Ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 243 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a: Zdej vem kaj te matra
hvala bogu, a mi prosim poveš?
no- in če gre in se zapije sam v stanovanju z vesno in njenim tipom, zakaj se nebi pol še tam streznil? idiot pa zato, ker dvomim, da se naslednji vikend pri njej še mamica amortos napije. ker so to egoisti.
ni blo brat da je samo on njun kolega. torej se lahko pokliče babico (če tudi zagovarjate, da si je fajn da si vzamejo dopust za vašega forca) ali varuško. in govora je o napijanju amortos v stanovanju do 7ih vjutro in ne sproščanju s prijatelji ali zabavi.
kao ta prijatelj pride SAM k vesni na obisk, ja res je nemogoče otroka prpelat (če ni ravno iz trebuha skočil), ker je treba čike v njega pihat in zabluzit (vesnine besede) do zgodnjih jutranjih ur.
spet vse mešate.
barbi, tebe matra nekaj nekaj veliko bolj kot mene.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
brandibelle napisal/-a:AH ja
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
tinki.binki napisal/-a:jaz bi mojemu, če bi biu trezen mogoče še pustila da prespi pri kakšni prijateljici... ampak da bi biu pijan in bi hotel tam prespat... ni šans. njemu zaupam, ampak njemu in (preveliki meri) alkohola pa niti ne.
Tole se mi zdi pa prav grozno. Kaj pa, ko gre s prijatelji ven, si čist živčna, ga skoz klicariš...? Oziroma ne gre brez tebe ven? Pa ti je dal kak razlog, da mu ne zaupaš, ko je pijan, ali na splošno meniš, da pijanim moškim ni za zaupati?
- TinaXX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Haha, meni je sicer prisrčno, da me non stop kliče, sicer kdaj res ni pravi trenutek, vendar je vseeno moj in kdo pa more koga osrečevati, če ne on mene in jaz njega S tem se tudi vid kakšen zlatko je... wiii, the best fanta imam Včasih je kljub starosti lepo biti malo otrok...
Letnik 87
- tinki.binki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2011
delfinchek napisal/-a:tinki.binki napisal/-a:jaz bi mojemu, če bi biu trezen mogoče še pustila da prespi pri kakšni prijateljici... ampak da bi biu pijan in bi hotel tam prespat... ni šans. njemu zaupam, ampak njemu in (preveliki meri) alkohola pa niti ne.
Tole se mi zdi pa prav grozno. Kaj pa, ko gre s prijatelji ven, si čist živčna, ga skoz klicariš...? Oziroma ne gre brez tebe ven? Pa ti je dal kak razlog, da mu ne zaupaš, ko je pijan, ali na splošno meniš, da pijanim moškim ni za zaupati?
Ne, ne klicarim ga skoz, niti čez dan se ne slišva kej velik. In ja, mi je že dal razloge, da mu ne zaupam ko je pijan, sicer me ni prevaral, ampak vseeno.
Ne jaz, ne on ne hodiva kej veliko ven... Jaz v srednji nisem nikoli hodila po diskotekah in mi niti ni do tega, pa tud take družbe nisem imela. Preden sva se spoznala, ko sva bila še v SŠ, je on menda kar veliko hodil ven oz po zidancah itd..., ko pa sva začela nehal.
Sej ne gre velikrat pit (odkar sva skupaj -2 leti- je zmanjšov), ampak ko pa ima priložnost za napit se, pa nima nobenega domotožja in skoraj nobene mere. Zadnjič je do 7h zjutrej vasoval, ga je mogla it mami iskat, da je sploh domov šu, pol je pa še ceu dan spau, se mi ni oglasu, mene je pa skrbelo. Sej nimam nč prot da pije, ampak da mi takle počne... Ko je prisotno veliko alkohola in ni me zraven (da bi ga mal kontrolirala) me skrbi zanj, da ne bo kakšne neumnosti delov, ki bi mu škodovale, pa to ne mislim varanja.
Pa aja, pijanemu mu vseeno ne bi pustila da prespi pri prijateljici. Preventiva.
-
claire - Cosmopsiho
tinki.binki napisal/-a:Jaz v srednji nisem nikoli hodila po diskotekah
...on menda kar veliko hodil ven oz po zidancah itd..., ko pa sva začela nehal.
ko pa ima priložnost za napit se, pa nima nobenega domotožja in skoraj nobene mere.
halo! ti se nikoli nisi znorela, njemu pa preprečla da žura, zato zdaj do daske izkoristi vsako priložnost.
ti si manipulatorka, on pa copata. perfect!
- tinki.binki
- Sramežljivka
Nikoli mu nism ničesar preprečevala! In nisem nikakršna manipulatorka, on je pa daleč od copate! Mi je velikokrat reku da je raje z mano, kot pa da ga ceu večer pije, nasledn dan ima pa mačka in nič od nasledjega dne.
-
claire - Cosmopsiho
^zakaj se pa pol še zmeraj napije amortos ko tebe ni zraven? takrat pozabi na mačka? in zakaj se nebi napil, če bi ti bila zraven? (to si sama rekla, da ga je treba kontrolirat) meni je to, da človek nima svobodne volje kadar si ti zraven (da mora piti manj kot bi sicer, da mora govoriti drugače kot bi sicer, ...) čisti primer manipuliranja, izjava o nezaupanju pa bedasta (pardon).
pa povej nek racionalen razlog ne zaupati svojemu partnerju ko gre pit s prijatelji. a ti misliš, da alkohol spremeni bistvo človeka? da bi te le pijan prevaral, trezen pa ne? mogoče, želel si pa prav gotovo. pač jaz ne štekam te fore okrog nezaupanja in alkohola. moje izkušnje so pač take, da se pijani vedno eni in isti pretepajo, da vedno eni in isti otipavajo ... in vedno eni in isti so fajn in skulirani. to bo problem v njem (ali še bolj verjetno- v tebi) in ne v treh pivih veš.
pa povej nek racionalen razlog ne zaupati svojemu partnerju ko gre pit s prijatelji. a ti misliš, da alkohol spremeni bistvo človeka? da bi te le pijan prevaral, trezen pa ne? mogoče, želel si pa prav gotovo. pač jaz ne štekam te fore okrog nezaupanja in alkohola. moje izkušnje so pač take, da se pijani vedno eni in isti pretepajo, da vedno eni in isti otipavajo ... in vedno eni in isti so fajn in skulirani. to bo problem v njem (ali še bolj verjetno- v tebi) in ne v treh pivih veš.
- tinki.binki
- Sramežljivka
Hm, po dobrem premisleku sem prišla do tega, da imaš prav Claire... sem čista manipulatorka on pa je copata, ki nima svobodne volje in se ne sme prosto izražati ko sem jaz zraven, ne sme spiti več kot kozarec bambusa, ne upa si iti niti 2 metra stran od mene, ker ve, da potem ne bo dobil. Haha Ja, s tem ga odvračam od alkohola and I like it.
-
claire - Cosmopsiho
Najlažje je neodgovoriti na vprašanja. Ker nimaš odgovorov.
Vso srečo v tem krasnem popolnem (alkohola polnem) odnosu!
(Saj nisi nek osamljen primer. Poznam morje takih punc. In morje fantov, ki pol po pivih jamrajo kake babe majo. In zaradi takih kot si ti, ima cela ženska populacija oznako "konec svobode ko maš punco", "konec moških večerov", "zdaj se bo spet drla ko bom naslednji dan spal", "zdaj spet pol leta ne bom upal nikamor"... Če si vzela pa pijanca, ki se ne zna kontrolirat in sili v druge pičk€ ko ma par piv v riti, pa ti nisem jaz kriva. (znam te puško, pištolj kad si bila) )
Vso srečo v tem krasnem popolnem (alkohola polnem) odnosu!
(Saj nisi nek osamljen primer. Poznam morje takih punc. In morje fantov, ki pol po pivih jamrajo kake babe majo. In zaradi takih kot si ti, ima cela ženska populacija oznako "konec svobode ko maš punco", "konec moških večerov", "zdaj se bo spet drla ko bom naslednji dan spal", "zdaj spet pol leta ne bom upal nikamor"... Če si vzela pa pijanca, ki se ne zna kontrolirat in sili v druge pičk€ ko ma par piv v riti, pa ti nisem jaz kriva. (znam te puško, pištolj kad si bila) )
- tinki.binki
- Sramežljivka
Res je najlažje neodgovorit na vprašanja, ker če bi odgovorila bi se spet obesila na vsak stavek, ki bi ga napisala. Tk da, brez veze.
1. popolnem (alkohola polnem) odnosu! --- tega nisem rekla
2. zdaj se bo spet drla ko bom naslednji dan spal --- tega ne delam
3. če si vzela pa pijanca --- ga nisem
4. sili v druge pičk€ ko ma par piv v riti --- tega ne dela
5. pa ti nisem jaz kriva --- te ne krivim, tk da se ne rabiš sekirat zaradi tega
P.S.: Želim ti srečno in ljubezni polno leto 2012
1. popolnem (alkohola polnem) odnosu! --- tega nisem rekla
2. zdaj se bo spet drla ko bom naslednji dan spal --- tega ne delam
3. če si vzela pa pijanca --- ga nisem
4. sili v druge pičk€ ko ma par piv v riti --- tega ne dela
5. pa ti nisem jaz kriva --- te ne krivim, tk da se ne rabiš sekirat zaradi tega
P.S.: Želim ti srečno in ljubezni polno leto 2012
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:(Saj nisi nek osamljen primer. Poznam morje takih punc. In morje fantov, ki pol po pivih jamrajo kake babe majo. In zaradi takih kot si ti, ima cela ženska populacija oznako "konec svobode ko maš punco", "konec moških večerov", "zdaj se bo spet drla ko bom naslednji dan spal", "zdaj spet pol leta ne bom upal nikamor"... Če si vzela pa pijanca, ki se ne zna kontrolirat in sili v druge pičk€ ko ma par piv v riti, pa ti nisem jaz kriva. (znam te puško, pištolj kad si bila) )
pod to se pa podpisem
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- TinaXX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Ne vem kako razmišljate samo ni kul, če ti fant prevečkrat prespi pri "določeni" prijateljici... neglede na to kaj porečete, to za dolgotrajno zvezo pač ni ok... če pa rade mutite in te stvari, potem vam je pa itak vseeno za partnerja :p
V vsaki še tako perfektni zvezi mora biti malo ljubosumja, ki te drži skupaj
V vsaki še tako perfektni zvezi mora biti malo ljubosumja, ki te drži skupaj
Letnik 87
Prvi neprebran prispevek • 243 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov