Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 26. Okt. 2011 22:57

Zaupati že moraš, drugače zveza ne uspe. Je pa res, da tam kjer je dim je verjetno tudi ogenj in če sumiš, da je nekaj narobe je potrebno to raziskat :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 01. Dec. 2011 6:16

Midva s fantom pa imava 127 km vmes v najboljšem primeru, namreč ko sva oba doma v Ljubljani in v Mariboru, v najslabšem primeru pa več stotin km, ko sva oba na kakšnih izmenjavah. :) Mi se nikoli ni porodilo nič ljubosumja, ampak mislim, da tu ni nikakršnega posebnega postopka, ampak sem enostavno tak tip človeka, ki ni preveč posesiven. Pomaga pa verjetno tudi to, da imam tak odnos s fantom, da sva vedno iskrena drug do drugega, se veliko pogovarjava in ostanem po teh pogovorih vedno pod vtisom, da drugih punc nikakor noče. :) Ne morem si na primer niti predstavljati, da bi me motilo to, da se pogovarja s kakšno prijateljico, gre z njo na pijačo ali pri njej prespi, ker se mi to zdi eno popolnoma običajno prijateljstvo in ne vem kaj naj bi v bistvu sploh bilo tu problematičnega. Pravil mi je recimo, da je njegovo bivšo punco ekstremno motilo, ko je enkrat šel k prijateljici, s katero je parkrat pred tem imel odnose, na rojstni dan in je naneslo, da je pri njej po rojstnem dnevu tudi prespal, pa mi ni jasno, če si je njegova bivša punca mislila, da zato ker je s prijateljico že prej imel odnose, pomeni, da bo potem ponovno ali če se je bala, da bo v družbi druge punce spoznal, da njun odnos ni nič presunljivega in bi isto lahko dobil tudi kje drugje ali kaj. Meni v mojem odnosu s fantom ni nobena taka misel niti najmanj logična, da bi me potem lahko motilo to, da bi prespal pri prijateljici. :hmph:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 01. Dec. 2011 11:35

Js mu ne bi pustila prespati (po možnosti pjan) pri punci, s katero je večkrat spal :roll: . In to, da tip nima želje po nobeni drugi punci? Sej ima oči in logično, da ga katera spolno privlači :!:
Ne bit naivna in zato se razglašati za neljubosumno. Če nekaj slepo verjameš, res nimaš razloga za ljubosumje. :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Dec. 2011 14:11

^^Hm, priznam da tud meni ne bi preveč pasalo če bi tip prespal pri kateri svoji bivši punci ali ff. :?
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 01. Dec. 2011 18:04

Lani, kakšen pa maš občutek, ko ti pove, da gre v petek na žurko k kolegici (ki je včasih bil z njo) in ti pove, da obstaja verjetnost, da bo tam prespal (ker bo pač pijan)...
Se počutiš dobro, slabo, nevtralno????
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 01. Dec. 2011 18:30

Jaz vsekakor ne bi bila ravnodušna. Nisem pristaš tega, da fant in punca nenehno hodita skupaj ven, ampak v tem primeru, bi bila možna samo opcija, da bi šla skupaj, v kolikor pa misli iti sam in celo prespati tam, pa bi postavila ultimat. Kar se tiče teh stvari sem precej odločna in mislim, da upravičeno, ker imam jasno postavljene meje, do kamor lahko partner seže. :) Tudi jaz namreč ne grem na žur k bivšemu (ali še huje - bivšemu FF, če bi ga kdaj v preteklosti imela), kjer bi tudi prespala. Menda ja ne bodo samo kartali in pili limonado.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 01. Dec. 2011 18:39

Cedevita bo še na izbiro, od iger pa monopoly in aktivity :D
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 01. Dec. 2011 22:25

*Lani*,ni ti logično, da je bivšo motilo da bi tip prespal pri prijateljici s katero je mel odnose?? ojoj.. :roll: jaz bi prej obratno rekla.. ne vem,ali si res tak naivna al pa ti je tak vseeno za njega.. :roll:
se je že velikokrat kje zgodilo, da je tip po končnem odnosu (pa naj je to ff ali zveza) še kaj imel s tisto punco.. tak da jaz tipu ne bi preveč zaupala.. in ja..tipi majo oči kot tudi to, da se včasih ne vejo brzdati.. in ena, ki ga je nekoč spolno privlačila, ga lahko še vedno.. :wink: že to je malo sumljivo, da bi prespal ravno pri TEJ, s katero je že imel takšne ali drugačne odnose^^ :roll:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Dec. 2011 23:13

meni se pa ne da nekega ljubosumja zganjat in pa policaja špilat fantu. res je, da ne bom skakala od veselja, če mi bo fant rekel, da bo prespal pri bivši ff, ker pač nima kje drugje. če me hoče varat, me bo in slej kot prej se bo razvedelo. čeprav meni osebno se zdi, da neka zrela oseba niti ne bo iskala takšne priložnosti, če res ni nujno potrebno, ker je itak logično, da (običajno) ni nobenemu posebno ljubo, če ima njegov partner zelo močne odnose z bivšimi.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 02. Dec. 2011 7:02

mene bi motilo, ce bi fant prespal pri bivsi ff, ker kot je rekla predhodnica, ce ga je takrat spolno privlacila, ga lahko se zdej in tud alkohol nardi svoje, tko da js tud ne bi bla prevec navdusena nad idejo. pa ce nima druge moznosti za prespat, sej vrjetn ni bil edini na zurki, je bil ksn z avtom k bi ga lahk zapelu domov al pa tud taxiji obstajajo.. :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Dec. 2011 7:24

Jaz bi ga v tem primeru, če že ne bi mogla it zraven na žurko, prišla iskat zvečer/ponoč/zjutraj, da bi revček lahko spal v udobni topli domači postelji (in pri meni :twisted: ). Res je, da če te ima namen varat te bo tako ali tako, ampak da bi pa pjan prespal pri bivši FF? Over my dead body...
A goal without a plan is just a wish.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Dec. 2011 8:03

Tudi ce je se ne vem koliko zaupanja in je zenska 100% prepricana, da je ne bo prevaral, zaseden tip nima kaj pri drugi zenski spat, sploh ce je v preteklosti imel kaj z njo. Gre se za spostovanje do partnerja in zame je to preko meje sprejemljivega. Me zanima, ce bi se mu se vedno zdelo vse lepo in prav, ce bi bila situacija obrnjena in bi ona prespala pri kolegu.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 04. Dec. 2011 16:48

No, povem pač eno malo drugačno perspektivo od te dominantne v tej temi. Ne vem zakaj ne bi mogla imeti prav in bi morala biti naivna le zato ker mi malo drugačna zveza ustreza. :) Mene pač ne bi motilo, če bi naneslo, da bi fant prespal pri prijateljici. Mislim, da ni nekakšen spolni manijak, da bi moral vsako privlačno dekle, ki se znajde v isti sobi z njim, naskočit. :D In ni da ne mislim, da mu nobena druga ni privlačna, ampak da nobene druge noče, kar je malo drugače. Nekaterim je to naivno, ampak verjetno jaz malo bolje poznam svojega fanta :D in meni se ne zdi naivno, ko pogledam koliko sva se pogovarjala, koliko lepega mi je povedal in koliko časa in truda je vložil, da bi meni bilo lepše. Ni si težko predstavljat, da ga druge ne ganejo. Pri meni je isto in me drugi fantje in druge punce tudi ne ganejo, pa mi je nekako nepristransko gledano par fantov in punc privlačnih, tako da mi je mogoče malo lažje si predstavljat, da je to možno. Mogoče kdaj ne bo več tako, takrat pa tudi ne bo nič logičnega pri prepovedih kje in pri komu naj bi fant prespal, ker nič ne bo preprečilo odnosa z drugo, če bo fant čutil, da bi imel odnos z drugo. Takrat bi mi kmalu povedal, da je tako in tako, ali bi sama opazila, če se ne bi vedel več do mene kot se je nekoč, in to bi bilo to. :) Drugače pa tudi njega ne bi motilo, če bi prespala pri kom drugem. Pri prijatelju še nisem, sem pa pri prijateljici. Me pa v povprečju malo pogosteje privlačijo punce kot fantje, fantje me pa v povprečju privlačijo malo intenzivneje kot punce, tako da kdor hoče naj vrednoti podatek. :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Dec. 2011 16:55

^^ cool da se jim ne pustiš da ti vsilijo mnenje. In ja, će hoče tip naskočit drugo, mu ni treba prespat pri njej.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 04. Dec. 2011 17:54

Saj noben ne vsiljuje svojega mnenja. Vsak pove, kako bi odreagiral sam v taki situaciji. Jaz pač na to ne gledam čisto ravnodušno. Če bi bila samo kakšna prijateljica, bi mogoče malo drugače gledala na to, kot če bi prespal pri bivši FF ali bivši punci.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov