Me bo prevaral?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Jan. 2012 21:09

Lady_Cristina napisal/-a:Jaz bi žensko poklicala in ji jasno povedala naj se umakne. Potem pa bi videla kaj bi fant nardil - če bi še kdaj kaj poskušal bi ga pustila. Drugače pa bi ga pomojem začela zasledovat :D Jaz pač :)

:eek:

a ti to resno?? :lach:

NE MOREŠ odganjat žensk od tvojega tipa. Na njemu je, da jim da to vedeti. Zasledovala bi ga? Ne bit tak psihič, no... :lach:
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 15. Jan. 2012 21:35

Jst tut ne vem kaj je zdej ta ženska kle kriva - ona je samska, to, da ji pozornost vrača zaseden tip pa ni njen problem jbg. Drugo bi blo, da od tega tipa neb blo nobenga feedbacka pa bi ona kr rinla vanga. Ne vem zakaj se vedno prelaga odgovornost na punco - ker je kao vedla, da je zaseden?? In kaj pol? Zveze razpadajo vsak dan, zarad takih in drugačnih razlogov. Tko da upam, da se avtorica teme nau spravla v nadlegovanje te punce prek fb, ker to je šele patetično - zrihti s svojim tipom pa je.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 15. Jan. 2012 23:09

Zrihta že lahko s svojim tipom, sam jst nebi bla več sigurna v njega. oz mu zaupala, če je enkrat zaupanje izdav. Jst sm bla z bivšim 6 let, po dveh letih veze si je z 1 piso pa se dobivo... Pa je reko da ne bo nikol več... Za 4 sem zvedla da je leto okol... Zdej je pa sam k ga nobena noče, ko se ve kak je :D men je čist ušeč :D
Hočem povedat, da če ti nekdo enkrat zaupanje zapravi, ga ne dobi nazaj, no vsaj jst takemu človeku ne morem več zaupat.

Drugače je pa tut neumen, da je pa pustiv vse smse na telefonu...

Upam, da rešit, da bo najbole prav tebi :D
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 15. Jan. 2012 23:35

Ne bodi naivna, dovolj si stara. Te zveze je konec.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jan. 2012 11:01

lčč
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 16. Jan. 2012 11:52

Punce,punce..napisala sem,da se zaenkrat izklapljam iz debate,kar ne pomeni da me ne bo vec sem. Brala sem poste vceraj ko sva sla spat. Se zdaj se mi solze ulijejo,ja naivnost in vem,da je zveze konec. Boli,ko nekdo izda tvoje zaupanje in takrat rabis dan,da prespis in premislis. Noben od vas mi ne bo rekel,da bi svojega dolgoletnega partnera kar steral nekam in se od njega stran se isto minuto v taki situaciji. Imam ga rada,se vedno,mislim da je to normalno. Ko bom pa zares dojela,kaj mi je naredil,ga bom pa tudi jaz lahko imenovala kot ve; kreten. Do takrat pa..
Pogovorila sva se in je priznal,da je on njej tezil in da je zaljubljen v njo,vceraj ko je sel potem ven po najinem pogovoru kratkem,jo je poklical in povedal,da se bova verjetno razsla ker sem izvedela za to,naj pa ne pricakuje da bo potem takoj z njo (seveda ne bo,verjetno jo bo 5krat polozil,nato pa klical nazaj mene da me pogresa. No ali pa tudi ne,mu privoscim sreco,pa ce bo s to punco,pa z njo). Jokala sem,on pa je rekel da sem krasna oseba in naj si ne ocitam,da se je to zgodilo,ker si nimam za kaj,da bo nekdo drug skakal do stropa ko me bo imel. Jaz to vem,ampak preden se bom pobrala od njega,bo trajalo nekaj casa in tega soka in stanja po zvezi se v bistvu bolj bojim kot ostati sama pri tridesetih. Ker vem, da me bo zagrabilo da bi ga poklicala,ker vem da ga bom pogresala.
V glavnem pa sem se sprijaznila,da je konec.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 16. Jan. 2012 12:03

prou je da sta sla narazen, ker itk je dejstvo, da tle ocitno ni samo sex (pa tud ce bi biu samo sex, ni to nobeno opravicilo) ampak ze neka custvena navezanost. in verjetno te bo res klicu cez cas nazaj, k ga bo vlekla navezanost in varnost...vprasanje je sam kje bos ti takrat.

in ja trpela bos in trpela in se bolj trpela, ampak cez cas ti bo lazji in bos vidla, da je bla to edina prava resitev. ker tud ce bi zdj ostala skupi, vprasanje kok bi mu lahko zaupala.

glavo pokonci, predvsem pa cas in samo cas celi vse rane, se tok velike.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Jan. 2012 12:05

Bonnita napisal/-a:Jokala sem,on pa je rekel da sem krasna oseba in naj si ne ocitam,da se je to zgodilo,ker si nimam za kaj,da bo nekdo drug skakal do stropa ko me bo imel.

Te izjave mam najraje. :lol: Tak ironične in kontradiktorne da direkt boli brat.

Glavo gor punca. Rešla si se Kretena z veliko začetnico. Upam, da boš čimprej začela uživat v življenju brez njega.

Je pa to kar je on naredo znak velike strahopetnosti. Ta tip je za mene pussy, strahopetec, prpa, boječka COMBINED!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jan. 2012 12:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2012 12:13

Bonnita, jaz te čisto razumem, saj verjetno smo že vsi tukaj bili kdaj v podobnem položaju ali pa še bodo, le da te včasih bolj predrami kakšen neposreden post. Mene je predramila iz prevelike ljubezni do nekoga, ki si tega ni zaslužil, moja sestra in to na oster način, a sem ji še danes hvaležna. Saj bi se tudi sama pobrala iz tiste zveze in me bivši več ne bi videl, a mi je ona le pospešila vso zadevo. Od njega dejansko lahko odideš še to minuto, če le želiš, prebolevanje pa je druga stvar. Tisto pa pač zahteva svoj čas, je pa odvisno od posameznika, ne nujno od tega, kako dolgo je trajala zveza, čeprav ima to ponavadi precejšnjo težo. Upam, da se odločiš prav (ali si se že), ker verjemi, četudi bi bila stara 35 let in samska, se svet ne bi ustavil, predvsem pa ne bi tam zunaj zmanjkalo moških, ki so samski in resni. :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jan. 2012 12:22

Mene pa čudi, da je bil tolk nepreviden, da je pustil,, da ga zalotiš na tako otročje enostaven način. V bistvu se mi vse skup bere, ko da je hotel, da ga zalotiš in da končata zvezo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jan. 2012 12:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jan. 2012 12:34

Ta tip mora bit res tepec. Vsaka vsaj malo spretna varalica, če ne drugo pobriše sms-e iz telefona in skrbi, da ne spreminja bistveno svojega obnašanja. Da ne govorim o profesionalnih varalicah, za katere so ženske dolga leta prepričane, da so vzorni možje. Morš bit kr tepec, da te ženska dobi pr varanju.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2012 12:35

Lahko je eno ali drugo. Podlo je v vsakem primeru in v vsakem primeru je (zanjo) bolje, da konča to agonijo, ker bi bilo samo še huje. Itak je jasno, da je njuna zveza morala že nekaj časa pred tem spoznavanjem šepati, če ne, ga ne bi vrgla s tira prva, ki bi bila mlada in luštna. S to potezo je zveza pač začela uradno razpadati in jaz je na njenem mestu ne bi poskušala popravljati, ker ona itak ni nič kriva v tem primeru in bi se tip razvadil še bolj kot je že.
Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 16. Jan. 2012 12:46

Nikoli si nisva brskala po telefonih,celo oglasila sva se kdaj na telefon drugega ce mu je zvonil (ce je bil on naprimer pod tusom) in ce sva vedela da je nekdo od najinih kolegov.
Meni se ne zdi cudno da je smse pustil,tako prejete kot poslane,mi je pac zaupal in vedel da mu ne bom sla stefnarit po telefonu ker nikoli nisem bila sumnicava in ga zalezovala ter delala podobne stvari. Je pa sicer tudi sam rekel da je to zdaj prvic in da prej ni bilo nikoli nobene,da ona ga je pa res obrnila okoli (kot da verjamem da prej ni bilo nobene,nic mu ne verjamem vec),da se res poznata ze od prej in da ona je samska da ima nekega s katerim se dobiva za seks ampak da on ji je pa res vsec in bi z njem imela kaj vec. Upam da njej ne bo naredil cez cas enako in jo menjal za mlajso,ker ocitno gre on tudi skozi neko krizo tridesetih in mu je zdaj padlo na "pamet" da bi se pa on se malo znorel s kaksno studentko.
Poklicala sem ze starse in jim povedala,so rekli da lahko takoj pridem,da me podpirajo in da naj cim prej odidem,ker si ne zasluzim tega. Da mi bodo pomagali kolikor se bo dalo,tudi svojim prijateljicam sem ze povedala (imam sicer samo stiri take s katerimi se dobivam na kavi,kosilu),kaj bom pa s skupnimi naredila pa ne vem,ste se ve potem se druzile z njimi ali ste tudi z njimi prekinile stike?
Tako da stanovanjski problem je resen,vsaj nekaj da sem lahko bolj mirna.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov