo. Medtem ko jaz spoštovanje vidim kot alfa lastnost, če zdaj prepodstavim, da je "alfa" lahko relativen koncept.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj carrie, itak da je crno bela teorija, ker poudarjam ni generalizacija na celotno populacijo zensk in moskih, kot si ti to vzela, temvec opis nekega vzorca populacije, ki je predstavljen zgolj kot okvir delovanja zdopuscanjem variacij. Seveda se 'razvijamo', seveda postaja podoba alfa samca in samice drugacna, vendar nikol ne mores sklepat po sebi,ti si morda na eni tocki, vecina je morda na drugi, v kar prica se vedno globoko zakoreninjen vsak seksizem, rasizem, ksenofobija, in ostalo tu in v drugih delih sveta. Radi si govorimo, da smo napredni in boljsi..pa je dejstvo, da taksne spremembe niso preproste in najpomemmbnejse nniso masovne in niso hitre. Sicer pa kaj pa bolj prica v prid obstoja hierarhije in patriarhata kot tocno to kar si ti napisala: usede se na kavc in zahteva blowjob. Resno? To je tvoj argument, zenska naj se nauci sama odpirat marmelade potem pa na prosnjo ali ukaz blowjoba tipa, ki lezerno sedi na kavcu..cudi me, da ne vidis ironije v tvoji zahtevi po spostovanju in napisanemu. Sploh pa si potrdila mojo tezo, hoces, da sta enakopravna, razen v postelji-kaj pa je to drugega kot prenos moci v enega danes najpomembnejsih faktorjev zveze-spolnost? Moski so vedno drzali niti nad zensko vna podrocju spolnosti, to da ti se opravicujes to nadvlado, kot dobrodoslo('samo' v spolnosti, lepo te prosm, to ne more in nikoli ni ostalo samo med stenami spalnice, spolnost je del tako javnega kot intiknega zivljenja, celotna znanost temelji na dejstvu, da se spolni vzorcu materializirajo tudi v realnem, javnem zivljenju posameznika) prica temu, da si sama zapadla v iluzoricno navidezno utvaro enakopravnosti.
It was forever..but it didnt last long..
-
carrie_ - Debatorica
Hm... Hja, jaz vidim to kar se dogaja v spolnosti bolj kot neko ločeno poglavje, morda tudi bolj kot igrico. Ne delam povezave v realno življenje, oz življenje izven spolnosti. Torej: lahko v palnici partner "prevzame vajeti" in mi ukazuje itd.. Ampak to ne more početi izven spolnosti. Je pa zanimiva tvoja teza, moram priznat...
Drugače pa si tudi ti narobe razumela moj point v zvezi s spoštovanjem. Jaz NE vidim tipa, ki prbije naj si sama odprem kozarc, se uleže in hoče blowjob kot nekoga, ki me spoštuje.... To sem dala primer tipa, ki je alfa samec po nekih občih merilih (50 Shades of grey, se ga idealizira kot nekoga ki je steber družbe). Še tretjič povem, da je moja definicija alfa nekaj DRUGEGA... Namreč to , da me spoštuje... Pa četudi se ga zato označi kot "beto" ali "podredljivega"... Skratka MOJA definicija alfe je nekaj drugega... Če je lastnost alfa nekaj kar je TOP.
*Sigh*
Drugače pa si tudi ti narobe razumela moj point v zvezi s spoštovanjem. Jaz NE vidim tipa, ki prbije naj si sama odprem kozarc, se uleže in hoče blowjob kot nekoga, ki me spoštuje.... To sem dala primer tipa, ki je alfa samec po nekih občih merilih (50 Shades of grey, se ga idealizira kot nekoga ki je steber družbe). Še tretjič povem, da je moja definicija alfa nekaj DRUGEGA... Namreč to , da me spoštuje... Pa četudi se ga zato označi kot "beto" ali "podredljivega"... Skratka MOJA definicija alfe je nekaj drugega... Če je lastnost alfa nekaj kar je TOP.
*Sigh*
-
carrie_ - Debatorica
Nisem prebrala, zaradi zlo slabih kritik, teh pa sem ene 3 prebrala in so me odvrnile...
No, evo, tudi moja definicija alfa samca in tega, da me spoštuje, se ne izključujeta...
Lih zaradi tega je danes tako težko sploh definirati "alfa samca".
Mogoče je dans lahko alfa samec Justin Bieber, malo karikirano rečeno...
No, evo, tudi moja definicija alfa samca in tega, da me spoštuje, se ne izključujeta...
Lih zaradi tega je danes tako težko sploh definirati "alfa samca".
Mogoče je dans lahko alfa samec Justin Bieber, malo karikirano rečeno...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj. ok. Se lahko vrtimo v krogu. Take debate so primerne za ob kavi, ko se lahko tocno razcisti kdo kaj misli. . Zdaj smo itak popolnoma zasli in ce se grem mal igrat moderatorko.. 30letnice in mlajsi moski. ostalo pa lahko v klepetalnici.
It was forever..but it didnt last long..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
30+ letnice seksajo z mlajšimi, ker:
- starejših samskih ne dobijo
- starejši vezani iščejo mlajše ljubice od njih
- enako stari iščejo mlajše
In kaj ostane? Ja, mlajši vendar.
Plus tega ima moški baje virilnost na višku pri 20, ženska pa pri 30+. Tudi tukaj se ujameta. Plus tega je mlajšim itak kul poseksat starejšo, ker dobijo filing, da so celi carji, da jim je to ratalo. Pa še nauči ga starejša česa.
To je vsa skrivnost..
In kaj ostane? Ja, mlajši vendar.
Plus tega ima moški baje virilnost na višku pri 20, ženska pa pri 30+. Tudi tukaj se ujameta. Plus tega je mlajšim itak kul poseksat starejšo, ker dobijo filing, da so celi carji, da jim je to ratalo. Pa še nauči ga starejša česa.
To je vsa skrivnost..
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:30+ letnice seksajo z mlajšimi, ker:
Mislim, da vprasanje je bilo zakaj si mlajsi moski zelijo zvezo s starejsimi zenskami!
Jaz sem se tudi sprasevala, zakaj mlajsi moski bi si zelel starejso zensko, ce lahko dobi mlajso punco za zvezo?
Jaz imam par svojih kolegov, ki so v resni zvezi s starejso zensko! Vsi po vrsti so opisali svojo starejso punco kot zelo razumevajoco, zrelo, ki ve kaj hoce in samostojno!
Moje mnenje je, da odlocitev moskega za resno zvezo je cist individualna stvar, si pa vsak moski zeli razumevanje, harmonijo in mir v zvezi.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
Akvamarin napisal/-a:
Mislim, da vprasanje je bilo zakaj si mlajsi moski zelijo zvezo s starejsimi zenskami!
Jaz sem se tudi sprasevala, zakaj mlajsi moski bi si zelel starejso zensko, ce lahko dobi mlajso punco za zvezo?
ja, točno to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov