Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Jul. 2011 11:41

haley napisal/-a:Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki! :eek:

Saj jih ona njemu. To je še bolj čudno.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2011 11:46

kaj mene razpizdi, da pomembni podatki pridejo ven šele čez 100 postov.
OK, to, da pa pošilja srčeca neprijateljici je pa kr neki no.

star ti si skos govorila češ da gre le za prijateljice, ki jih ne poznaš, zdaj je pa kar naenkrat tu vmes poročena sodelavka s katero nista v dobrih odnosih? in zdaj spet ne štekam. a on kar tebi reče- glej martina mi je poslala poljubčke in srčke iz poročnega potovanja pa se midva sploh ne druživa! al kaj? a samo sexata na delovnem mestu?

ne bodi nora. a ti pošiljaš srčke sodelavcem? iz zakintosa kjer uživaš s svojim fantom? folk je prtegnjen s temi "<3 <3 <3 <3 <3 :**********" scenami.

kaj točno on poreče na te smse? a ji kar pošiljanazaj: <3 :**x 100 iz slovenije zate ker si na poročnem potovanju???

daj star ti se pa tudi zjasni a tvoj tip piše opolzke/otročje/neprimerne/poljubov polne smse sodelavkam in tini iz kopra ki jo ima slučajno na fb, ali piše prijateljske smse frendicam!!!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 11:52

haley napisal/-a:Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki! :eek: Se mi zdi, da naj bi se na poročnem potovanju čist partnerju posvečal, ne pa da pišeš drugim tipom pa jim pošiljaš lupčke.
(pa pomoje ).

sej on njej ni (vsaj ko sm js bla zravn ne) on se je nasmeju pa je reku da ne razume te zmešane babe :D Ampak ok, neki mi je pač mogu rečt. In je reku da ne sme bit preveč nesramen do nje, kr pač delata skupi (in njen mož tud). Drugače pa tud js ne razumem tega, kako lahk ženska na poročnem potovanju k bi nej bla čist srečna s svojim možem, pošilja sms-e drugmu tipu. Vrjetn je res, da bi mu morala povedat, čeprav me mal skrbi, da ga ne bi napadala za brezveze, ker sva šele na začetku in nočm bit tečna :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 11:52

haley napisal/-a:Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki! :eek: Se mi zdi, da naj bi se na poročnem potovanju čist partnerju posvečal, ne pa da pišeš drugim tipom pa jim pošiljaš lupčke.
(pa pomoje ).

sej on njej ni (vsaj ko sm js bla zravn ne) on se je nasmeju pa je reku da ne razume te zmešane babe :D Ampak ok, neki mi je pač mogu rečt. In je reku da ne sme bit preveč nesramen do nje, kr pač delata skupi (in njen mož tud). Drugače pa tud js ne razumem tega, kako lahk ženska na poročnem potovanju k bi nej bla čist srečna s svojim možem, pošilja sms-e drugmu tipu. Vrjetn je res, da bi mu morala povedat, čeprav me mal skrbi, da ga ne bi napadala za brezveze, ker sva šele na začetku in nočm bit tečna :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2011 11:54

Mene tudi zanima, kaj ji tvoj fant nazaj odpiše, ko prejme njen sms poln srčkov???

Meni je to sumljivo.....(bogi njen mož)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 12:04

Ko sm js zravn nč ne odpiše.Pogleda sms in da telefon vstran.Pojma nimam kaj in če odpiše...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Jul. 2011 12:07

Malo se mi zdi čudno, da mi mu kar ena sodelavka odpisovala s srčki, medtem ko on ne bi nič odpisoval.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2011 12:09

^^ a nisi prej rekla da ti vse pove? pa wtf?
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 12:11

claire napisal/-a:kaj mene razpizdi, da pomembni podatki pridejo ven šele čez 100 postov.
OK, to, da pa pošilja srčeca neprijateljici je pa kr neki no.

star ti si skos govorila češ da gre le za prijateljice, ki jih ne poznaš, zdaj je pa kar naenkrat tu vmes poročena sodelavka s katero nista v dobrih odnosih? in zdaj spet ne štekam. a on kar tebi reče- glej martina mi je poslala poljubčke in srčke iz poročnega potovanja pa se midva sploh ne druživa! al kaj? a samo sexata na delovnem mestu?

ne bodi nora. a ti pošiljaš srčke sodelavcem? iz zakintosa kjer uživaš s svojim fantom? folk je prtegnjen s temi "<3 <3 <3 <3 <3 :**********" scenami.

kaj točno on poreče na te smse? a ji kar pošiljanazaj: <3 :**x 100 iz slovenije zate ker si na poročnem potovanju???

daj star ti se pa tudi zjasni a tvoj tip piše opolzke/otročje/neprimerne/poljubov polne smse sodelavkam in tini iz kopra ki jo ima slučajno na fb, ali piše prijateljske smse frendicam!!!

