Mlade punce in slepilo "romantičnega seksa"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:
Sam jaz sem ti ze napisala v drugi temi, da neiskrene namene, ki jih imajo moski, zenska jih zacuti, ker je zenska predvsem intuitivna.
Joj, to je ena večjih zablod.
Večina mladih žensk neiskrene namene "začuti", ko je stvar že zelo daleč. In potem prihajajo na forum spraševat, če naj ostanejo v zvezi s tipom, ki se goni okoli in podobne hece.
Z drugimi besedami: intuicija mladih punc je očitno čist zanič. Če bi bila dobra, 95% problemov, o katerih se bere tukaj gor, ne bi obstajalo.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Če je zaljubljena in to stanje "idealizira", itak ne vidi, pa če ji na čelo napišeš, kaj šele da začuti.
Drugače pa ja, se začuti, sam kaj pol me s tem občutkom naredimo, je pa druga stvar.
Drugač pa, bi se kar strinjala s tabo, edin to bi še dodala. Pomoje v mladih letih ne gre za to, da rabimo "romantično podlago", bolj za to, da imamo, kot je že Alwaleed povedal, manjši spolni nagon oziroma še ne znamo uživat v seksu. In ker ne seksamo zarad potrebe/užitka, je edini razlog, da spustimo hlače, obljuba zaveze. Kasneje, ko pa seks služi svojemu namenu, ga pa uporabimo tudi za zadovoljitev potreb.
Samo oglejmo običajne izkupnje prvega seksa. Koliko žensk je takih, ki lahko rečejo, da so pred prvim seksom komaj čakale, da slečejo hlačke, bile vse mokre in jih je razganjalo od poželenja? In koliko takih, ki so se za prvi seks odločile, ker so s fantom (npr) že eno leto skupaj, ker sta se tako odločila, ker je tako padel dogovor, ker se ljubita ipd.
Pa poglejmo moške in njihov prvi seks.....je bil zato, ker je s punco že toliko časa, da je dosegel "kvoto"? Ker se je prepričal, da jo ljubi in da ga ne bo izkoristila? Ali ker je bil potreben in si je želel seksa?
Drugače pa ja, se začuti, sam kaj pol me s tem občutkom naredimo, je pa druga stvar.
Drugač pa, bi se kar strinjala s tabo, edin to bi še dodala. Pomoje v mladih letih ne gre za to, da rabimo "romantično podlago", bolj za to, da imamo, kot je že Alwaleed povedal, manjši spolni nagon oziroma še ne znamo uživat v seksu. In ker ne seksamo zarad potrebe/užitka, je edini razlog, da spustimo hlače, obljuba zaveze. Kasneje, ko pa seks služi svojemu namenu, ga pa uporabimo tudi za zadovoljitev potreb.
Samo oglejmo običajne izkupnje prvega seksa. Koliko žensk je takih, ki lahko rečejo, da so pred prvim seksom komaj čakale, da slečejo hlačke, bile vse mokre in jih je razganjalo od poželenja? In koliko takih, ki so se za prvi seks odločile, ker so s fantom (npr) že eno leto skupaj, ker sta se tako odločila, ker je tako padel dogovor, ker se ljubita ipd.
Pa poglejmo moške in njihov prvi seks.....je bil zato, ker je s punco že toliko časa, da je dosegel "kvoto"? Ker se je prepričal, da jo ljubi in da ga ne bo izkoristila? Ali ker je bil potreben in si je želel seksa?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mja, očitno se v tej temi kar strinjamo, tako ali drugače.
Že pri sebi opažam, da sem manj potreben, kot sem bil recimo pri 20. Takrat me je totalno razganjalo. Potem se počasi umiriš, seks je še vedno kul, ni pa več ravno tista naj naj prioriteta v lajfu.
Očitno je to neskladje, kdaj sta moški in ženska na višku potrebnosti, en večjih problemov v odnosih med spoloma.
Že pri sebi opažam, da sem manj potreben, kot sem bil recimo pri 20. Takrat me je totalno razganjalo. Potem se počasi umiriš, seks je še vedno kul, ni pa več ravno tista naj naj prioriteta v lajfu.
Očitno je to neskladje, kdaj sta moški in ženska na višku potrebnosti, en večjih problemov v odnosih med spoloma.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:Ženske, ki so v svojih pričakovanjih realnejše in za to, da se s tipom dajo dol, ne rabijo nujno neke romantične ali kvazi-romantične podlage in izliva silnih ( magari lažnih ) čustev, takih problemov seveda nimajo. Očitno pa so med zelo mladimi puncami take bolj izjema kot pravilo, med malce starejšimi jih je pa več.
najbrž bi jih bilo več, če med svojimi vrstnicami ne bi bile po hitrem postopku označene za lahke male k****.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Večina mladih žensk neiskrene namene "začuti", ko je stvar že zelo daleč. In potem prihajajo na forum spraševat, če naj ostanejo v zvezi s tipom, ki se goni okoli in podobne hece.
Z drugimi besedami: intuicija mladih punc je očitno čist zanič. Če bi bila dobra, 95% problemov, o katerih se bere tukaj gor, ne bi obstajalo.
