Lubrikant/vlažilec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali med sexom uporabljate lubrikant?

da
94
37%
ne
157
63%
Skupaj glasov : 251

Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 18. Avg. 2010 11:06

midva pa lubrikant po novem uporabljava samo takrat kadar zapaše analno (tam res more bit)..
drugač sma ga tut prej, kr so mi tabletke nardile sušo.. in sma gledla da so ja na vodni bazi..ampak vseeno sm fasala tako vnetje zarad tega da sm rekla nikol več lubrikanta notr. Še tamponi, kondomi mi ne pašejo.
Drugač pa mi je zdej ful bol všeč brez lubrikanta :) si zarad tega vlk več časa vzame za predigro.. :D
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 10. Nov. 2010 20:09

Preko spletne strani bb natura sem si naročila lubrikant Yes (aplikator na vodni osnovi, teh lubrikantov je 6 po 5ml).
Paket oz. lubrikante sem danes dobila. Zmotilo me je to, da je sicer vse bilo lepo zapakirano ampak na samih lubrikantih NI imena gor (kot ga lahko vidim na spletni strani, tam piše "you me yes". Barva škatlice je iste barve malo drugače je napisano v krogu, npr. piše "new". Ampak tudi na moji škatlici v kateri so bili lubrikanti je en narisan in na njem piše "yes"

Zakaj torej na mojih ne piše ime in ničesar?? :evil:

Prosim, če ve katera oz. lahko pove kaj o tem...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Nov. 2010 22:17

^^Evo točno tele lubrikante imam tudi jaz in sem šla prov preverit kako moji zgledajo. Na mojih tubicah tudi ne piše ničesar. Pomoje niso na vse tubice gor odtislni tega napisa-ni mi jasno zakaj, ampak jaz sploh pozorna nisem bila, šele sedaj ko si ti tole napisala.
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 10. Nov. 2010 22:43

No ok, potem niso samo moji takšni, brez napisa... Sicer mi je to precej čudno, sem iskala tudi po internetu in nisem nikjer našla takšne škatlice in takšnih lubrikantov, brez napisa, kot sem jih dobila. No upam, da je z njimi vse ok, jih še nisem odprla. Mi pa to ne da miru, tako da jih bom ju3 kar poklicala in vprašala :) Aja, Haley kje pa si jih ti kupila?
gmajnalj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a gmajnalj » 11. Nov. 2010 15:12

Durex smo pa res že vsi probali :) Meni ustrezajo le še lubrikanti na vodni osnovi, ker še ni bilo problemov z njimi.

"Yes" pa še nisem probala, zgleda so res tolk drugačni in boljši, ko jih vse tako hvalite. Bomo probali, če ne se vrnemo na preizkušeno. :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Nov. 2010 23:35

glede yes lubrikantov.
kako tuba brez napisa??
kje sta pa to kupile?

pika to si ti kupila one aplikatorje ne velike tube lubrikanta?? to maš pol za 6krat- še to je bolj mišljeno za menopavze in podobo, če se ne motim.
mislim, ker jaz imam s temi lubrikanti res krasne izkušnje. je pa res, da nikoli nisem naročala prek spleta, ker sem pizdika in me je strah da bi mi kaki fake podturili.

moji lubrikanti so točno taki kot na slikah.

saj možno da je vse kul, kaj pa vem.
zakaj naročate to prek spleta? to ni srajca, je vaša vagina, ki je neprecenljiv organ. pazite no. (joj pa toliko je govora o spletnih prevarah).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Nov. 2010 0:26

^^Mislim, da sva midve s Piko85 obe mislili tele lubrikante:

http://www.bbnatura.si/si/intima/lubrikanti/883/

Tele na slikci majo na tubici napis, moji in očitno Pikini nimajo nobenega napisa.
Jaz sem svoje kupila v Bb naturi, na njihovo stojnici v Supernovi.
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 12. Nov. 2010 9:51

Zakaj bi ti bili bolj mišljeni za ženske v menopavzi? :? Imam takšne kot haley, je tudi dala link kateri so. Meni so všeč, ker so manjši in je tudi uporaba bolj enostavna,itd. Jaz sem jih kupila prek spleta, ker mi je do same trgovine predaleč. Ne vem, kje bi jih še lahko kupila, v lekarni in kakšni drogeriji jih verj. nimajo? mislim izključno na yes lubrikante. No jaz se jih klicala (bb naturo) in so mi rekli, da ne vedo zakaj nimajo napisa, da pač tako je, da verjetno niso na vse dali napisa. Mi pa zagotavljajo, da je z njimi vse Ok.

Mi pa takšna razlaga seveda še ni bila dovolj, zato sem danes še poklicala v trgovino srček, ki tudi prodaja te lubrikante in sem samo vprašala, če njihovi lubrikanti, oz. ti aplikatorji na vodni osnovi imajo ali nimajo napisa gor. In mi je ta moški, ki se je oglasil povedal, da zadnja serija, ki so jih dobili NISO imeli tega napisa gor. Drugi do sedaj pa so imeli. In, da do tega pride, ker imajo različne proizvajalce in pač pride to teh napak, v tovarni (ne glede na to kar kupimo) glede na to da jih veliko naredijo, itd. In da, če ima artikel, ki ga pač kupimo navedene, oz. odtisnjene sestavine in rok uporabe, je z njimi vse ok.

No toliko o tem, da ne boste preveč v skrbeh. Res pa vsaka čast :flehan: temu moškemu iz trgovine srček, ki mi je vse zelo lepo in na dolgo o vsem razložil, še toliko bolj, ker sem ga klicala samo iz tega razloga, da sem vprašala za te lubrikante in nisem imela namena kaj kupiti... :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Nov. 2010 11:52

^^
pika tole: "Priporočamo damam, ki trpijo zaradi suhe nožnice, ki so v menopavzi ali na hormonski terapiji." piše točno na tistem linku, ki ga je nalimala libido. to so bolj kot neki, kaj pa vem- za poškodovano nožnico ipd.

prav lubrikant je tole: (eden na vodni, drug na oljni osnovi).
http://www.bbnatura.si/si/yes/lubrikant ... osnovi/658

pri telih aplikatorjih pa piše že kot naziv izdekla: APLIKATOR na vodni osnovi. res se lahko uporablja tudi kot lubrinaknt, je pa to nekaj drugega kot dejanski njihov lubrikant. jaz sem se prvič seznalila s temi izdelki eno leto na celjskem erotičnem sejmu. tam mi je en prijazem mladenič razložil vse lepo na dolgo in široko. prav vem, da mi je za te aplikatorčke rekel v smislu, da so fajn, ampak so namenjeni starejšim ženskam, ki ...

no vseeno upam, da vama bodo dobro služili in nudili ogromno užitkov. :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 13. Nov. 2010 18:56

Res je, to glede menopavze sem očitno spregledala. Ampak, če pogledaš sestavine Yes - aplikatorja na vodni osnovi in Yes - lubrikanta na vodni osnovi, so sestavine točno iste. Tako da, jaz ne vidim razlike...? In ne vem, zakaj to glede menopavze piše samo pri aplikatorjih. Meni so aplikatorji bolj všeč, ker bolj praktični :)
ccobalt95
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2010
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ccobalt95 » 18. Nov. 2010 10:09

Midva uporabljava in toplo priporočava lubrikant Glide For you ;-)
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 26. Nov. 2010 15:07

Zanimivo kako nekateri zaverovano vase trdijo, kako oni pa "tega"( s takim slabšalnim tonom) sploh ne potrebujejo in so oni oh in sploh sex machines tudi brez tega.
In zanimivo, kako dolgočasnim ljudje morajo to biti v postelji ;)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Nov. 2010 11:40

Jst uporabljam navadnega KY iz lekarne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Nov. 2010 13:55

^^ tudi jaz. je res dober, pa še cenovno ugoden je.
Vsak raj ima svojo kačo.
zvonček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a zvonček » 16. Mar. 2011 10:54

mene pa zanima, če obstaja kak lubrikant, ki bi imel okus čimbolj podoben naravnemu.pa ce se da d nima ksnih sadnih okusov. ker mojmu dragemu je vseč če je fajn mokro, js sm pa zadne case cis suha. pa ce se z lubrikantom namazem me ne more pol lizat ker ma tok zanic okus

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov