Mislila sem, da nekaj imava, izkazalo se je da je v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- :'(
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2010
živjo!
upam da ta tema še ni bila odprta...
vsak dan sem se pogovarjala s fantom moje starosti po telefonu/msnju/smsih.
dobila sva se vsaj 2x na teden.
pogovori so bili pogosto bol intimni itd...
potem mi je pred dvema dnevoma povedla da je v zvezi...
povedal mi je vse o njej itd... da jo ljubi. -.-'
zanima me čemu tisto obnašanje prej?
(v zvezi sta šele mesec dni)
midva pa se druživa na tak način že pol leta.
upam da ta tema še ni bila odprta...
vsak dan sem se pogovarjala s fantom moje starosti po telefonu/msnju/smsih.
dobila sva se vsaj 2x na teden.
pogovori so bili pogosto bol intimni itd...
potem mi je pred dvema dnevoma povedla da je v zvezi...
povedal mi je vse o njej itd... da jo ljubi. -.-'
zanima me čemu tisto obnašanje prej?
(v zvezi sta šele mesec dni)
midva pa se druživa na tak način že pol leta.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
welcome to the life, baby
kaj je to bolj intimno zate? si imela občutek, da te je osvajal ko sta bila skupaj.. ?
sicer če se družita že pol leta, pa še nista pristala skupaj in je on zdaj z eno drugo se mi zdi, da si ti pač njegova prijateljica.. če pa prav razumem bi ti bila rada kaj več kot le prijateljica?
kaj je to bolj intimno zate? si imela občutek, da te je osvajal ko sta bila skupaj.. ?
sicer če se družita že pol leta, pa še nista pristala skupaj in je on zdaj z eno drugo se mi zdi, da si ti pač njegova prijateljica.. če pa prav razumem bi ti bila rada kaj več kot le prijateljica?
Zadnjič spremenil katy., dne 15. Avg. 2010 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Se strinjam.
Hecno je. Nekaterim moškim je treba lepo jasno povedat, pokazat,
da ga imamo rade ne samo kot prijatelja.
Sploh našim slovenskim fantom, ki si vzaaaaamejo čas in se pogoovaaaarjajo,
namesto da bi te kar na lepem stisnli. Jim pač manjka ognja.
Zato pa lahko me svoj ogenj pokažemo
da ne bi predolgo ugibale, kako je z njim.
Hecno je. Nekaterim moškim je treba lepo jasno povedat, pokazat,
da ga imamo rade ne samo kot prijatelja.
Zato pa lahko me svoj ogenj pokažemo
da ne bi predolgo ugibale, kako je z njim.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
passiflora napisal/-a:Se strinjam.
vbistvu ga imajo eni še preveč.. mislim da če si nekomu res všeč, pa če ni zdaj ono totalno sramežljiv se bo slej kot prej pokazalo to..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
,,
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 24. Mar. 2013 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
katy. napisal/-a:passiflora napisal/-a:Se strinjam.
vbistvu ga imajo eni še preveč.. mislim da če si nekomu res všeč, pa če ni zdaj ono totalno sramežljiv se bo slej kot prej pokazalo to..
Ne vem kje srečujete tipe, ki vas samo mirno občudujejo z razdalje.. js bi prej rekla, da si večina še preveč dovoli..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
ja, če ni tudi on zainteresiran, potem bi verjetno res zbežal
am...tistih, ki si preveč dovolijo, je kar nekaj, ja. samo se mi zdi, da si to vse samo taki, ki si želijo ons, ne pa kaki resni osvajalci za kakšno resno zvezo. morda so one mislile bolj na slednje, da so bolj sramežljivi?
za avtorico teme: tip je očitno hotu bit s tabo samo frend in nič več. dobi si drugega
am...tistih, ki si preveč dovolijo, je kar nekaj, ja. samo se mi zdi, da si to vse samo taki, ki si želijo ons, ne pa kaki resni osvajalci za kakšno resno zvezo. morda so one mislile bolj na slednje, da so bolj sramežljivi?
za avtorico teme: tip je očitno hotu bit s tabo samo frend in nič več. dobi si drugega
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
serena86 napisal/-a:ja, če ni tudi on zainteresiran, potem bi verjetno res zbežal
Ni blo mišljeno v tem smislu. Js sm bolj mislila, da sta mi nedolgo nazaj izpovedala svoja čustva dva "kolega", ki dobro vesta, da sem že lep čas v zvezi. En od teh kolegov, je bil celo bratranec mojega fanta..
pa tega ne opažam samo pri sebi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Uglavnem, mene so moje izkušnje izučile, da če si nekomu všeč - si želi biti s tabo (samo za ons ali resno), boš to zvedela slej ko prej. Zelo redki so taki primeri, ki ne bodo vsaj namignili, ker so preveč sramežljivi. tut moj najbolj sramežljiv prijatelj se je po kakšnem mesecu opogumil (no mal je blo prepričevanja z moje strani in s strani drugih kolegov), da svoji simpatiji pove o svojih čustvih.. pa zdej že pričakujeta otročka
možno pa da mamo precej različne ciljne skupine..
moj point je - če ima drugo punco, brez da bi ga ti zavrnila, potem ga očitno ne zanimaš dovolj.
možno pa da mamo precej različne ciljne skupine..
moj point je - če ima drugo punco, brez da bi ga ti zavrnila, potem ga očitno ne zanimaš dovolj.
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
se strinjam, skupine, v katerih se ljudje družimo, so lahko precej različne. ampak tudi jst mislim, da če ga bi ona res zanimala, si ne bi dobil druge, ampak ji bi slej ali prej povedal. kakih ful sramežljivcev, ki se nikoli ne bi upali izpovedat, verjetno ni ravno veliko. razen če je tudi ona ena tistih punc, ki zgledajo nedostopne (tudi če niso take v resnici). ampak glede na to, da sta se ful družila in pogovarjala, verjetno ne bo tako.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov