Ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Zdrj je res izpadl k da sm cist zadrta in ne vem kaj, ampak sploh ni tko. Js mu drgac nc ne kompliciram pa dela kar mu pase in gre kam hoce. Pa mu ne tezim zarad tega, ampak to me je pa res zmotil no..Ne morm si pomagat
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
barbie_girl_85 napisal/-a:Zaradi nesigurnosti vase in posesivnosti.Pač nekak mi ni bla všeč ideja, da moj tip voz kelnarco domov zjutri, če bi jo lahk peljal en od ostalih 3 ko so bli zraven.
Kako si drzne? Pa sej je ja tvoj - le kako je lahko ponudil prevoz drugi ženski??? Nima on kej kogarkoli drugega vozit, s komerkoli drugim govort, bog ne daj, spit kavo z žensko, ki nisi ti. Pa kaj on misli da je, da bo lahko živel svoje življenje? sej je ja tvoj tip - za takega se pa ne spodobi, da sam odloča, komu bo naredil uslugo in ponudil prevoz. Se strinjam, prej bi te moral vprašati, še bolje, že kar po defaultu odklonit kakršno koli interakcijo z drugo osebo, ker on je pač zaseden in rezerviran samo za svojo princesko.
(sicer sem mnenja, da te tip (čustveno) vara, sam to je zdej drugotnega pomena)
pa kaj če jo pelje domov? joooj... če ima ženska prijatelje, so to sigurno sam prijatelji, če ima moški prijateljice, je pa sigurno neki ane... otročje in bedasto. tip je še vedno svobodno bitje...
čustveno vara... potem je tudi čustveno varanje če je eni ženski ki je v vezi všeč nek filmski igralec. To je bolj čustveno varanje kot pa da pelješ nekoga domov...
-
On kao ne vrjame v mosko zenska prijateljstva. Po njegovem ena stvar zmeri hoce neki vec. On ima znanke, prijateljic pa ne.
Pa sej je svobodno bitje, sej mu ne govim da ne sme ne vem ka pocet. Sam pac to me je zmotil. To zdej ne pomen da bogi revez nikamor ne sme in da sm ga zaprla doma v omaro in ne sme met stikov z nobenim.
Pa sej je svobodno bitje, sej mu ne govim da ne sme ne vem ka pocet. Sam pac to me je zmotil. To zdej ne pomen da bogi revez nikamor ne sme in da sm ga zaprla doma v omaro in ne sme met stikov z nobenim.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
slovenc- še enkrat preber moj post, mam filing, da si si ga napačno interpretiral
Prvi del - sarkazem, tisto o čustvenem varanju se ni nanašal na prevoz, pač tak občutek sem dobila. Da tip rad flirta (kar je čustveno varanje). Sodelavka mu je kar lep čas težila - pomoje zato, ker je ni direkt odbil in mu je dvorejenje sodelavke pasalo, prevoz oz uslugo kelnarci bi tud lahko vzel kot "dvorjenje". Konec koncev, strah jo je bilo, on, rešitelj, pa jo je z veseljem rešil. Bi rekla, da kljub temu, da je v zvezi z avtorico, pač še mal tipa okol in pošilja signale "i like U". Ampak to je samo moje mnenje na podlagi par postov.
Prvi del - sarkazem, tisto o čustvenem varanju se ni nanašal na prevoz, pač tak občutek sem dobila. Da tip rad flirta (kar je čustveno varanje). Sodelavka mu je kar lep čas težila - pomoje zato, ker je ni direkt odbil in mu je dvorejenje sodelavke pasalo, prevoz oz uslugo kelnarci bi tud lahko vzel kot "dvorjenje". Konec koncev, strah jo je bilo, on, rešitelj, pa jo je z veseljem rešil. Bi rekla, da kljub temu, da je v zvezi z avtorico, pač še mal tipa okol in pošilja signale "i like U". Ampak to je samo moje mnenje na podlagi par postov.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 to je ena stvar ki je nism hotla slisat, me je pa nekak blo strah da bo kej tazga. Sej to da jo je pelal domov, sm pretiravala. To zdej vem, sam takrat me je pa res zmotil. In mi je ta forum prav fajn, ko res zacnem na ksne stvari mal drgac gledat Tko da hvala »D
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
čisto mogoče ja, da glede vaju še ni čisto 100% in si pušča nekaj odprtih možnosti (poročena sodelavka, za katero se mi zdi, da bi bila takoj za avanturico, če bi se ji ponudil....potem pa je tukaj še kelnarca...pa čisto mogoče, da se še kakšna najde, pa ti ne veš zanjo).
-
Js sicer upam, da to ni res. Baje da punce nikoli ni prevaru, tud kolegi mi zatrjujejo, da ni tak, da ne vara, ampak ka pa vem... In glede na to da sva mal casa skupi, se to sploh ne bi smel dogajat pomoje.
-
Tud js upam, da ni tko in da sam moja domisljija prevec dela
Mislm, nisva dolgo skupi, ampak starse ze oba poznava, velik njegovih prijatlov sm spoznala in kr dost se tud druzmo, tko da se mi ne zdi da ne bi tega nekak resno jemal (kokr resno pac lahko jemljes po 5 mescih).
Mislm, nisva dolgo skupi, ampak starse ze oba poznava, velik njegovih prijatlov sm spoznala in kr dost se tud druzmo, tko da se mi ne zdi da ne bi tega nekak resno jemal (kokr resno pac lahko jemljes po 5 mescih).
-
Sej tud men to ni dolga doba in tud to je, da se vidva sam za vikende in pomoje tud to men se mal buri domisljijo cez tedn, k nisva skupi. Ampak, js pac ce sm z nekom, sm zato k mi sede bit in ne bom skakala okol za drugimi, ce hocm bit z enim. Ce bi hotla to, bi bla samska.
slovenc79, se trudim bit
slovenc79, se trudim bit
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a:...ja sej to je to..koliko resno pa lahko vse skupaj jemleš po 5 mesecih? meni se to ne zdi dolga doba.
res ni dolga doba, ampak nekje je pa treba začet!
meni je pa čudno, kako vsi 'neresno' gledate na zveze ki trajajo pol leta, leto, dve, vse kar ni pet let+ ... nekako pa je tudi treba prit do teh petih let in, nevem, jaz si ne predstavljam bit pet let v zvezi, ki je nebi od samega začetka jemala resno (!)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Sej jemljes zvezo resno v tem smislu da si z osebo, jo mas rad, jo spoznavas, hoces bit z njo in tud ostat z njo itd... Ampak ne mores pa tko kratkotrajne zveze jemat resno v smislu planiranja skupne prihodnosti in nekih dolgorocnih nacrtov, ce osebo poznas par mescev. Pol ko osebo boljse spoznas, ko vidita ce funkcionirata skupi al ne, pol lahko pomoje govorimo o resni zvezi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov