"Mevžast" fant
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zakaj bi bil tvoj fant mevžast, samo zato, ker ni odreagiral nekemu odkačenemu provokatorju??? Za moje pojme je ravnal pravilno. Pač ni se vmešaval, ker bi s tem najverjetnene samo prilival bencin na ogenj. Kaj pa veš, kaj bi tisti sosed naredil, če bi se tvoj fant izprsil pred njim in mu zabrusil par krepkih?! Vem, da je s tvoje strani to težko razumljivo, ampak poglej na to situacijo razumno in objektivno! Sosed se ni fizično spravil nate, nisi se počutila ogroženo (ali pač?), verjetno si bila samo šokirana in užaljena. V tem primeru je bolje pustiti bedastega soseda naj melje svoje, saj menim, da včasih ignoriranje bolj zaleže, kot kakršnikoli verbalni udarci nazaj.
Jaz na primer imam ravno obraten problem. Moj fant se za vsako malenkost vmešava in že samo napačen pogled je zanj dovolj, da bo stopil pred človeka in mu zatežil. Bog ne daj, da mi kakšen tip kaj reče, izziva ali predolgo strmi vame - takoj bodo težave. In vedno mu moram govoriti, naj se umiri in začne držat jezik med zobmi, saj imam občutek, da je samo vprašanje časa kdaj bo prišlo do kakšnega pretepa
Jaz na primer imam ravno obraten problem. Moj fant se za vsako malenkost vmešava in že samo napačen pogled je zanj dovolj, da bo stopil pred človeka in mu zatežil. Bog ne daj, da mi kakšen tip kaj reče, izziva ali predolgo strmi vame - takoj bodo težave. In vedno mu moram govoriti, naj se umiri in začne držat jezik med zobmi, saj imam občutek, da je samo vprašanje časa kdaj bo prišlo do kakšnega pretepa
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Sej se ne gre da se bi moral tip sfajtat s sosedom. Gre se za to, da nekako normalno odreagiraš. Če veš, da je sosed pain in the ass, ga lepo pogledaš, mu rečeš rana ura zlata ura in zaloputneš vrata pred njim.
Lahko pa to reče kdorkoli od para, ni nekega pravila da bi moral tip zinit, večkrat so babe mnogobolj jezične.. Mogoče je pa tip pač bolj 'hlod' v komunikaciji in se ne znajde dobro v takih situacijah..
Pa nevem zakaj spet spemate z alfa pa beta pa gama samci, nevem a se ima 'močnejši' spol tukaj še vedno za opice, da se tako rangirajo?
Lahko pa to reče kdorkoli od para, ni nekega pravila da bi moral tip zinit, večkrat so babe mnogobolj jezične.. Mogoče je pa tip pač bolj 'hlod' v komunikaciji in se ne znajde dobro v takih situacijah..
Pa nevem zakaj spet spemate z alfa pa beta pa gama samci, nevem a se ima 'močnejši' spol tukaj še vedno za opice, da se tako rangirajo?
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
Kot sem že prej omenil, pa bom ponovno: sploh se ne gre za konkretno situacijo. Tip ni asertiven, ima nizko samozavest in to je punca opazila v številnih drugih situacijah. To je samo po sebi pač neprivlačno, ne gre se za kake dolžnosti v zvezi ali da bi se on dejansko moral postavit zase (čeprav, če se je zmožen, se bo in se bo to kazalo v vedenju iz katerega sklepamo na neko psihično lastnost).
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Mogoče je pa tip na pogojni zaradi kakšnega nasilnega dejanja in mora pač paziti, dokler mu ne izteče pogojna?
Drugače pa, če bi se jaz zapletal z vsakim cepcem, na katerega naletim, ne bi zjutraj prišel niti do prvega vogala, kaj šele do službe...že v prometu je polno bedakov.
Drugače pa, če bi se jaz zapletal z vsakim cepcem, na katerega naletim, ne bi zjutraj prišel niti do prvega vogala, kaj šele do službe...že v prometu je polno bedakov.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mastermind napisal/-a:Sej se ne gre da se bi moral tip sfajtat s sosedom. Gre se za to, da nekako normalno odreagiraš. Če veš, da je sosed pain in the ass, ga lepo pogledaš, mu rečeš rana ura zlata ura in zaloputneš vrata pred njim.
this. to bi jaz naredila. Kazensko je samo, če je hrup od 22.00 do 06.00. Če bi še težil, bi hodila po stanovanju v petah in čez dan gledala TV zelo naglas.
Fant je prav odreagiral. Če je sosed tako znorel samo zaradi budilke ima verjetno sam neke druge težave in je iskal nekoga na koga bi se lahko znesel. Nima se smisla prepirati z njim.
Če se to dogaja redno in te to zelo moti, potem pa bi mogoče res morala zamenjati fanta.
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Picatinny napisal/-a:aja, drugače je pa lahko boječ ali zaradi vzgoje ali pa ima pomanjkanje moških hormonov...ima bolj majhno mošnjo?
A si to mislil finančno?
yes, I am avatar
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]