mam fanta, a sem spoznala drugega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
^^sem vedu da ti pa boš poštekala
in ja, razmišljal sem na splošno, zato sem tud napisal da ne kažem na nobenga s prstom..
mogoče me je uvodni post mal inspiriral. pač jaz mislm da je taka "zmedenost" nezrelost.
in ja, razmišljal sem na splošno, zato sem tud napisal da ne kažem na nobenga s prstom..
mogoče me je uvodni post mal inspiriral. pač jaz mislm da je taka "zmedenost" nezrelost.
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Ja pa iiiii!
Ta uvodni post pa ... punca očitni ni bila srečna s tem svojim fantom - piše, da ji ni izkazoval pozornosti. In to je definitivno lahko velik problem in ni ''kar nekaj''. Novi fant ji je dal občutek, da je nekaj vredna in nekaj posebnega, zato jo je pritegnil.
Ampak ne moremo pa vedeti, koliko pozornosti ji je fant v resnici izkazoval in ali je bil vedno takšen ali pa je za to kriva rutina v zvezi in enako ne moremo vedet, koliko je ona vložila v zvezo, koliko je on vložil in tako dalje ...
Ta uvodni post pa ... punca očitni ni bila srečna s tem svojim fantom - piše, da ji ni izkazoval pozornosti. In to je definitivno lahko velik problem in ni ''kar nekaj''. Novi fant ji je dal občutek, da je nekaj vredna in nekaj posebnega, zato jo je pritegnil.
Ampak ne moremo pa vedeti, koliko pozornosti ji je fant v resnici izkazoval in ali je bil vedno takšen ali pa je za to kriva rutina v zvezi in enako ne moremo vedet, koliko je ona vložila v zvezo, koliko je on vložil in tako dalje ...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
a ker pričakujeva dejansko resnost pri resni zvezi?
ja sej, glih dost izbire glih ni.. sam abby že ma svojga abbyja, tko da.. moram js kakšno drugo slovenko dobit.
ja sej, glih dost izbire glih ni.. sam abby že ma svojga abbyja, tko da.. moram js kakšno drugo slovenko dobit.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 19. Jun. 2013 17:02, skupaj popravljeno 2 krat.
hej norci
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
slovenc79 napisal/-a:ja sej, glih dost izbire glih ni.. sam abby že ma svojga abbyja, tko da.. moram js kakšno drugo slovenko dobit.
ah ta abby je verjetno samska, ker je ženska dobesedno skos na cosmo forumu in odgovarja čisto na vsakem vogalu. Če pa že ima tipa jo bo pa kmalu sčevljal ker jaz ene take nebi prenašal, ki bi stalno na forumih visela.
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Ma nekega tipa, ki ima pa očitno sam s sabo toliko problemov, da ne ve, kje mu je rit in kje glava.
Meni gredo tudi ženske, ki hočejo vedno imeti zadnjo besedo, zelo na qrac. Dob si tam enga jajčkota, pa ščij po njem, če hočeš. Ponavadi so take sfrustrirane do konca.
Js dam 100 eur na mizo, da slovenc v enem večeru nategne abby.
Meni gredo tudi ženske, ki hočejo vedno imeti zadnjo besedo, zelo na qrac. Dob si tam enga jajčkota, pa ščij po njem, če hočeš. Ponavadi so take sfrustrirane do konca.
Js dam 100 eur na mizo, da slovenc v enem večeru nategne abby.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Odlično, res.
Jaz stavim 10.000€ da me ne in tudi jaz sem pripravljena dati ta denar za kakšno društvo proti mučenju živali. Kako je pohorc, koliko daš? 100€ si že obljubil, za ta denar lahko en ogromen pes preživi cel mesec! Ali pa denimo deset mačk ...
Jaz stavim 10.000€ da me ne in tudi jaz sem pripravljena dati ta denar za kakšno društvo proti mučenju živali. Kako je pohorc, koliko daš? 100€ si že obljubil, za ta denar lahko en ogromen pes preživi cel mesec! Ali pa denimo deset mačk ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]