Lubrikant/vlažilec
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Lubrikant midva ne uporabljava...včeri sva se igrala z dildotam pa bi nama takrt prov pršu
Am ne itak sem preveč mokra...
Ta Durex play...

Am ne itak sem preveč mokra...
Ta Durex play...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Black Kitty
Se ne strinjam, da je Durexov lubrikant zelo dober. Ful hitr se posuši, lepit se začne.. Js mam (za mojo igračko, kake ročne tehnike, analno) enga res kvalitetnega k je ful skoncentriran in tut po 1h se ne posuši, nč ne lepi itd. Pa še čist mejhna flaška je, tak da ga mam lahka zmeri s sabo & še za dolg ga mam 

- Black Kitty
Slick'n'slide; 20ml - kupila sem ga pa v Beat Us
Opisek: extra long lubricating power, highly effective and economical, 100% condom compatible, oil-free and fat-free, preservative-free, completely safe, extremely gentle on skin

Opisek: extra long lubricating power, highly effective and economical, 100% condom compatible, oil-free and fat-free, preservative-free, completely safe, extremely gentle on skin
- Black Kitty
Ni fora v tem, da js nebi bla dovolj vzburjena in mokra
Agree. Sam pri handjob (k maš like sto različnih načinov, kako se stvari lotit), analcu pa kar prov pride & tudi pri navadnem spolnem odnosu, če dolg traja & tudi občutek je drugačn.
Kakorkol, važno da mal experimentirate
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
jasmina1 napisal/-a:Lubrikant uporabim malokdaj, saj sem ponavadi navlažena kar dovolj. Če pa že, pa uporabima Durexovega alo pa Johnsonovo baby olje.
Upam, da ne s kondomom. Drugače boš tole baby olje kmalu uporabljala v skladu z njegovim resničnim namenom

- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Shannon napisal/-a:jasmina1 napisal/-a:Lubrikant uporabim malokdaj, saj sem ponavadi navlažena kar dovolj. Če pa že, pa uporabima Durexovega alo pa Johnsonovo baby olje.
Upam, da ne s kondomom. Drugače boš tole baby olje kmalu uporabljala v skladu z njegovim resničnim namenom
Ni panike, to že itak vem.

Se pa tudi trudiva za babyja.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]