"Mevžast" fant

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 15. Feb. 2014 19:43

ti šment, a prav vidim...alfa tip z beta obnašanjem. sicer pa da ženska najprej vzame takega tipa, kronično jamra čezenj in ga ne pusti, potem vemo s kakšnim tipom imamo opravka...good looking looser lol.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Feb. 2014 20:52

trust napisal/-a: in mi ni nič jasno, sam jamraš čez njega, da bi pa kaj naredila to pa ne

Alo, ce pa se nima novga prstimanga. Sej bo, sej bo, sam enga novga mora najdet, da bo sla ritka iz enga stola direktno na drugega (mogoce nekaj casa se na obeh).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Feb. 2014 20:52

TLDR napisal/-a:ti šment, a prav vidim...alfa tip z beta obnašanjem. sicer pa da ženska najprej vzame takega tipa, kronično jamra čezenj in ga ne pusti, potem vemo s kakšnim tipom imamo opravka...good looking looser lol.

Nope, sam noce pustit tipa k pol bo samska.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Feb. 2014 12:23

^ res je.

in s samsko žensko more bit dandanes itak neki narobe, ker drugače samska ne bi bila :P
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 16. Feb. 2014 14:41

tako ja :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2014 15:40

Težav imata očitno veliko, to pa je res očitno le ena izmed njih. V zvezi začne škripati, če se nista sposobna pogovarjati o težavah drugega in zadržuje en vse v sebi, drugega pa to moti.
Glede soseda pa bi mene na tvojem mestu malo šokiralo, če se moj fant ne bi postavil zame. Staromodnost gor ali dol, od fanta pričakujem, da me "brani" in se postavi zame (ne zdaj da ga pretepe tam ali kaj, ampak da je pa tiho pa ga v mojem pogledu to naredi res mehkužnega).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 16. Feb. 2014 16:29

ženska emancipacija je očitno mit ali pa te še ni doletela, ampak verjemi, tvoje življenje bo neznansko lepše, če boš z njim samostojno upravljala, namesto, da iščeš krivce za svoje težave v drugih ljudeh in se otepaš lastne odgovornosti do svoje dobrobiti.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 17. Feb. 2014 12:13

dej tipu kako knjigo za prebrat, npr. "how to become an alpha male", avotr Carlos Xuma (preden jo začnete diskreditirati, jo prosim vsaj prelistajte, ker not piše dost uporabnih nasvetov - tudi za ženske oz. tudi, če ne iščete partnerja/ice).
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2014 14:31

tista ki hoče met tradicionalnega tipa in pričakuje da bo njen telesni stražar, pa priporočam naj se tudi sama te tradicije spolov drži. nobene knjige, samo nekaj pravil. enjoy :)

1955 Rules For A Good Housewife

1. Have dinner ready. Plan ahead, even the night before to have dinner ready on time for your husband's return home from work.

2. Prepare yourself. Take 15 minutes to rest so you'll be refreshed when he arrives.Touch up your makeup, put a ribbon in your hair.

3. Be a little gay (happy) and a little more interesting for him. His boring day may need a lift and one of your duties is too provide it.

4. Clear away the clutter in your home.

5. Gather up schoolbooks, toys, paper, etc. and then run a dustcloth over the tables.

6. Prepare the children, take a few minutes to wash the children's hands and faces, comb their hair, if necessary, change their clothes.

7. Greet your husband with a warm smile and show sincerity in your desire to please him.

8. Listen to him. He may have a dozen things to say. Let him talk first---what he has to say is more important than what you have to say.

9. Make the evening his. Never complain if he is late or goes out to eat, even if he's been gone all night.

10. Arrange his pillow and offer to take off his shoes. Speak in a low, soothing, and feminine voice.

11. Don't ask him questions about his actions. Remember, he is the master of the house, and you have no right to question him.

12. And finally, a good wife always knows her place.

jah, lej, pač ne čutim "metuljčkov" če punca ni vdana, kaj morem.. zakaj bi ščitil nekoga ki tako ponosno vedno govori kako je njen spol samostojen, enakovreden, itd. ko bo pa cviknila bom pa jaz tisti veliki mogočni dec ki probleme zrihta in poskrbi za svojo punco :P ko je pa nevarnost mimo pa spet samostojnost in neodvisnost itd..
hej norci :)
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 17. Feb. 2014 15:01

jao slovenc, dej si najprej kako babo dobi, potem pa skušaj uveljavljati te svoje poglede. nobena si ne želi mevže, to je ekvivalent grde ženske pri moških. no, jaz si tudi ne bi želel pasivne punce, ki ne ve, kaj bi rada samo s sabo. v tem primeru se sploh ne gre za to, da se fant enkrat ni postavil za njo, ampak da se to ponavlja, in je očitno zelo neasertiven, ne zna se postaviti niti zase, kaj šele za punco. če bi se znal postaviti zase, ne pa za njo, bi pisala, da je prasec, ne pa mevža.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2014 15:14

ej, dolžnost ženske ni vedno sam to da ni grda ane ;)

res je, jaz tud ne bi bil s punco ki ne ve kaj bi sama s sabo. AMPAK, še manj pa tako, ki bo men pridigala kakšen moram kot moški bit, zase bo pa rekla "mej me rad tako kakršna sem, za nobenga se ne bom spreminjala, jaz imam PRAVICO biti taka kot sem" itd..

kakšne bi ble reakcije če bi nek tip prišel na ta forum in napisal temo "kako naj svojo punco pripravim da mi bo začela mal kuhat in ne skos tv nadaljevanke gledat in nič počet?"?
mislim da bi ga na križ prbil.

jaz ne pišem o the problemih ki jih imata, ampak o tej sosed situaciji in pričakovanju da mora tip igrat heroja ko bo v stiski.

pa da ne bo kdo narobe mislil, zelo podpiram da tip ubrani svojo punco. ampak nima pa punca pravice rečt da je to njegova dolžnost. tako kot je zelo lepo da punca fantu kaj skuha, pa tudi tip nima pravice zahtevat da mu kuha.

kar se problemov tiče, bi jih moral on sam ugotovit in delat na njih, zase. da sem sam zase postavi in s tem postane alfa. ni ne dolžnost niti pravice punce da ga spremnja po svoje.
še huje je ko se ene zapletejo z nasilnim kretenom in nekak hočejo da bi se spremenil, pa se nikoli.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Feb. 2014 15:58

Ti boš večno samski. Ta pravila so en vlki LOL. To še moja prababica ni upoštevala hahaha
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Feb. 2014 16:08

preber sploh kaj mislim povedat s tem :rolleyes:
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 17. Feb. 2014 16:31

Slovenc ma to prav. Zanič je baba, ki cel dan nadaljevanke gleda, pa nebi nič nardila (služba, kariera je drugo!) in zanič je ded, ki se ne upa enemu bednemu sosedu gor postavit za punco (in s tem zase). Kar neka apatičnost, neve kaj bi sam s sabo.. Fak of ja.
Saj če je budilka zvonila, je obema. Mislim ni sosed vedel, keremu od njiju je zvonila. Pač. Če bi ta dečko mislil, bi skapiral, da bi se s tem ko bi kaj nazaj rekel, branil tudi sebe.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Feb. 2014 16:35

kaj, a kar eden mi lahko pred fantom govori grde stvari, on bo pa stal tam ko en tepec. ja pa ja. mislim, tu sploh ne gre za spol. tudi, če bi mojemu fantu kdo govoril kake take bedarije, jaz ne bi stala zraven ko ena neža. a ni to logično no?
"oprostite, kaj se pa greste. prosim pazite malo na jezik." je čisto dovolj.

ta zveza že dolgo nabira gobe.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov