Me bo prevaral?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jan. 2012 19:27

To se čist dobr da prebrat in razvidt iz smsa, če nisi popolnoma nesposoben..
Če ona teži in tečnari - je njegov najprimernejši odgovor "prosim ne piši mi na tak način, sem zaseden". Vse ostalo namiguje na to, da mu je všeč in da se zaljublja.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Jan. 2012 19:34

Ja, mi je to čisto jasno :) Hotela sem samo poudarit nelogičnost cele njegove zgodbe.

Ok, to, da ne razlagaš ravno vsakemu, ki ga na novo spoznaš, da si zaseden, ni problematično. Ampak najkasneje takrat, ko te ta oseba začne zasipavat z msgi, bi bilo pa to pametno omenit. Ne šele takrat, ko te punca zasači.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jan. 2012 19:38

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 15. Jan. 2012 19:38

Vprasala sem ga najprej,zakaj ji je sploh dal stevilko,no zdaj mi je jasno. Ker je hotel pozornost. Punco sem pa pravkar nasla na njegovem fbju,in ugotovila da jo pravzaprav "poznam" ker sta si vcasih pisala kaj po zidu ampak tega nisem jemala resno. Ima sicer napisano na fb da je v zvezi z mano,torej se mi je zlagal da jo je na novo spoznal in da ni vedela,da je zaseden. Zdaj mu sploh ne morem zaupat ker se mi najbrz ni prvic nekaj zlagal. Razmisljam ce bi sama dodala to punco in jo vprasala,z njene strani da mi pove. Sicer pa trenutno sploh ne morem normalno razmisljat,zato pa visim na internetu in tu na forumu..ker ne vem kaj naj.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jan. 2012 19:40

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Jan. 2012 19:41

?a
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 15. Jan. 2012 19:45

Nisem rekla,da je kriva ona. Ampak vedno sta kriva vsaj dva ali vec,on je vedel da je zaseden in bi mogel reci ne,ona pa je tudi vedela da je zaseden in sta si vseeno nekaj zacela.
Umikam se s foruma za zdaj,te zadeve res ne morem resiti tu. Upam da se oglasim se kdaj v bolj prijetnem pogovoru. Hvala vseeno za odgovore. LP Bojana
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2012 20:00

Nikakor ne morem razumet tega umika iz foruma kot, da smo ga mi spravli do tega, da se z drugo piše. Kaj se tak fejst bojiš resnice, ki ti jo bomo napisali?

Ti kr lepo bodi v tej zvezi. Upam, da ostaneta skup. Ti mu lepo, kuhaj, peri, pospravljal, fafaj, on se bo pa lepo v druge, mlajše zaljubljal. :) Saj veš kaj pravijo? Biti pri 30 samska je konec sveta. Po 30 letu je ena od 15.000.000 žensk spet našla moškega tak, da so tvoje možnosti dobit tipa enaka možnosti, da zadeneš na lotu.

Ostani z njim obvezno in prenašaj to pa beri njegove smse pa vonjaj drugo žensko na njem! To je edina možnost pri tej tvoji zadevi.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jan. 2012 20:15

...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Jan. 2012 20:31

Na fb lahko tako naštimaš nastavitve, da ne vidijo vsi, da si v zvezi. Sam tok ;)

Čeprav kot da je zdej ta dvaindvajsetletnica kriva, tudi če je vedela. Kriv je tvoj tip ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2012 20:34

sirova štručka napisal/-a:Pol da pa človek še dionizu prav, da so resne zveze res brez smisla.

Čez do 10 let boste že vse vedele, da je oni tečni Dioniz na cosmo forumu mel prav. :) Upam samo, da se boste spomnile takrat na mene, me kontaktirale pa mi čestitale :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 15. Jan. 2012 20:41

Jaz bi žensko poklicala in ji jasno povedala naj se umakne. Potem pa bi videla kaj bi fant nardil - če bi še kdaj kaj poskušal bi ga pustila. Drugače pa bi ga pomojem začela zasledovat :D Jaz pač :)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Jan. 2012 20:50

Ženske se očitno rade ponižujete...
Resno, raje sem sama celi lajf, z 72timi mačkami, kot pa da se grem tako nizkih igric oz da prenašam neke take fore s strani tipa.
Če bi bile vse veze takšne oz ljudje v njih, bi bila takoj na Dionizevi strani.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 15. Jan. 2012 20:51

Tukaj je popolnoma jasno da ta druga punca nima kaj preveč veze.... problem je v njunem odnosu oz v tem da se ji je fant zlagal in mu bo težko še kdaj zaupala (no, vsaj jaz mu ne bi mogla). Kakorkoli, avtorica teme je itak zapustila forum...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Jan. 2012 20:51

Bonnita napisal/-a:Nisem rekla,da je kriva ona. Ampak vedno sta kriva vsaj dva ali vec,on je vedel da je zaseden in bi mogel reci ne,ona pa je tudi vedela da je zaseden in sta si vseeno nekaj zacela.
Umikam se s foruma za zdaj,te zadeve res ne morem resiti tu. Upam da se oglasim se kdaj v bolj prijetnem pogovoru. Hvala vseeno za odgovore. LP Bojana

Huh? Valda je moral vedeti, razen če ima Alzheimerjevo in mu moraš vsako jutro znova razlagati, da je tvoj fant. V bistvu si upam napovedati, da boš ostala z njim, dnevno izgubljala živce ob preverjanju njegovih sms-ov, mailov, chat pogovorov in ne vem še čega, postajala obsedena z mladenko, ki mu je zmešala glavo in zapadla v noro pamet. Zveza bo izgledala tako, da bo on začel vse dokaze sproti uničevat, da bo imel doma mir, prepovedan sadež pa ga bo še bolj mikal in se bo najverjetneje itak začel sestajati z njo, če se do zdaj še ni. Ti boš seveda imela to v mislih 24 ur na dan, njemu bo pa godilo, da mu spet dogaja v življenju. Ali pa te bo pustil, ker se mu boš bolj zamerila s takim obsesivnim obnašanjem kot se je on tebi z uverturo v varanje. Zakaj pa ne bi bila ti tista, ki bi odšla z nekaj samospoštovanja? Aja, ne moreš, ker tam zunaj ni več žive duše, ki bi lahko bila boljša od tega tvojega super fanta. Maš prav. Prihrani nam tega tvojega diplomata, ki zna samo dobro obračati z besedami in ga obdrži zase, boš pa se morala pošteno boriti za njegovo pozornost poleg kakšne druge. :wink:

No, saj je itak šla. Bala se je prebrati resnico in postaviti spomenik svoji propadli zvezi, pa se je odločila glavo porinit v pesek. V bistvu pa, četudi si še tako zelo čustveno vpleten, lahko odideš vstran, le pri sebi je treba razčistit kakšne kikse si pripravljen prenašati pri partnerju. Been there done that. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov