mam fanta, a sem spoznala drugega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*sanja* napisal/-a:Mene pa zanima (to je bolj vprašanje za tiste, ki ste pustili/pustile fanta/punco zaradi druge/drugega in takoj začele hodit s tem drugim/drugo), če je sploh lahko tako lep začetek zveze, kot če sta prej oba samska, ker je tukaj zraven sigurno še občutek krivde... Upam, da razumete, kaj hočem vprašati. Recimo, če bi jaz pustila fanta in bila takoj z nekom drugim, pomoje s tem drugim sploh ne bi mogla tako uživati, ker bi se počutila krivo. Ne vem, mogoče si narobe predstavljam, ampak vseeno... Če ne drugega, bi me drugi ljudje obsojali in mi ne bi bilo najbolj prijetno...
jz sm probala nekak ufurat tega ta druzga,pa ni šlo...res...tut nism mogla da se neb slišala z prvim, kr od enkrt konc pa nč več vidt, use prekint..ni šlo..in skos umes občutk krivde (na začetku ne,pol pa)..nism se mogla tok sprostit,uživat,use me je na una spominjal,karkol sm rekla,pogovori..eh bz res
s tem da, vrjetn ta tadrug misl da če si svojmu tipu to nardila,boš pa tut njemu...amapk to usi utrajno zanikajo hm
nasploh je fora, kako maš v zvezi prej pošlihtan, če se nisi n kregu,če zveza štima,odnos,sex..use...potem veš kam pašeš
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
meni se dostkrat zgodi, da spoznam koga novega (ali pa tudi ne) in potem z veseljem flirtam in se pogovarjam z njim, ampak to bolj za boost-anje ega, ne bi fanta nikoli zaradi tega zapustila.
tak da pazite, da bote razločevale med tem pa dejansko zaljubljenostjo
tak da pazite, da bote razločevale med tem pa dejansko zaljubljenostjo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
marypa napisal/-a:Če je zveza skrhana, potem se moraš vprašat, ali ti še kaj pomeni al pa je boljše ... dati priložnost drugemu. Jaz sem to storila... in mi ni žal. Zdaj še bolj opazim, kako nekompatibilna sva bila...
meni se je zgodilo isto.
precej časa sem tehtala svojo odločitev, kolebala in se potem le odločila, da zadevo prekinem, ker se mi ni zdelo fer do takratnega dečka. sem bila sveto prepričana, da bom svojo odločitev obžalovala, a je nisem. nikoli. čeprav nisem direktno presedlala 'iz ene ladjice na drugo'.
- floribunda
- Cosmopsiho
sej to ni ravno tako, da ti en tip malo zmeša glavo in zamenjaš partnerja.
ampak če je to dolgotrajen proces, ki je že v osnovi posledica disfunkcionalnega razmerja (kar sicer ugotoviš šele preden se odločiš, da boš partnerja pustil), ja, seveda bi to naredila še enkrat.
dosti ljudi mi je simpatičnih, nekateri so mi všeč, , ziher bom kdaj še koga lepše pogledala, ampak končat zvezo zaradi nekoga tretjega pač ni enako kot poflirtat z nekom.
ampak če je to dolgotrajen proces, ki je že v osnovi posledica disfunkcionalnega razmerja (kar sicer ugotoviš šele preden se odločiš, da boš partnerja pustil), ja, seveda bi to naredila še enkrat.
dosti ljudi mi je simpatičnih, nekateri so mi všeč, , ziher bom kdaj še koga lepše pogledala, ampak končat zvezo zaradi nekoga tretjega pač ni enako kot poflirtat z nekom.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no ja.. tuki je od primera in osebe odvisn, a je blo u zvezi res neki narobe al pa je to pol opravičevanje dejanja samemu sebi.. pa ne kažem na nobenga s prstom, da ne bo kdo mislil. sam je pač mal tko, da začneš videvat slabe stvari v zvezi ravno ko neko drugo fajn osebo spoznaš.. lahko da res ne vidiš vseh težav ker si preprosto navezan, če se pa preprosto "naveličaš" partnerja, in za izgovore išče kakšne malenkosti za katere mu je prej dol visel.. je za ponovno premislt kaj hočeš od zveze.
sigurno ni isto če koga pogledaš al pa prekineš zvezo zarad njega, to je pa jasno čeprou flirt brez smisla.. ma mogoče kkšen skrit smisel
sigurno ni isto če koga pogledaš al pa prekineš zvezo zarad njega, to je pa jasno čeprou flirt brez smisla.. ma mogoče kkšen skrit smisel
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
slovenc79 napisal/-a: da začneš videvat slabe stvari v zvezi ravno ko neko drugo fajn osebo spoznaš..
v mojem dotičnem primeru sem osebo poznala že dolgo.
in načeloma je razhod precej težavna stvar. kakorkoli obrneš,ob tem prizadaneš osebo, ki jo imaš rad, četudi se z njo ne vidiš v dolgoročnem planu.
bo treba še kej polente pojest, da boš doumel, da ni vse tako črno belo. če ti pa v prvo rata, toliko bolje.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Hm. Kolikor sem jaz razumela slovenca, je pisal o tem, da je odvisno od primera do primera in ni posploševal, kot mu je bilo včasih res kar malo v navadni.
In tu so res različne opcije ... lahko je zaljubljenost v drugega način soočanja s problemi v zvezi (in posledični številčni razhodi), kot pravi slovenec, lahko pa se zgodi, ko nekaj v zvezi res ne deluje, ko razmišljaš o razhodu, pa mogoče potrebuješ neko zunanjo ''brco'' v rit in ja, lahko je tudi tako, da se zaljubiš, ker ne veš (vsaj na zavestni ravni ne), kaj ti v zvezi manjka, ampak čutiš, da ''nekaj'' ni povsem okej.
Ne verjamem pa, da se kdo zaljubi v drugega, če je v svojega partnerja noro zaljubljen, ga ljubi, se z njimi vidi dolgoročno in je popolnoma srečen. In se na tem mestu nekako tudi strinjam s slovencem, da ima flirt brez smisla mogoče kakšen skrit smisel. Najverjetneje nizko samopodobo.
In tu so res različne opcije ... lahko je zaljubljenost v drugega način soočanja s problemi v zvezi (in posledični številčni razhodi), kot pravi slovenec, lahko pa se zgodi, ko nekaj v zvezi res ne deluje, ko razmišljaš o razhodu, pa mogoče potrebuješ neko zunanjo ''brco'' v rit in ja, lahko je tudi tako, da se zaljubiš, ker ne veš (vsaj na zavestni ravni ne), kaj ti v zvezi manjka, ampak čutiš, da ''nekaj'' ni povsem okej.
Ne verjamem pa, da se kdo zaljubi v drugega, če je v svojega partnerja noro zaljubljen, ga ljubi, se z njimi vidi dolgoročno in je popolnoma srečen. In se na tem mestu nekako tudi strinjam s slovencem, da ima flirt brez smisla mogoče kakšen skrit smisel. Najverjetneje nizko samopodobo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]