Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 11. Jul. 2011 10:41

Ne vem, tud men je vse skp cudno. Res ne vem kaj naj si mislim, kaj naj nardim...pojma nimam
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 11. Jul. 2011 10:44

v-e-s-n-a napisal/-a:ampak očitno je nekaj na njej, da noče... :D

verjetno res... :/
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Jul. 2011 8:29

ta ženska je pomoje neke vrste "razdiralka zakonov". Ji je fajn ko vidi da drugim živce para, ona se pa ob tem neizmerno zabava? kaj pa vem...vprašanje, če ji bo tale tipček še vedno zanimiv, ko bosta šla vidva narazen, ker bo tebi prekipelo.

No ja....čeprav jaz še vedno najbolj mislim, da imata afero.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jul. 2011 8:36

v-e-s-n-a napisal/-a:ta ženska je pomoje neke vrste "razdiralka zakonov".

še vedno najbolj mislim, da imata afero.

wtf? paradoks. v enem postu. tipično tvoje. kaj zdaj? a ona razdira "zakon" al ima z njim afero?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 12. Jul. 2011 14:11

Kokr sm js razumela po unem komentarju, kao a ni ql k je punca ljubosumna, da uziva v tem da.drugim zivce para. Ne razumem takih zensk, al dobro. Zdej baje ni vec nc pisala.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 15. Jul. 2011 12:07

...
Zadnjič spremenil SheShy, dne 11. Dec. 2011 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Jul. 2011 12:23

nekaterim tipom očitno ni dovolj, da ima punco in si morejo še z drugimi bejbami ego dvigovat (pa čeprav ni njegova ljubica, ampak si z njo napiše le kak sms, ali ga ona vedno hvali le preko FB).....kr neki...

Hopestar357:
kako se pa tvoja zgodba odvija?
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 18. Jul. 2011 8:52

SheShy, tud men se zdi, da ne laze, ampak ne vem, se mi vseen zdi, da ce on ne bi kar kol odpisu, bi nehala, ker bi vrjetn ugotovila, da nima smisla tezit...

Drgac pa zdej ni nc pisala baje od takrat in ta vikend sva bla res skos skupi in res ni dobil nobenga smsa od nje. Tud povedla sm mu, se 1x, da me to vse skupi s temi puncami moti, tud ostale k mu pisejo, ampak mi je reku, da z nobeno od teh noce nc, da kar kol mu kera napise, se sam nasmeje in pove da ma punco in konc. Kok je to res, ne vem, sem pa opazla, da v soboto k sva bla zuni, so me ene njegove prijatlce cel vecer gledle k da bi jim pobila celo familijo. :D Aja, pa spoznal je moje starse (sicer cist nakljucno, k smo bli lih z mojimi na pijaci in je prisel tja) in so se ful zadebatiral in sta z mojim ocetom ugotovila, da se moj in njegov oce poznata iz mladosti in sta se kr zmenla, da bomo mel skupi piknik itd., tko da pomoje se lih ne zajebava z mano no. Kaj pa vem, ampak js z njegovimi ne bi delala planov ce bi vse skupi jemala tko na easy in brez obveznosti.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 18. Jul. 2011 12:25

mogoče pa ąe ni prąu do tega, da je včasih treba določene ljudi ignorirat...bo ľe :) drgač pa naj te gor drľi misel, da se vse slabo povrne (kar se je iz lastnih izkuąenj ľe večkrat potrdil). Ta ľenska bo ľe dobila svoje prej al slej :) lepo bodi!
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 18. Jul. 2011 16:34

Res je, vse se vraca, se bo tud njej. Ampak mi je iskreno za njo cist vseeno, sam da mojga pusti pr mir pa me ne briga kaj bo z njo. :D
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 18. Jul. 2011 16:36

Res je, vse se vraca, se bo tud njej. Ampak mi je iskreno za njo cist vseeno, sam da mojga pusti pr mir pa me ne briga kaj bo z njo. :D
Uporabniški avatar
Čmona
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Čmona » 20. Jul. 2011 18:44

tud js sem učasih taka ko mi ko vidim npr kaj na fb kake komentare neprimerne od babnic in me fuul firbec mantra :D pa kaj !! **bi ga
:P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Jul. 2011 19:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 16. Sep. 2011 9:14

zdej me pa ze kr neki casa ni blo tuki... :)

Sirova, ne vem, ampak o tej zenski nism slisala nc od takrat, tko da pomoje da kar koli je blo, ce je blo, je zdej konc. Vsaj js tko mislim :)

Ceprav pa ne vem v bistvu kaj je blo s to zensko in ne vem a je krivo moje ljubosumje pa si domisljam stvari, ampak se mi zdi da se moj predragi se zmeri obnasa kot da sploh ni v zvezi ampak lepo naprej vse dela kot prej. Pac recimo da grejo ob 5h zjutri iz lokala in kr boga kelnarca ne more pesacit 50m jo je treba domov zapelat. Mislm, js sm znorela k sm to slisala. In res ne vem, a js pretiravam z vsem skupi al dejansko tole nima smisla...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Sep. 2011 9:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov