Ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
sej se nism imela namena opravicevat
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
No, zdej cez vikend sm bla spet doma in sva bla cel vikend bolj ko ne skupi, tud pri njih doma sm bla, prvic tko z celo familijo in sm spoznala en kup tet in stricev in bratrancev in se mi zdi, da sm res pretiravala z vsem skupi. Se mi zdi, da vseen jemlje vse skupi bolj resno kot sm mislila. Tud v tem lokalu sva bla, k dela ta kelnarca, zarad kere sm mal zivce zgubila in sm res pretiravala. S to kelnarco neki "bluzi" njegov zlo dobr kolega in smo bli v bistvu skupi tam, tko da sm se brezveze sekirala In vceri so mel tekmo, sicer zlo dalec, tko da nisem sla in se je poskodoval in je mogu na urgenco in ni hotu da gre kdor koli z njem ampak je prsu domov, da sm js sla z njem, ceprav bi ga lahk ker od kolegov pelu al pa oci, k so bli na tekmi. In sm ugotovila, da ocitno js res pretiravam in da vrjetn mu je do tega da sm z njem
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst sm prisel do zakljucka, da so ta babja razmisljanja in delanje scenarijev v glavi izkljucno produkt projeciranja. Same so izjemno labilne osebe, ki so sposobne v pravem custvenem stanju storiti marsikaj in potem to lastno dozivljanje clovekove psihe projecirajo na svojega tipa, da je tudi on tak kot one.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Mahagonij, ni nujno. Js nobenga fanta nikol nism prevarala in nimam namena. Tko da to, da se za brezveze sekiram kaj pocne, ni zarad tega kr bi js kaj narobe pocela ampak zarad tega kaj on pocne. Ampak ok, sm pogruntala, da kompliciram za brezveze in ce ze ma namen kar kol pocet,bo, pa ce bom js 2 al pa 200 km vstran, tko da se trudim, da se ne sekiram in ne delam scen za brezveze
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Nisem rekel da kaj narobe pocnes. Mislim da nisi razumela napisanega. Sploh glede na kombinacijo tega, da sem govoril o labilnih osebah ti pa potem o namenih.HopeStar357 napisal/-a:Mahagonij, ni nujno. Js nobenga fanta nikol nism prevarala in nimam namena. Tko da to, da se za brezveze sekiram kaj pocne, ni zarad tega kr bi js kaj narobe pocela ampak zarad tega kaj on pocne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
ocitno sem narobe razumela. Pac, k si napisa da je to produk projeciranja, sem razumela kot da naj bi svoje obnasanje projeciral na drugega, da flede na to kako se js obnasam, da se tako obnasa tip. V tem smislu. Se opravicujem
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ja no, ta je bla najhujsa, ja
- smokvica23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2011
tudi jst mam tle probleme... mam zvezoo štiri mesece..pa me daje neko ljubosumje.. a vse se je začeloo en večer ka sm šla s kolegicami vn..pač ženski večer..in drugi dan sm fantuu razlagala kako nam je bilo... in mu razlagam in rečem da nam se je nek tip vsiljevau tm neki i prijeu mene in eno kolegico za rit...in da smo se skor tm z tem stukle ka nam ni dau mira... in on meni da kaj mu mam to za govorit in nevem kaj..kao da ga delam ljubosumnega.. in sm mu rekla da ne pač samo povem ku nam je bloo če me je prašuu in on meni ja kao da nam pa je to pašalo...a jst sm pač taka da vsepovem in neč potem sm vidla neke pesmice na njegovem zidu na fb od nekih prijatlic.. neke slike z nekimi kolegicami na zidu..a tega prej ni bloo... in pomoje mi zdej to vrača...ka u bistvu nism naredila nič... nevem kaj vi mislite na too?? hvala in lep pozdrav vsem
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
^^delanje nekoga ljubosumnega sploh osebo s katero si v zvezi, se mi zdi skrajno neumno in otročjo.
mogoče ti je res vrnil, ne vem. konec koncev: če je že tvoj fant ga vprašaj.
samo res mi grejo take teme na živce: a mislite da me je s tem,da je drugi punci komentiral sliko/nalepil srčeka, delal ljubosumno ježešna, saj ga verjetno sama najbolj poznaš.
mogoče ti je res vrnil, ne vem. konec koncev: če je že tvoj fant ga vprašaj.
samo res mi grejo take teme na živce: a mislite da me je s tem,da je drugi punci komentiral sliko/nalepil srčeka, delal ljubosumno ježešna, saj ga verjetno sama najbolj poznaš.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Kok sta pa vidva stara? Tip je zelo otrocji, to si jaz mislim na to. Kaksna zveza je to, da ti tip rece, da ti je ziher pasalo, ko te je en pijan kreten grabu za rit? Res super fant, morm rect.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
to se men tud zdi otrocje, da bi se delala en drug ljubosumnega. Sej mu tega vrjetn nisi povedala z namenom, da bi bil on ljubosumen, tko da se mi zdi res bedno. S temi pesmimi in tem na fb, se mi zdi pa tud kr neki. Ce da men kdo pesem na fb, ne bo fant ljubosumen, ker nima za kaj bit in to tud ve.Mi je blo pa ful smesn, k sm bla js 1x zuni s kolegicami jn mi je fant pisu, pa sm mu rekla da se je en model zalimu zravn, pa se ga ne morm resit, je fant reku da nej mu recm, da ma moj fant pistolo (ker je policaj) in sva se zajebavala iz tega in ni bil nc ljubosumen, obema je blo smesno
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Hopestar, če se ne motim, imaš ravno ti težave z ljubosumjem. Me zanima, kako bi bilo, če bi bila situacija obratna...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Neminem - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2011
se strinjam z barbie.
ljubosumje je odbijajoče in močan razlog zakaj zveza propade. enkrat je nekomu v paru dovolj in je lepega konec.
ali pa tisto, ko se moraš narest, da si ljubosumen, da punca vidi, da ti ni vseeno zanjo.
"jao, sej če nisem ljubosumen še ne pomeni, da mi dol visi. pač ti zaupam, da imaš toliko v glavi, da veš kaj počneš in za svoja dejanja sama odgovarjaš. če pa si bom js razbiju glavo kaj počneš in s kom si, je s tem kaj manj možnosti, da prevaraš? naj te dam zasledovat? pismu!"
ehh, eni pač tega ne razumejo.
ljubosumje je odbijajoče in močan razlog zakaj zveza propade. enkrat je nekomu v paru dovolj in je lepega konec.
ali pa tisto, ko se moraš narest, da si ljubosumen, da punca vidi, da ti ni vseeno zanjo.
"jao, sej če nisem ljubosumen še ne pomeni, da mi dol visi. pač ti zaupam, da imaš toliko v glavi, da veš kaj počneš in za svoja dejanja sama odgovarjaš. če pa si bom js razbiju glavo kaj počneš in s kom si, je s tem kaj manj možnosti, da prevaraš? naj te dam zasledovat? pismu!"
ehh, eni pač tega ne razumejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]