Ok, za to sodelavko mi je reku, k je dobil sms ko sm bla zravn in je reku da mu skos to pošilja in da mu gre na živce in da od kar to dela se ne razumeta preveč dobr (pač, njen mož je tud sodelavc). Drugače pa
za ostale, js poznam sam par njegovih prijatlc in te, kot sm rekla, me ne motjo. Ampak k mu pa kšna lupčke pošila na fb pa ne vem kera je, mi je pa mal glupo, k js ne vem kaj si ona dva (če si) pišeta v inbox al sms al bilo kaj. Sej ne vem, kr ne berem tud ne zahtevam od njega da mi pove kaj si s kom piše. V glavnem me pa mot lih zarad tega k pojma nimam kaj je z vsemi temi puncami k mu pišejo
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2011 12:12

Tole neki ne bo vredu:
ona njemu sms-e s srčki in poljubčki, on njej (kao) nič ne odpiše (vsaj takrat ne, ko si ti zraven, zato da ti nebi čudno gledala). Ampak on njen nekaj sigurno odpiše nazaj....ni to tko nedolžno za moje pojme.

In dokler boš ti sam tih, ker ne boš hotla nič rečt in bit tečna, bo on.....kaj pa ti veš kaj v službi z njo počel. :D

Good luck....ampak mislim, da on ni iskren s tabo.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 12:20

claire napisal/-a:^^ a nisi prej rekla da ti vse pove? pa wtf?
Pove mi že dost stvari, sam vsega ne. Pove mi da mu je ta in ta pisala in tko, sam za vsako punco in kaj je odpisu pa ne. Men je pa tud butast mu težit da nej mi pove kaj ji je odpisu. Ne vem no.
Je pa tud men čudno, kot je ena napisala, da bi mu pošilala lupčke pa srčke če on nč ne bi. Sam pač pred mano ne. Mislim da se bo treba pogovort.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2011 12:20

star a pa on po fb tudi pošilja srčke in lupčke?

(jaz tipa, ki bi se ubadal s fb na tak način ne bi hotla met. kaj so zdaj prišle ven za scene s tem fb. :roll: opažam, da tipi, ki so tudi v rl čudni, se po fb obnašajo čudno. niti en moj dober prijatelj ne piše <3 <3 <3 :*** po fb. majkemi.)

itak bo zdaj kriva sodelavka, ki je začela na tvojega tipa kar sama od sebe pritiskat. veš kaj, če bi on bil kaj dedca, bi ji povedal ob prvem takšnem smsu (čeprav dvomim, da je on kar na lepem dobil sms s tako vsebino) da naj neha.
a pa je ona kakšna šefica ali njen mož?
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 12:26

On srčkov na fb-ju ne pošilja, tega nasplošno ne dela, mogoče men na vsake tok kšnga lupčka pošle, ampak načeloma ne piše takih stvari gor.
Ni noben šef, vsi so pač enako v firmi, sodelavci pač. In ja, dvomim da bi mu kr zlepa to pisala, če ne bi blo kej. Možno pa da je blo že prej kej pa mi noče povedat
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2011 12:32

^^ ja in kaj mu pol hasni dober odnos z njo? da meni take začne en sodelavec delat, mu najprej lepo povem, naslednjič ga nahrulim, če še ne da mira ga pa prijavim (če se le ga mu nosu ne bi polomila, ker bi me šel tožit).

ne vem kaj so to za finte " s sodelavko, ki me nadlegujem moram biti v fajnem odnosu". ah bejž bejž. zakaj točno?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2011 12:32

@ star:
ja čist možno, da je bilo že prej kaj (in je še sedaj)....pa ti noče povedat.

Tako kot je claire rekla: če bi mu blo res tolko do tebe, bi dal jasno sodelavki vedet, da naj neha!

Aja....pa ti si o neki selitvi na hrvaško govorila v eni temi, če se prav spomnim...no, upam da boš prišla k pameti in se na hrvaško ne boš selila zaradi njega!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov