mam fanta, a sem spoznala drugega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hahaha to maš res sej pomoje sem mu ga z enm dejanjem zbila zto je pa zginu..če bi me zdj kliknu bi mu itk rekla, da nimam časa..sicr je že tkrt slišu tok stvari, da grem k mojmu, da se dobiva pa da bom pr njem čez vikend..tko da nč čudnga, da mine sj k mu bo ratal bedno, k bo zima pa to bom pa spet dobra...apk kar je bilo je prošlo..ponavad se šele pol začnejo zavedat, isto en drug, k sva mutila umes k sva mi2 mela pavzo s svojim (neki mu ni blo ql kjer delam pa žurke itd.)..zdj me pa ta kliče da gdaj se dobiva, da nadaljujeva pa da razturava stanovanje pa blablaaa in pol se jz smejm pa da mam svojga in kr ni mogu vrjet, kao a si zalublenaaa..jaa že 3 leta beeee smeh. Zgornjga glava, yes
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
chiqqa napisal/-a:aja še neki.. tale tema, si pisala v njo 2008 da še nisi mela resnga tipa, pa neki s kolegom da si se itd...
kako potem zveza 3 leta hmm?
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=#944116
... ti imaš pa res dober spomin
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Greš samo na profil osebe, pa lahko pogledaš do sedaj napisane poste.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
puma napisal/-a:chiqqa napisal/-a:aja še neki.. tale tema, si pisala v njo 2008 da še nisi mela resnga tipa, pa neki s kolegom da si se itd...
kako potem zveza 3 leta hmm?
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=#944116
... ti imaš pa res dober spomin
sm šla pogledat njene poste, ker ponavad majo tisti ki opisujejo kšn konkretn primer čist mau postou al so pa čist frišni..in ker 12 postou na uč ni težko ščekirat, sm lih taprvo k sm kliknla tole najdla lol
-
rainbow^^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
jaz sem naredila nekaj podobnega. le da sem svojega fanta zapustila zaradi "drugega, ki sem bila zaljubljena vanj že dolgo, sam sva se šele potem zbližala" ....
moj nasvet je, da ga ne zapustit. ker šele potem, ko enga izgubiš lahko opaziš kako veliko si imeu.
moj nasvet je, da ga ne zapustit. ker šele potem, ko enga izgubiš lahko opaziš kako veliko si imeu.
... haters make me FAMOUS ...
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
^^
ker sm sama v podobni situaciji kt deklica, ki je načela to temo sm si v zadnjem mescu že 100X postavla zgornje vprašanje in prišla do sklepa...
Ni šans da pustim fanta, ki ga ljubim zaradi nekoga, ki me trenutno privlači zgolj vizualno! Sej, ko ga slišim/vidim me neki spreleti... sam prov vem v čem je fora.. Radovednost! Tisto, kar nimaš oz. ne moreš imeti zmeri najbolj privlači (to pa ne pomeni, da je tudi najboljše). Right? =)
ker sm sama v podobni situaciji kt deklica, ki je načela to temo sm si v zadnjem mescu že 100X postavla zgornje vprašanje in prišla do sklepa...
Ni šans da pustim fanta, ki ga ljubim zaradi nekoga, ki me trenutno privlači zgolj vizualno! Sej, ko ga slišim/vidim me neki spreleti... sam prov vem v čem je fora.. Radovednost! Tisto, kar nimaš oz. ne moreš imeti zmeri najbolj privlači (to pa ne pomeni, da je tudi najboljše). Right? =)
Ti ne veš.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
To bi potem lahko rekla v vsaki zvezi..saj je zunaj miljone moških, kako naj ve, da je točno tapravi in oh in sploh, ko jih še 10000849658467845 ni sprobala in drugih ne pozna?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]