Dzeki, tip ki hoce po hitrem postopku pridet do seksa, tudi zelo zgodaj se zacne prillizovati, zacne dajati neke komplimente, da mu je zenska vsec, pravzaprav zacne pihati zenski na duso, meni se je zgodilo, da mi je en tip cez teden dni poznanstva povedal, da se je zaljubil vame (bulshit, imel je 9 letno zvezo in hotel je sam sex, sem vedla da naklada).
Hocem ti povedati, da je tocna tvoja predpostavka, da lahko tipi zlorabijo dejstvo, da nam zenskam so pomembna custva, ampak jaz ti hocem povedati, da dosti tipov, ki jim je sam do seksa nimajo zivcev se dosti ukvarjati s doloceno zensko (to se pa ful zacuti), naredijo pa tako, da ze ful zgodaj na zacetku nakladajo kolk jim je zenska vsec in kolk jim pomeni iz druge strani se ji ne posvecajo. Tipi besedno lahko zlazete marsikaj ampak posvecanje zal ne morete zaigrat.
Na to lahko nasede res zenska, ki ni imela neke iskusnje s tipi in bo mislila da tak treba, ostale zenske pa se bodo malo zamislile, ce je res mozno tak zgodaj, da en tip pravi, da mu nekaj pomenis iz druge strani se komaj vidita enkrat na dva tedna, ker on kao ima skoz obveznosti.
Kako bo zenska ravnala pa je obvisno od zenske same. Jaz sem take tipe kenslala.
Alwaleed ima prav, pac pri moskih s starostjo pade spolna sila, ker s starostjo se jim zniza raven testosterona v krvi. Pac testosteron je glavni krivec zakaj tipi skoz iscete seksualno potrditev, estrogen pa je kriv zakaj zenske jamramo glede custev.
Kar se zenskah tice pa je stvar taka, da libido pri zenskah varira v obvisnosti hormonskega nihanja menstrualnega ciklusa.
Zenska prva leta po menstruaciji, je se zmeraj v fazi prilagajanja, pac organizem zenske ni prilagojen hormonskim spremembam istocasno pa tipi dozivljate vrhunec testosterona.
Potem se zacne menstrualni cikel ponavljati in zenska postopoma doseze ravnotezje, pozneje spozna svojo seksualno komponento in zacne uzivati v seksu, sam se zmeraj ji ostanejo custva pomembna. Vemo pa da nekatere zenske, ki so na kontracepciji imajo tezave, kar se libida tice.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
No, pa je prišla končno neka pametna debata, kjer se strinjam, da so punce romantične trape, ki mislijo, da je romantika prva, nato pa pride seks in da moraš biti v zvezi s človekom nekaj časa..
S tipom sva zaljubljena, vse itd.itd, vendar nikoli me ni poskusil spraviti v posteljo s poceni romantičnimi forami. Če sem iskrena me romantika spravi skoraj na bruhanje.
In citiram mojega tipa, kar mi je rekel preden sva začela hoditi:
"Jaz ne grem tretjič ven s punco, če je ne j**** 2x prej." Seveda sva se na prvem zmenku imela super.
Ko se seksa, nema tu romantike... Če je preveč osladno in romantično, jaz se ne niti ne vzburim, kaj šele, da bi šla v posteljo z moškim. Prej dobi štikle v glavo.
To je vse z moje strani.
S tipom sva zaljubljena, vse itd.itd, vendar nikoli me ni poskusil spraviti v posteljo s poceni romantičnimi forami. Če sem iskrena me romantika spravi skoraj na bruhanje.
In citiram mojega tipa, kar mi je rekel preden sva začela hoditi:
"Jaz ne grem tretjič ven s punco, če je ne j**** 2x prej." Seveda sva se na prvem zmenku imela super.
Ko se seksa, nema tu romantike... Če je preveč osladno in romantično, jaz se ne niti ne vzburim, kaj šele, da bi šla v posteljo z moškim. Prej dobi štikle v glavo.
To je vse z moje strani.
Selvedin&Mihaela
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
In kaj ne smem napisati najini imeni? Saj nimam napisano "volim te" z 1515740546105 srčki zraven.
Sploh pa sem napisala, da sva zaljubljena, vendar nisva osladen, romantičen parček... In ker sta mi všeč najini imeni, sem ju tudi napisala. Kaj je kaj narobe, če sta mi všeč imeni, ki so ju izbrali najini starši?!
Sploh pa sem napisala, da sva zaljubljena, vendar nisva osladen, romantičen parček... In ker sta mi všeč najini imeni, sem ju tudi napisala. Kaj je kaj narobe, če sta mi všeč imeni, ki so ju izbrali najini starši?!
Selvedin&Mihaela
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
no, me veseli, da priznaš, koliko si stara.
meni, če je nekaj všeč, to tudi pokažem. poleg tega pa bom raje prenehala ti ogovarjati, ker nisem neumna, da bom šla na tvojo raven, ker tu vsakega popljuvaš in zbadaš. Imam pomembnejše stvari za delat..
In mogoče še za konec - vsak ima v sebi malo otroka. Pa še na mnoga leta.
meni, če je nekaj všeč, to tudi pokažem. poleg tega pa bom raje prenehala ti ogovarjati, ker nisem neumna, da bom šla na tvojo raven, ker tu vsakega popljuvaš in zbadaš. Imam pomembnejše stvari za delat..
In mogoče še za konec - vsak ima v sebi malo otroka. Pa še na mnoga leta.
Selvedin&Mihaela
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]