Mlade punce in slepilo "romantičnega seksa"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 20:27

Zvoncica napisal/-a:Če maš napisana imena, k so ti pač všeč, je mal veliko nakjlučje, da so to ravno imena tebe in tvojega, hehehe.

Sej drugač se pa strinjam - romantika je kul prej in pol, med seksom pa nima kej delat.

Moje ime mi je všeč že od malega. Ko pa sem spoznala njega (takrat sem prvič slišala to ime) mi je ime postalo ful všeč, čeprav njega kličemo drugače, po vzdevku, ki ga ima. Sicer tudi sama imam vzdevek, vendar najini pravi imeni sta mi tako všeč, da sem ju preprosto dala v podpis.
Sama sem drugače zelo izbirčna pri imenih. Že za otroke bom pomojem iskala takšno ime, ki mi bo zares všeč.
Selvedin&Mihaela
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jun. 2011 20:29

floribunda napisal/-a:najbrž bi jih bilo več, če med svojimi vrstnicami ne bi bile po hitrem postopku označene za lahke male k****.

Res je. :wink:
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 20:29

sirova štručka napisal/-a:
Goth.princess napisal/-a:no, me veseli, da priznaš, koliko si stara.

iz česa ti je pa to uspelo razbrat? :D

naj ti še zadnjič odgovorim:

iz tvojega otročjega zbadanja in izzivanja, da zanetiš prepir.
Selvedin&Mihaela
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jun. 2011 20:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jun. 2011 20:32

^^ reče nekdo, ki na smrt sovraži romantiko, celo libido mu zbija, a to, da cela slovenija ve kdo in kaj si ker imaš ime lubija napisano celo na forumu, to pa skušaš prikazati kot herojsko dejanje prve klase.

pa jaz se tu tako zabavam no! :lol:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 20:35

claire napisal/-a:^^ reče nekdo, ki na smrt sovraži romantiko, celo libido mu zbija, a to, da cela slovenija ve kdo in kaj si ker imaš ime lubija napisano celo na forumu, to pa skušaš prikazati kot herojsko dejanje prve klase.

pa jaz se tu tako zabavam no! :lol:

saj ni edini s tem imenom v sloveniji, verjemi. poleg tega pa ga vsi poznajo pod drugim imenom in mene tudi. sploh ne vem, kaj je narobe, če imam najina imena v podpisu.

me veseli, da se zabavaš ^^ :lol: javi mi, ko ti bo kdaj do smeha :D
Selvedin&Mihaela
Lia.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Lia. » 17. Jun. 2011 11:40

Goth.princess, na živce mi greš s svojim prepričevanjem. :schaf:
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 17. Jun. 2011 20:05

tukaj bi samo pripomnila, da se ne strinjam s trditvijo, da obstajajo samo takšni tipi ljudi, ker pač enim ni poanta celega življenja in odnosov z drugimi ljudmi: seks. Strinjam se, da tisti ki ga izkusi in ima super izkušnjo, bo kasneje, če bo po zvezi nastopilo "sušno obdobje", pogrešal seks ampak ni celotna poanta samo na tem. Za sebe vem pač, da mi seks ni dovolj. To se mi ne zdi utopija in tudi ne da nasedam raznim pravljicam o večni ljubezni in o metuljčkih v trebuhu, še daleč od tega. Raje imam redkeje seks, pa je kvaliteten ali pa si najdem tipa, ki mu bom všeč, pa bom lahko z njim izkusila še eno super zvezo- v vsakem primeru je izkušnja ne glede na to kako se konča, kot pa da bi iskala vsak vikend tipa, ki bi mi prodajal razne štorije zato da bi me spravil v posteljo. Potem pa bi mi še kakšna slaba izkušnja vse pokvarila. Resnično se mi zdi, da je na človeški težnji po ljubezni še kaj več kot samo fizično zadovoljevanje in doseganje orgazmov. Enim nam pač to ni cilj, to pa nas ne dela za naivne.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Jun. 2011 21:19

Goth.princess napisal/-a:saj ni edini s tem imenom v sloveniji, verjemi. poleg tega pa ga vsi poznajo pod drugim imenom in mene tudi. sploh ne vem, kaj je narobe, če imam najina imena v podpisu.

Lej, po eni strani govoriš, da si ponosna na svoje ime, po drugi strani pa praviš, da te vsi poznajo pod drugim imenom oz vzdevkom... To je malo tako...self-pwn varianta... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 18. Jun. 2011 12:07

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 22. Sep. 2011 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 18. Jun. 2011 12:17

najstnica napisal/-a:Jaz bi pa tukaj le rada pripomnila: Ženske smo kurbe, če sexamo z lastnega užitka, brez zveze z večimi. Moški so carji, če počnejo enako.

Potem, ko postavitev načelo punca je kurba, če sexa brez obveznosti. Se pritožujete, da puncam morate lagati, da jih dobite.

Iskreno rečeno je to samo fraza oz. mnenje "družbe" , medtem ko normalnemu tipu oz. posamezniku dol visi s kolkimi si se dol dala. Jz ne poznam nobenga k bi se pretirano na to oziral, na prvem zmenku mu pa tud najbrž ne poveš kok jih je že blo "v teb", konc koncev pa cifra ni pomembna, važn da je teb uredu kar pač počneš. Če te pa kdo vpraša lahk pa komot rečš da je bil samo eden,pa še ta je bil konc po dveh minutah, hehehe :wink:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Jun. 2011 12:29

point ni bil v številkah, vsaj ne neposredno, pač pa v splošno sprejetem aspektu o tem, kdaj je ženska kurva in moški car - ko se seksa iz užitka in ne iz ljubezni. posredno pa ima to verjetno kakšno vezo tudi s številkami. ampak bo zdaj kdo v luft skoču, da izkušenosti ne pogojujejo številke partnerjev. tut prav. :D
zakaj mu pa ne bi na 1. zmenku povedala, s kolikimi se je dol dala, če beseda nanese na to? ker če mu pove po pravici na 2. zmenku, pa ne bo kurva? :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 18. Jun. 2011 12:35

Veerle napisal/-a:point ni bil v številkah, vsaj ne neposredno, pač pa v splošno sprejetem aspektu o tem, kdaj je ženska kurva in moški car - ko se seksa iz užitka in ne iz ljubezni. posredno pa ima to verjetno kakšno vezo tudi s številkami. ampak bo zdaj kdo v luft skoču, da izkušenosti ne pogojujejo številke partnerjev. tut prav. :D
zakaj mu pa ne bi na 1. zmenku povedala, s kolikimi se je dol dala, če beseda nanese na to? ker če mu pove po pravici na 2. zmenku, pa ne bo kurva? :D

No pa da za odtenek dopolnm svoj stavek :wink:

Torej:Iskreno rečeno je to samo fraza oz. mnenje "družbe" , medtem ko normalnemu tipu oz. posamezniku dol visi s kolkimi si se dol dala oz. s kakšnim razlogom/namenom se daješ dol

Mal boljš zdj :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Jun. 2011 12:41

Goth.princess napisal/-a:saj ni edini s tem imenom v sloveniji, verjemi. poleg tega pa ga vsi poznajo pod drugim imenom in mene tudi. sploh ne vem, kaj je narobe, če imam najina imena v podpisu.

Ja, to pa čisto verjamem. Mihi/Ela in Dino/Selvi :D
The world is as you are.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Jun. 2011 12:56

Mr. Simpaticus napisal/-a:normalnemu tipu oz. posamezniku dol visi s kolkimi si se dol dala oz. s kakšnim razlogom/namenom se daješ dol

:D HB sem ženska, ker ne vem, kako se tipi spopadate s teženjem nekaterih, ki rabijo za seks tut ljubezen - pozor! tu ne govorim o čutenju, pač pa zgolj o jubezni, ki je po mojem mnenju itak totalno precenjena. vsaj v smislu razloga, zaradi katerega kdo seksa. jaz tudi, če/ko sem v zvezi, seksam iz/zaradi užitka in ne ljubezni, vsaj primarni vzgib, zakaj seksam, mi je potreba, ki prinaša užitek, na to pa lahko (a večinoma ne) obešam še ljubezen.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov