Mlade punce in slepilo "romantičnega seksa"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:daj nehi že to mravljično velikost pisave uporabljat, ker je tečno.
Mogoče je pa vajena takšnih "velikosti" , if you know what I mean
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
McLarnovc napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:saj ni edini s tem imenom v sloveniji, verjemi. poleg tega pa ga vsi poznajo pod drugim imenom in mene tudi. sploh ne vem, kaj je narobe, če imam najina imena v podpisu.
Lej, po eni strani govoriš, da si ponosna na svoje ime, po drugi strani pa praviš, da te vsi poznajo pod drugim imenom oz vzdevkom... To je malo tako...self-pwn varianta...
Ja, sem ponosna, vendar so me vsi navajeni klicati po vzdevku, ker imam še eno osebo v familiji, ki ima isto ime.
Selvedin&Mihaela
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
dej nehite smetit s temi OT koga briga kaksna imena mate u familiji...sm hotla neki napisat glede teme pa ocitno sploh ne spada vec zraven..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
vem sm se ze navadla sam kar je pa prevec...da morm ze prou iskat kje je se kej od teme ustal
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
najstnica napisal/-a:Jaz bi pa tukaj le rada pripomnila: Ženske smo kurbe, če sexamo z lastnega užitka, brez zveze z večimi. Moški so carji, če počnejo enako.
Potem se pa ljudje sprašujejo, zakaj so takšni odnosi kot so. Ta načela so postavili moški, ker jim očitno to ustreza, da punca ne želi biti tako imenovano "kurba" je čimmanj izkušena, zato, da imajo oni potrditev, da so najboljši v postelji, saj jih punca ne more z ničemer primerjat. Če nebi bilo takšnih kriterjev si (večina) punc, nebi dalo duška na morju, daleč stran od doma. Saj vemo, za kakšne imajo slovanke.
Potem, ko postavitev načelo punca je kurba, če sexa brez obveznosti. Se pritožujete, da puncam morate lagati, da jih dobite.
mah tipom je itak vseeno s kolkimi si spala glavn da je on najboljši. drgač pa če se ženska obnaša kot kurba vzame moškemu veselje izključno ker nima možnosti lova. in če se moški za ženko ne potrudi in vseeno dobi vse kar želi, potem lahko sklepa da je ženska lahka in da je tako pri vsakem ki ji reče živjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]