metuljcki v trebuhu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Okt. 2007 9:33

^^
jest tud ne
edino pred prvim seksom ampak to je blo zarad živčnosti
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 10. Okt. 2007 16:03

Ponavadi imam metuljčke, ko sem hudičevo lačna, hehe. Ma drugače pa ne, ne vem, kaj je to, me niti ne zanima ta občutek.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 10. Okt. 2007 16:09

Včasih si moraš pač zamislit pa postavit v vlogo tebe pred desetimi meseci.. pač prvo ti ne bo šlo, ampak veš kaj pravijo.. vaja dela mojstra. Vse se da, če se hoče.. :D vso srečo..;)
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 10. Okt. 2007 21:07

jaz bi samo rekla.. če je nekdo tisti (kao) pravi, metuljčki nikoli ne odletijo..
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Okt. 2007 22:28

No jst k rečem "metuljčki v trebuhu" mam v mislih uno noro zaljubljenost, k si tak, k da bi bil non stop mal zadet :freude: , pa k skoz mislš na to osebo, komi čakaš, da jo vidš, se ne naveličaš crkljat z njo itd...Ne mislm zdj, da se mi dejansko v trebuhu kej dogaja.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 10. Okt. 2007 23:09

Yazmeen napisal/-a: Ne mislm zdj, da se mi dejansko v trebuhu kej dogaja.. .

Ja saj, to je pač trapast dobesedni prevod znanega angleškega pogovornega izraza 'to have butterflies in your stomach' :sport: ... Šele zadnje čase opažam tole slovensko izpeljanko v širši uporabi...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 25. Okt. 2007 19:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 11. Okt. 2007 16:05

ma moje občutenje 'metuljčkov v trebuhu' je tako, da me nekaj ščemi tam in sem prav živčna (pozitivna trema), ker si želim, da bi ga videla oz. komaj čakam, da se ponovno vidiva in pred ponovnim snidenjem sem vsa zasanjana in čutim to lagodno ščemenje. čeprav tega občutka že dolgo nisem občutila.. :grosseaugen: :nein: :/
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 14. Okt. 2007 13:14

Metuljčki dobim v trebuhu vsakič ko ga vidim, enostavno se kar stopim ob njem ...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Okt. 2007 14:03

Js sm mela pa metuljčke včasih, zdej pa ne več. Pa ga mam zdej bol rada kot včasih :)
Zadnjič spremenil gregalina, dne 14. Okt. 2007 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 14. Okt. 2007 16:50

po moje metuljčke ubije rutina oz. navada. To se zgodi, ko partnerja ne poizkušata več novih stvari, ko se jima ne da več trudit druga za drugega in ko imata vse za samouveno, naprimer, ne bom ji rekel, da jo imam rad, saj je že to tako ali tako samoumevno, ker sem z njo. V zvezi se je potrebno trudit, sprejemat drug drugega, ustvarjat kompromise... Važno je,da sta srečna, da si želita biti drug z drugim, pa če so metuljčki prisotni al pa ne.

Sicer pa sva s fantom skupaj skoraj dve leti in pol, pa še zdaj čutim metuljčke, ko me nepričakovano preseneti, ko me stisne k sebi, me poljubi, vglavnem ko začutim, da si je to res močno želel naredit, ne pa samo zato, ker sma fant in punca in je to pač v navadi.

V spominu pa mi bodo ostali metulčki, ko sma po kriznih trenutkih ki sma jih imela se srečala po treh tendih, se objela in poljubila... Občutki so bili res nepopisni in sem spoznala da ga res nočem izgubit.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 14. Okt. 2007 18:40

Dans sm prčakvala klic moje ljubezni. Telefon začne zvonit, komi sm dihala, v trebuhu zvijal k nevem kaj. Mami bla :D :?
Uporabniški avatar
]{47|4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ]{47|4 » 14. Okt. 2007 18:46

js mam moiga fantka eno leto in se zdj usakic kdr se vidva mam metulcke v trebuhu tko kt na zacetku...ohhh :oops:
tudi črna ovca daje toplo volno! :D
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 14. Okt. 2007 19:24

Ja, jst mam tud še zmerej metulčke v trebuhu :D (1 leto in pol)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 14. Okt. 2007 20:24

srčica* napisal/-a:po moje metuljčke ubije rutina oz. navada. To se zgodi, ko partnerja ne poizkušata več novih stvari, ko se jima ne da več trudit druga za drugega in ko imata vse za samouveno, naprimer, ne bom ji rekel, da jo imam rad, saj je že to tako ali tako samoumevno, ker sem z njo. V zvezi se je potrebno trudit, sprejemat drug drugega, ustvarjat kompromise... Važno je,da sta srečna, da si želita biti drug z drugim, pa če so metuljčki prisotni al pa ne.

Sicer pa sva s fantom skupaj skoraj dve leti in pol, pa še zdaj čutim metuljčke, ko me nepričakovano preseneti, ko me stisne k sebi, me poljubi, vglavnem ko začutim, da si je to res močno želel naredit, ne pa samo zato, ker sma fant in punca in je to pač v navadi.

V spominu pa mi bodo ostali metulčki, ko sma po kriznih trenutkih ki sma jih imela se srečala po treh tendih, se objela in poljubila... Občutki so bili res nepopisni in sem spoznala da ga res nočem izgubit.

se podpišem. kakšna nova stvar jih zna vrnit.. js sm jih dobila lih zadnjič ko me je prijel pod lasmi na vratu in mi nepričakovano dal res lepega lupčka.. :P
seveda se je pa za njih treba malo bolj potrudit in niso tako pogosti.. so pa po tolkem času veliko več vredni ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 14. Okt. 2007 20:54

ahhh metuljčkiii ...to mam najraj.

dones po ene 3 letih sm mela takeee metulčke. :D :D
to je tak fajn občutek.
sam mim je pršu , nč mu ni treba blo nardit.

ni lepšga kot bit zaljubljen :P
pa met metuljčke po trebuhu -
-(razlaga metuljčkov : tko fino te ščemi po trebuhu)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov