Me bo prevaral?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jan. 2012 12:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2012 13:06

Odvisno kako blizu si si z vajinimi skupnimi prijatelji. Midva sva imela bolj skupne kolege kot prijatelje, tako da se kasneje nisem kaj dosti ukvarjala z njimi. Če smo se kje srečali, smo se normalno pozdravili, z nekaterimi tudi kakšno rekli, ni pa med njimi bilo nobenih takih, s katerimi bi bili prijatelji. Če ste pravi prijatelji, itak vajin razhod ne bi smel vplivati na prijateljstvo, zna pa biti bedno, da ga boš še srečevala, če boš obdržala te vajine skupne prijatelje. Če ste si blizu, jim povej, da ga še nekaj časa ne boš imela želje srečevati v vaši družbi in se pač dobivajte posebej, ker ti bo lažje, kot če ga boš nonstop imela zraven.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 16. Jan. 2012 16:44

bonita bodi vesela, da se je to zgodilo zdej, ne pa čez nekaj let, ko bi bila recimo poročena in imela otroke.

Naslednji mesec ti definitivno ne bo lahko, boš pa sčasoma spet kul, vesela, da si se ga rešila, če boš pa bog ne daj še kdaj v taki situaciji, boš pa vedela, da ni konec sveta in da boš preživela :)

Tudi jaz sem šla pred leti narazen z enim, k mi je bilo res bad, ampak sem prekinila vse stike in začuda sem ga najhitreje prebolela od vseh :) In danes vem, da če se mi še kdaj zgodi isto, bom spet kul. Ni konec sveta in čez kakšen mesec, bo že precej boljše. :)
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Jan. 2012 17:04

Vso srečo ti želim!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 16. Jan. 2012 18:41

Je res, kar ti bomo vsi napisali, da je dobro da si si ga rešila... verjamem pa, da ti to v tem trenutku bolj malo pomaga, ko prekineš zvezo s človekom po tolikem času in ga imaš seveda še vedno rada.. Ampak čas celi vse rane in tudi jaz ti želim vso srečo!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jan. 2012 23:14

sirova štručka napisal/-a:
Mogoče si najdeš enega takega popolnoma neatraktivnega tipa, celo copatko, tak te mogoče ne bo varal.

Ni mus. Tudi neatraktiven tip je lahko budalo, lahko jo vara magari s prostitutko, ali pa s sosedo. Ti varalice - enošansarji so najhujši, ponavadi varajo s kom, ki je blizu, ker drugih šans nimajo.

Ni recepta, kakšnega partnerja najti, da te ziher ne bo varal. Varanje, dokler zanj ne zveš, itak ni problem.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 17. Jan. 2012 12:20

Me pa zelo veseli, da te starši popolnoma podpirajo. V vsej situaciji bi samo še to rabila, da bi imela neke starokopitne starše, ki bi trdili, da moraš potrpeti, da je to sramota... (že slišala za tak primer).
Super, da imaš podporo na vseh straneh in ni hudič, da boš že kmalu vesela in neobremnjena letala po svetu.

Se pa strinjam z Dzeki-jem, da nikoli ne moreš preceniti človeka, da te ne bo varal. Točno tako, kot si napisal - poznam enega zelo neatraktivnega tipa, ki vara svojo ženo s sosedo in prostitutkami. Poročil se je s svojo prvo punco (ki jo je dobil kar pozno) in se je nanjo nalimal kot klop, v strahu, da ga nobena druga ne bo marala. Zdaj pa pograbi prav vsako priložnost, ki se mu ponudi.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Jan. 2012 15:05

Itak da ni merilo. Takšen, ki ni nek iskani žrebec (ali kontra primer - neatraktivna ženska), bo lahko še bolj dovzeten za varanje in bo zagrabil prvo šanso, ker bo s tem pridobil na samozavesti, češ pa se le najde še kdo, ki ga privlačim. Najhujši so ljudje, ki rabijo potrditve. Če si sposoben kmalu prebrati takega človeka, bi moral biti sposoben od takega tudi oditi.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Jan. 2012 0:39

Tamala_mrha napisal/-a:Najhujši so ljudje, ki rabijo potrditve.
:wtg:
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]