Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 15:02

To tud mene zanima. Ampak se mi ne zdi stvar, ki bi jo spraševala po telefonu. Jutr ko se vidva, ga bom pa vprašala. Kr bolj ko berem te komentarje, bolj se mi zdi, da sploh nism pretiravala tok kot se mi je najprej zdel.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jul. 2011 17:11

v-e-s-n-a napisal/-a:....samo ti si očitno malo preveč naivna. In presveže zaljubljena, da bi znala realno ocenit kaj se v resnici dogaja.
Men bolj deluje preveč obremenjena s tem kako je teženje nekul..

Matr, sam tole pa čim prej razišči, res se nč fajn ne sliši. :?
Po drugi strani pa, al je bedak, da ti gre govort o teh srčkih & stuff (če je res kej več v ozadju), al je pa to samo "krinka" za kaj drugega..
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 19:50

Krinka za kaj bi pa bla?
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Jul. 2011 19:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 21:53

Ja sej to da mi govori te stvari mi je blo najprej cute, sam pol sm pa tud začela razmišlat zakaj mi to skos govori, da ni zato kr ma neki za skrivat in da ne bi zgledal kej sumljiv.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 08. Jul. 2011 0:54

Malo ljubosumja je zdravo. Ampak sta če sta glih začela ne moreš pričakovat da se bo v enem tednu znebil vseh oboževalk. Če misli resno potem ni razloga za strah. Prijateljico ali pa dve, tri pa tako ima vsak tip :)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 08. Jul. 2011 6:50

Lipstick69, to se strinjam, da se jih takoj ne more znebit ampak pomoje, če punci tkoj razloži kako je na stvari, mu več ne bo pošiljala sms-ov. Sej men tud še kšn fant piše al pa me kliče, pa ko povem, da mam fanta je mir. Za prijatlce pa me sploh ne moti, da jih ima. Te k so mu res zlo dobre poznam in nimam problemov s tem če ga kličejo al pa kar koli :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2011 7:03

lipstick69 napisal/-a:... ne moreš pričakovat da se bo v enem tednu znebil vseh oboževalk....

ja, ampak ta dotična oboževalka je sveže poročena in trenutno še vedno na poročnem potovanju :eek:
Mislim bolano...
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 08. Jul. 2011 10:19

Evo par minut nazaj, sva si neki dopisovala in je napisu da je čist živčn k mu ta (sodelavka) še zmer ne da miru in da bo znoru. In sm pač vprašala, če ona ve da ma punco pa je reku, da ji je povedu ampak ne pomaga, sej ona ma tud moža. In je reku da ne ve kaj naj nardi, dela pa dans popoldne z njenim možem (sta očitno že pršla s potovanja) in je reku da je razmišlu da bi možu povedu. Torej, a je to za vrjet al spet kak izgovor?
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 08. Jul. 2011 10:22

Evo par minut nazaj, sva si neki dopisovala in je napisu da je čist živčn k mu ta (sodelavka) še zmer ne da miru in da bo znoru. In sm pač vprašala, če ona ve da ma punco pa je reku, da ji je povedu ampak ne pomaga, sej ona ma tud moža. In je reku da ne ve kaj naj nardi, dela pa dans popoldne z njenim možem (sta očitno že pršla s potovanja) in je reku da je razmišlu da bi možu povedu. Torej, a je to za vrjet al spet kak izgovor?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2011 10:26

Reči mu, da naj bo dec in zaropota! naj ji da jasno vedet, da mu gre na k***c s tem njenim pisanjem in da če ne bo nehala naj zagrozi, da bo možu povedal....jaz več ne vidim drugega izhoda.

Čeprav pomoje ta tvoj dragi hani bani tut ni tak nedolžen kot zgleda....
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jul. 2011 10:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2011 10:30

hehehe :D
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 08. Jul. 2011 10:36

Joj tudi mene včasih ljubosumje ornk matra, še posebi take ''kleštre'' ko si ne dajo dopovedat, da kar je zasedeno pusti na miru. :cool:
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 08. Jul. 2011 10:37

Hehe sirova pol bi tud js vrjela ja :D sam tega lih ne bom nardila, kr u službo z njem pa ne grem :) mu bom pa definitivno rekla da nej pač to neha kr mi to ni ql in da se tega ne grem in da (če mu res gre to tok na živce) nej ji zagrozi, da bo možu povedu. Bomo vidl. Upam, da se bo razčistl zlo kmal :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov