Ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
barbie_girl tvoja primerjava je absurdna.
Takšna ženska bi ti pojedla cel hladilnik, oralni sex pa najbrž ne bi moral biti užitek ker bi ti ga lahko pojedla.
Takšna ženska bi ti pojedla cel hladilnik, oralni sex pa najbrž ne bi moral biti užitek ker bi ti ga lahko pojedla.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
LZ, glede na to, da gre tip k ženski prestat, ga njegov hladilnik nima kej skrbet. Ne bo je poročil in hranil, v svojo kuhno pa tud ne prpelal
PS Kdaj pa oralc ni bil užitek?
--------------------------------------------------------------------------------------
sončica, moj je bil tak kot ti. Če je vidu, da se mi nasmiha/flirta/peca kakšen res hud tip, je takoj zelen ratu. Najraj bi ga ubil. Lih zarad strahu...kaj pa če jo bo hotu? Logično, da me bo zamenjala, sej je boljši. Nesigurnost vase. Ni bil boljši, mogoče je lepš zgledal, to je pa tud vse.
Če sem z nekom, sem zato, ker verjamem, da je najboljši zame. KEr mi je z njim lepo. Ne, ker je najlepši. Je bla pa ta ljubosumnost najbolj izrazita lih takrat, ko se nama je začel "podirat". Ko je dejansko mel prav, da je bil nesiguren v vezo. Čeprav bi bilo boljše delat na vezi kot trepetat pred konkurenco. Eliminirat konkurenco ni nikol dobra tehnika. Podobno kot zaklent babo v sobo, da ja ne bo kakšnega boljšga vidla.
PS Kdaj pa oralc ni bil užitek?
--------------------------------------------------------------------------------------
sončica, moj je bil tak kot ti. Če je vidu, da se mi nasmiha/flirta/peca kakšen res hud tip, je takoj zelen ratu. Najraj bi ga ubil. Lih zarad strahu...kaj pa če jo bo hotu? Logično, da me bo zamenjala, sej je boljši. Nesigurnost vase. Ni bil boljši, mogoče je lepš zgledal, to je pa tud vse.
Če sem z nekom, sem zato, ker verjamem, da je najboljši zame. KEr mi je z njim lepo. Ne, ker je najlepši. Je bla pa ta ljubosumnost najbolj izrazita lih takrat, ko se nama je začel "podirat". Ko je dejansko mel prav, da je bil nesiguren v vezo. Čeprav bi bilo boljše delat na vezi kot trepetat pred konkurenco. Eliminirat konkurenco ni nikol dobra tehnika. Podobno kot zaklent babo v sobo, da ja ne bo kakšnega boljšga vidla.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
zanimivo, se mi je zdelo, da je ta moja oblika čist pogost pojav, pa vidim da ni.
jaz sicer ne postajam zelena ali česarkoli prepovedujem (če se le da) ker vem, da to ni kul. ampak je razlika med stopnjo, ko nimaš ljubosumnih izpadov, ker veš, da niso kul in stopnjo, ko jih nimaš ker dejansko nisi ljubosumen. se trudim doseči slednje; zaenkrat tako, da poskušam zadevo maksimalno racionalizirat, premislit in pogledat z objektivnega stališča. se mi zdi, da napredujem, ampak ne vem, če je to dejansko prava pot.
jaz sicer ne postajam zelena ali česarkoli prepovedujem (če se le da) ker vem, da to ni kul. ampak je razlika med stopnjo, ko nimaš ljubosumnih izpadov, ker veš, da niso kul in stopnjo, ko jih nimaš ker dejansko nisi ljubosumen. se trudim doseči slednje; zaenkrat tako, da poskušam zadevo maksimalno racionalizirat, premislit in pogledat z objektivnega stališča. se mi zdi, da napredujem, ampak ne vem, če je to dejansko prava pot.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
ne, tale stavek mi je v oči padel. nisem niti prebala vsega natančno.
jaz sem bila ful ljubosumna, še bolj pri prejšnjem tipu. sam ta mi nekako ne da razloga, oz tudi če mu kakšna teži jo ful dobro shendla. (pa tudi ta stavek ki sem ga napisala me je nekako pomiril). je enkrat ena njegova prijateljca tudi prespala dol pri njemu, ker je rabla, samo me ni sekiralo, ker sta dolgoletna prijatelja in sem vedla da ni nič in da ima punca dober razlog da rabi prespat. pa je lepa, vsaj meni. pa tudi nima nekih neumnih idej da bi spal pri kaki, ker je pijan itd.
to, da njo ocenim kot "boljši catch" od sebe in me začne skrbet, da bo to dojel tudi moj tip in me zato zamenjal.
jaz sem bila ful ljubosumna, še bolj pri prejšnjem tipu. sam ta mi nekako ne da razloga, oz tudi če mu kakšna teži jo ful dobro shendla. (pa tudi ta stavek ki sem ga napisala me je nekako pomiril). je enkrat ena njegova prijateljca tudi prespala dol pri njemu, ker je rabla, samo me ni sekiralo, ker sta dolgoletna prijatelja in sem vedla da ni nič in da ima punca dober razlog da rabi prespat. pa je lepa, vsaj meni. pa tudi nima nekih neumnih idej da bi spal pri kaki, ker je pijan itd.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Zdrava mera zame pomeni, da partner ne dobi psihičnega izpada vsakič ko kdo tebe ali ti koga pogledaš (mimogrede ) ... gre za to, da njemu pokažeš in tistemu/tisti 3ji/mu (ki bi lahko bil/a jabolko spora), da je TVOJ/A.
Še vedno vzrtrajam, da ni šans, da bi moj fant pri kateri prespal, ker se tukaj ne gre za zaupanje, ampak to, da to preprosto ni prav.
Še vedno vzrtrajam, da ni šans, da bi moj fant pri kateri prespal, ker se tukaj ne gre za zaupanje, ampak to, da to preprosto ni prav.
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Na kakšen način pa ni prav? To je mišljeno, da ni prav za določene osebke, ali kar za vse? In iz česa izvira ta ideja, da ni prav? Ker določenim osebkom ne bi bil dober občutek? Ker ni ustaljen družbeni običaj? Ni mi čisto jasno kaj je mišljeno, ko preberem kakšne perspektive, da ne bi bilo prav ali da se ne spodobi, pa poskušam malo sebi pojasnit kaj pravzprav hočete s tem povedat.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Morala bi malo drugače postaviti vprašanja. Mogoče je izpadlo, kot da sem se osredotočila le na eno uporabnico, pa me v resnici zanima mišljenje vseh, ki so izjavile nekaj takega kot, da enostavno ni prav ali da je v nasprotovanju s spoštovanjem do partnerja. Me zanima, če je to res tako splošno mišljeno kot mi je delovalo, in če je, ali pa tudi če ni, iz česa tako razmišljanje izvira. Ne ker bi mislila, da mi je kdo dolžan utemeljevati svoje občutke, ampak ker se mi zdi zanimiva tema in mi je potem zanimivo poslušati drugačne perspektive, če jih je kakšna voljna tudi malo bolj podrobno ponuditi. Jaz sem pač precej premišljevala o svoji perspektivi glede tega in mi je zanimivo jo analizirati in primerjati z drugimi.
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Če razložim na sebi oz. svojem odnosu do situacij, podobnih tej, o kateri teče debata zadnjih nekaj strani v tej temi ... Meni osebno se tako početje ne zdi prav iz razloga, ker meni tako ne ustreza, ne zaradi tega, ker bi bilo to splošno sprejeto oz. za večino normalno v resni zvezi, da ne greš prespat k nekemu bivšemu partnerju ali FF. Kot sem že omenila v enem postu, me morda ne bi toliko motilo, če bi prespal pri kakšni prijateljici, za katero bi bila prepričana, da imata samo prijateljski odnos, a tudi tukaj najbrž ne bi mirno spala. Sva se z mojim ravno te dni pogovarjala o tem, in je podobnega mišljenja kot jaz. Se mu ne zdi primerno, tudi v kontra primeru mu ne bi bilo všeč. Tudi v primeru, če bi bil povabljen na žur h kakšni bivši punci (FF ni imel, razen kakšen ONS, pa še to je bilo enkrat v okoliščinah, ko je mislil, da bo iz tega kaj resnega), ne bi prespal tam, pač pa bi si zrihtal prevoz domov. Itak pa je rekel, da nima z nobeno bivšo več kontakta in se tudi v primeru vabila na rojstni dan le-temu ne bi odzval pozitivno. Jaz bi ravnala podobno. So osebe, ki so ostale v preteklosti in ne nameravam obnavljati stika z njimi, ker so tam ostale z razlogom. Se ne obremenjujem z njegovimi bivšimi, niti me ne zanima za vsako, katera je in kako izgleda, ker jih itak nič ne omenja, mene pa preteklost v tem kontekstu ne zanima. Bi pa me, če bi imel stik s kakšno, kot bi njega isto, če bi jaz še bila vedno v stiku z mojim bivšim.
Drugače pa ne vem iz česa izvira takšno razmišljanje. Zame to ni posesivnost, morda pa za koga drugega je. Glede kav in občasnega žuranja vsak zase, pa me ne moti, ker vsak rabi svobodo zase in za svoje prijatelje. Itak pa nima nekih ženskih kolegic, sploh, ker ima takšno službo in hobije, kjer ni žensk. Seveda pa vse te okoliščine še niso razlog, da ne more prevarati ženske, ker če bi oz. bo hotel, bo to storil. Kolikor pa ga poznam, ni takšen človek, ker tudi zunaj ne naveže stika z vsako, ki je malo bolj zgovorna (pa je daleč od sramežljivega moškega). Vsak sam pri sebi najbolj ve, kaj tolerira in česa ne, morata pa biti seveda oba v zvezi enakega mišljenja, sicer lahko ena oseba trpi, drugi pa se to zdi nekaj čisto normalnega, da gre pit in prespat k bivši.
Drugače pa ne vem iz česa izvira takšno razmišljanje. Zame to ni posesivnost, morda pa za koga drugega je. Glede kav in občasnega žuranja vsak zase, pa me ne moti, ker vsak rabi svobodo zase in za svoje prijatelje. Itak pa nima nekih ženskih kolegic, sploh, ker ima takšno službo in hobije, kjer ni žensk. Seveda pa vse te okoliščine še niso razlog, da ne more prevarati ženske, ker če bi oz. bo hotel, bo to storil. Kolikor pa ga poznam, ni takšen človek, ker tudi zunaj ne naveže stika z vsako, ki je malo bolj zgovorna (pa je daleč od sramežljivega moškega). Vsak sam pri sebi najbolj ve, kaj tolerira in česa ne, morata pa biti seveda oba v zvezi enakega mišljenja, sicer lahko ena oseba trpi, drugi pa se to zdi nekaj čisto normalnega, da gre pit in prespat k bivši.
Zadnjič spremenil Gracia, dne 31. Mar. 2012 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
^^Ne bi se mogla bolj strinjat.
I like to see my money ... hanging in my closet.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Gracia napisal/-a:me morda ne bi toliko motilo, če bi prespal pri kakšni prijateljici, za katero bi bila prepričana, da imata samo prijateljski odnos, a tudi tukaj najbrž ne bi mirno spala.
načeloma se strinjam, ampak tole se mi pa zdi vseeno pretiravanje.
mislim a ti je pomemben samo spol? ali recmo tudi če bi prespal pri prijatelju ne bi bila mirna?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Če njen fant ni BI pol se nima kaj bat ane?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov