mam fanta, a sem spoznala drugega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _ona_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2007
živijo cosmovke!
Imam fanta že skoraj 3 leta, zdaj sem pa na enem od žurov spoznala tipa, ki mi je takoj padel v oko, pa tudi nekaj sem začutila že ko sva se zagledala. Je res v redu, se da z njim lepo pogovarjat... S fantom smo v vredu vezi, ampak mi nekako manjka njegove pozornosti. S tem drugim tipom pa sva se dobila kot prijatelja, seveda je hotel poljub, ampak nisem bila za to, čeprav me je zelo mikalo. Sama sebi se zdim zelo zmedena. Imam zelo rada svojega fanta, ne vem pa kaj me je tako prevzelo na tem drugem. zdaj ne vem ali naj se še kdaj dobim z drugim, ker mam nekako občutek krivde, ker tako uživam ob srečanju z njim
je imela katera že kako tako izkušnjo?
Imam fanta že skoraj 3 leta, zdaj sem pa na enem od žurov spoznala tipa, ki mi je takoj padel v oko, pa tudi nekaj sem začutila že ko sva se zagledala. Je res v redu, se da z njim lepo pogovarjat... S fantom smo v vredu vezi, ampak mi nekako manjka njegove pozornosti. S tem drugim tipom pa sva se dobila kot prijatelja, seveda je hotel poljub, ampak nisem bila za to, čeprav me je zelo mikalo. Sama sebi se zdim zelo zmedena. Imam zelo rada svojega fanta, ne vem pa kaj me je tako prevzelo na tem drugem. zdaj ne vem ali naj se še kdaj dobim z drugim, ker mam nekako občutek krivde, ker tako uživam ob srečanju z njim
je imela katera že kako tako izkušnjo?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
o ja! za napisat je pa tega fulv elik..ugl. najprej boš trpela ti..če tvoj vze bo še tvoj trpeu ..potem s bo obrnil..da bo ta lubčk trpeu..nakoncu boš pa ti trpela in se butala po glau kva si bla budala
ni nujno da bo tko, amapk jz bi skor da res uničla eno res ful dobro zvezo in najnajbolša tipa kar jih loh dobim, v tem rpimeru mojga s kerim uztrajava zdle že 3 leta in pol..torje podobno kot ti..zadogajal mi je pa tko k teb..1 leto pa pol nazaj... ugl. brezvezno razmišlanje kaj on dela, kako bi blo če bi bla z njem...potem an drug stran tip, koga zbrt..kar je že samo po seb grdo da hočš svojga dat stran..potem on ve da si neopredeljena in to ej strup..od tkrt naprej mi moj ne zaupa več tok, skos mi meče naprej, k grem vn je vs žiučn... nevem..RES DOBR PREMISL.. sploh to, da se je vlekl tole leto pa pol..za brezveze, usi trenutki z unim..za brez veze, use kar sva mela..za brez veze..use je šlo v k***c...bol d akončaš z njem zdj k je še lepo..sam ker vem, da te bo matral, in smsji in kavice...in te bo zavedl, jz sm se opekla.
ni nujno da bo tko, amapk jz bi skor da res uničla eno res ful dobro zvezo in najnajbolša tipa kar jih loh dobim, v tem rpimeru mojga s kerim uztrajava zdle že 3 leta in pol..torje podobno kot ti..zadogajal mi je pa tko k teb..1 leto pa pol nazaj... ugl. brezvezno razmišlanje kaj on dela, kako bi blo če bi bla z njem...potem an drug stran tip, koga zbrt..kar je že samo po seb grdo da hočš svojga dat stran..potem on ve da si neopredeljena in to ej strup..od tkrt naprej mi moj ne zaupa več tok, skos mi meče naprej, k grem vn je vs žiučn... nevem..RES DOBR PREMISL.. sploh to, da se je vlekl tole leto pa pol..za brezveze, usi trenutki z unim..za brez veze, use kar sva mela..za brez veze..use je šlo v k***c...bol d akončaš z njem zdj k je še lepo..sam ker vem, da te bo matral, in smsji in kavice...in te bo zavedl, jz sm se opekla.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Auu . tukaj boš morala premisliti sama pri sebi kako čutiš do fanta in do tega novega. Prijateljica je imela podobno izkušnjo . problem je rešila tako da se je z drugim še vedno dobivala (samo prijateljevala )..tako ga je dobro spoznala in ugotovila da je njen fant veliko boljši in da ji pomeni več..
veliko sreče.
veliko sreče.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
uff .. jst ti bom takole rekla .. če do sedanjega fanta ne čutiš več nič, je nesmiselno vztrajat z njim še naprej .. poznam družino s tremi otroki, ko sta se starša ločila, ker se je oče zaljubil v drugo .. ni rožnata situacija, ampak žal je tako da zaljubiš se lahko kadarkoli, tudi če si v tistem trenutku z neko osebo že v zvezi .. mi je pa všeč, da čeprav ti je tolko do tega novega fanta se nisi spustila še nič dlje z njim, ker potem to res ne bi bilo pošteno do tvojega trenutnega partnerja .. razmisli še malo sama pri sebi .. če res več ne čutiš nič do fanta končaj zvezo .. (lahko bi se ti tudi zgodilo da bi minila čustva do fanta tudi če ne bi spoznala novega) .. samo - ne muči sama sebe, ne vztrajaj z nekom če ti ni do njega ..
Let's swim to the moon .....
- chiqqa
- Cosmofrik
aja še neki.. tale tema, si pisala v njo 2008 da še nisi mela resnga tipa, pa neki s kolegom da si se itd...
kako potem zveza 3 leta hmm?
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=#944116
kako potem zveza 3 leta hmm?
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 12. Avg. 2009 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
~NIA~ napisal/-a:chiqqa napisal/-a:aja še neki.. tale tema, si pisala v njo 2008 da še nisi mela resnga tipa, pa neki s kolegom da si se itd...
kako potem vzeza 3 leta hmm?
tudi to.
svašta
Let's swim to the moon .....
- chiqqa
- Cosmofrik
Libido. napisal/-a:uff .. jst ti bom takole rekla .. če do sedanjega fanta ne čutiš več nič, je nesmiselno vztrajat z njim še naprej .. poznam družino s tremi otroki, ko sta se starša ločila, ker se je oče zaljubil v drugo .. ni rožnata situacija, ampak žal je tako da zaljubiš se lahko kadarkoli, tudi če si v tistem trenutku z neko osebo že v zvezi .. mi je pa všeč, da čeprav ti je tolko do tega novega fanta se nisi spustila še nič dlje z njim, ker potem to res ne bi bilo pošteno do tvojega trenutnega partnerja .. razmisli še malo sama pri sebi .. če res več ne čutiš nič do fanta končaj zvezo .. (lahko bi se ti tudi zgodilo da bi minila čustva do fanta tudi če ne bi spoznala novega) .. samo - ne muči sama sebe, ne vztrajaj z nekom če ti ni do njega ..
to je zlo težko, k si napisala da te bodo minila čustva do tipa.. men je un skos daju mešane občutke, moj v nekem obdobju pa tud..in lih k sm se zapalila na svojga, se je un X spet pojavu in kavice in blablaa da me more vidt, da me pogreša...in pol k sm bla z njim, sej je blo ql, sam tko, nism s emogla sprostit zrt svojga, pa ne da bi ga mela ful v mislih, tut vest me ni pekla..ful čudn res..možno da je tko tut pr _ona_..in pol k me je spet odvrgu in zginu,v alda razmišlala o njem, pa se spet na svojga napalila pa kera budala sm bla in sm skor že pzoabla na unga..k se spet pojavu, me zmešu...po douuugm času me spet zavrgu in šele zdj sm spoznala kakšn je,govori eno, dela drugo..in me je res TOTALNO odbiu, zdj se loh temu sam še smejem.
tko k je nia rekla, če se splača zajebat nekoga ki da ljubiš, samo zrt tega k ti ej trenutno en ušeč pa ti je zanimiv.. NE...amapk v eni temi so razpravlale babe, da če neb anrdile tega koraka, neb spoznale svojga moža, neb spoznale kok je ta drugi biu nasploh boljši od prejšnga itd... amapk jz sm šla do te točke, da loh za zihr rečm... da bi se res loh toook zajebala, da bi mi blo za celo življenje žou..k bi vidla mojga s kero drugo, k bi me pač prebolu..če bi me...pa da bi se poročila kr bad mi rata.
- chiqqa
- Cosmofrik
Libido. napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:chiqqa napisal/-a:aja še neki.. tale tema, si pisala v njo 2008 da še nisi mela resnga tipa, pa neki s kolegom da si se itd...
kako potem vzeza 3 leta hmm?
tudi to.
svašta
pazi zdj to.. sej to je sam kolegice sprašvala prek mene ker mam račun na kozmotu
- chiqqa
- Cosmofrik
~NIA~ napisal/-a:
ja, ampak useen ni rečeno da rata.. Pa tud, neko tveganje.. če ti je v zvezi super, da je fant prjazn, nežn, skratka tak kot si ga želiš... ne boš nč na bolšem pri drugem, tud če ti je pač vizualno všeč pa te mal zmravlinči ko ga vidiš. tud pr 'novem' bojo mravlinci izginli.. In sam zato ker ti želiš probat in tvegat če je pa tanovi boljši, s tem prizadeneš svojega fanta (sploh če ni blo nč hudo narobe) in porušiš vse, kar si skupaj z njim gradila. čemu?
točno tko..to si pa res dobr povedala, sploh če je u zvezi ti super, da je fant ok, da se štekata...tam pa zarad mravljincou delaš bedarije.
sploh pa se ni za bat, ker sm več al mn že tam priženjena in ni šans, da ne bi bla komu trn v peti, če se slučajno kdaj kej zalomi P sploh k mam svoje robe tam več kukr on sam pa use dogodiuščine, prigode itd... hehe
- chiqqa
- Cosmofrik
kaj pa, če sta mela useen usaj neki posebnga z unim, al se ti je pa to sam zdel u tistmu trenutku da ni blo kr neki... in čeprou te on spusti, da bot srečna, da je vidu da si čist zacopana v svojga...nakonc se spet pojavi čez eno leto, spet vs napaljen, in te spet čist obrne in kok bi rd meu s tabo resno zvezo ... in spet ker je hud in ker bi ga usaka hotla met, pač wanted...te spet zamede, pa ker ni napačn po karaktrju...no dobr da je mim, ker se je izkazal nakonc da je zlo dobr glumač, govori eno, dela drugo, potem pa te kr odenkrt brez besed odvrže..spet.. hvala bogu da je tko se končal. sploh k berem in tut pr seb vem, da je tko k ti pišeš (Nia)..in da je treba tko razmišlat..sam v tistm navalu, kaj pa ČE, sej sam pijačka, sej sam mau...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov