Ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
s0nckic4 napisal/-a:HopeStar357 napisal/-a: je fant reku da nej mu recm, da ma moj fant pistolo (ker je policaj)
en bol primitivn kot tadrug.
da. naj bosta raje sodobna človeka in razmišljata kaj če en drugega vara... namesto, da uživata, kar je primitivnost.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^
ne vidim povezave med izjavo policista, da s službeno pištolo (čeprav v hecu in le besedno) "grozi" modelu, ki se je zapel za njegovo bejbo in varanjem (in še majn vidim povezavo s preprečevanjem uživanja).
ne vidim povezave med izjavo policista, da s službeno pištolo (čeprav v hecu in le besedno) "grozi" modelu, ki se je zapel za njegovo bejbo in varanjem (in še majn vidim povezavo s preprečevanjem uživanja).
Vsak raj ima svojo kačo.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
barbie_girl_85 napisal/-a:Hopestar, če se ne motim, imaš ravno ti težave z ljubosumjem. Me zanima, kako bi bilo, če bi bila situacija obratna...
js sm kr mal "poslihtala" moje ljubosumje, ni vec nii priblizno tko kot je blo, sam ocitno sm rabla cajt da sm zacela zaupat.
drugace pa tole z pistolo je bil HEC in samo hec, pac oba sma se smejala temu in ni blo nobene groznje tipu al karkoli. Js sm bla mal tecna kr je tip najedu in sm fantu to rekla, in je pac iz zajebancije to reku. Ne vem kaj delate big deal iz tega.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
barbie_girl_85 napisal/-a:Hopestar, če se ne motim, imaš ravno ti težave z ljubosumjem. Me zanima, kako bi bilo, če bi bila situacija obratna...
js sm kr mal "poslihtala" moje ljubosumje, ni vec nii priblizno tko kot je blo, sam ocitno sm rabla cajt da sm zacela zaupat.
drugace pa tole z pistolo je bil HEC in samo hec, pac oba sma se smejala temu in ni blo nobene groznje tipu al karkoli. Js sm bla mal tecna kr je tip najedu in sm fantu to rekla, in je pac iz zajebancije to reku. Ne vem kaj delate big deal iz tega.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Jap, samo problem nastopi, ko ima vsak drug pogled na "zdravo mero" npr. ko smo enkrat imeli debato o tem, če je vredu, da partner/ica prespi pri prijatelju nasprotnega spola, so se mnenja močno razlikovala..
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ma neb mu pustila spat tud pr dve tonski ženski kva pa jz vem kašne fetiše skriva No, ne, ne vem, odvisno od konteksta no, zakaj in kdaj bi šel spat k njej + ena pojstla, več pojstl?
No, ampak kr precej jih je takrat reklo, da jim je to ok, da pač zaupajo partnerju..In te ženske bi imele tvoj "zdravo razumski" izpad ljubosumja za too much, ker majo pač drugačno stališče glede tega.
No, ampak kr precej jih je takrat reklo, da jim je to ok, da pač zaupajo partnerju..In te ženske bi imele tvoj "zdravo razumski" izpad ljubosumja za too much, ker majo pač drugačno stališče glede tega.
It was forever..but it didnt last long..
- smokvica23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2011
stara sva 23 let..samo sm zvedala daa tiste slike niso bile samo neka fora..ampak da sta neki mela...odkrila sam da me je prevaru in sam mi je pol priznau.. tko sam razočarana in prizadeta... zdej se zgovarja da mu nič ne pomeni in da neve zakaj je biu z njoo..in da se zeli z manoo ustvarit zivjenje,na to je trebu prej mislit... itak mu nič ne vjeamem!!!!! zakaj?? bodi sam pa varaj i delaj kar ti pašee a ne tkoooo...
- smokvica23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2011
ja sej jst sm tudi mu zaupala...al uzadnje sm sumla in se je izkazaloo..tko da nezaupam nobnenemu več...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov