Ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Poznajo se iz lokala...pac, v ta lokal hodijo zmeri po treningih in tekmah. Jo pa tud js poznam, ker je bla 4 leta punca od druzinskega prijatelja in ga je pustila par mescev nazaj, tko da zdej tud menr kej prevec ne mara, kr se kr doat druzmo s tem njenim bivsim.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Js mam nasplosno ogromne tezave z zaupanjem in dobr vem da je to slabo, ampak kokr kol se trudim, se tega ne morm znebit. Moj zlo dobr prijatelj, tud njegov, mi zatrjuje, da se nimam kej sekirat kr ne bi nikol prevaru punce itd., sam js enostavno ne vrjamem. Pomoje da je to zaradi prejsnjih zvez. Ampak, tud fant je pogruntu da mu ne zaupam in js vem da ce se ne bom spravla k seb in nehala komplicirat, bo slo vse v 3 krasne, sam k ne vem kako naj.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ok. zdaj če vzameš konkreten primer. meni je zlo logično, da če kelnarca zaključi in grejo isti čas domov, da ji ponudi prevoz, četudi je to 50m. si ne predstavljam, da bi prijatelj kelnaril do 5ih zjutraj, jaz bi se pa vsedla v avto, se poslovila in se odpeljala mimo njegove hiše, ne da bi ga peljala.
še vedno ne vem kako pogosto on ponočuje. se ti nekako izogibaš odgovorom na taka vprašanja. zato se meni zdi, da ornk pretiravaš. to moraš v glavi razpucat, ker izgovora "slabe izkušnje" žal ne moreš uporabljati vnedogled.
še vedno ne vem kako pogosto on ponočuje. se ti nekako izogibaš odgovorom na taka vprašanja. zato se meni zdi, da ornk pretiravaš. to moraš v glavi razpucat, ker izgovora "slabe izkušnje" žal ne moreš uporabljati vnedogled.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ona ne živi v nasprotno smer od njegovega doma, ampak vseeno. Pač nekak mi ni bla všeč ideja, da moj tip voz kelnarco domov zjutri, če bi jo lahk peljal en od ostalih 3 ko so bli zraven. Ampak ja, sem ugotovila, da sm tuki "mal" pretiravala.
Drugače pa, se nočem izogibat nobenim vprašanjem. Ponočuje ravno ne dost, na vsake tok časa s kolegi po treningu mal dlje ostanejo, če ne dela zjutri, sam to je mogoče 3x-4x na mesec, pa še to grejo zmeri v en in isti lokal, isti kolegi in to je to. Čez vikende je pa itak skos z mano in greva pol skupi vn, tud z njegovimi kolegi dost krat.
Tega izgovora pa tud js nočem uporabljat, res mi ni všeč, ampak ne vem kako naj se tega znebim. Js vem da je to beden izgovor in vem da bi to rekla tud vsaki prijatlci, ampak ne vem kako nej se prepričam, da neham komplicirat in delat iz muhe slona, tam kjer ni treba...
Drugače pa, se nočem izogibat nobenim vprašanjem. Ponočuje ravno ne dost, na vsake tok časa s kolegi po treningu mal dlje ostanejo, če ne dela zjutri, sam to je mogoče 3x-4x na mesec, pa še to grejo zmeri v en in isti lokal, isti kolegi in to je to. Čez vikende je pa itak skos z mano in greva pol skupi vn, tud z njegovimi kolegi dost krat.
Tega izgovora pa tud js nočem uporabljat, res mi ni všeč, ampak ne vem kako naj se tega znebim. Js vem da je to beden izgovor in vem da bi to rekla tud vsaki prijatlci, ampak ne vem kako nej se prepričam, da neham komplicirat in delat iz muhe slona, tam kjer ni treba...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
hehe ma tole sodelavko sm že nekak pozabla oz.se ne obadam več s tem. To bi naj blo zaključeno Pa tud sodelavca nista več, sm jo lih prejšnjič imela čast gledat skor pol ure, kr zdej dela na carini in mi je z veseljem cel avto premetala
-
v-e-s-n-a napisal/-a:In kaj tvoj tip pravi na to, ko mu rečeš, zakaj jo more vsakič peljat domov po šihtu, pa čeprav je blizu doma??
sorry, sm sele zdej vidla tale post. Jo je peljal samo 1x, kr jo je baje blo strah, kr ji je en model neki grozil. Ceprav js ne vem kok je to res
-
claire napisal/-a:meni se bolj kot prevoz kelnarce (ki jo itak pozna), zdi hecno da žre do 5ih zjutraj po treningu/ih. kako pogosto?
Ne vem kako mi je ratal ampak sm spregledala post. To je blo zdej prvic od kar ga poznam, da je bil tko dolgo. Ponavadi, ce se ze zavlece po treningu, je maksimalno do 1h, se to ponavadi ne. Pa 3-4x na mesec, ce je sploh tolko. Res redko, no.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
potem pa sploh ne razumem. to umetno ustvarjanje problemov je lastnost marsikatere punce. meni gre to blazno na živce. zdaj jaz ne vem kaj botruje tem izpadom.
nekatere so expert za vsa področja. jo npr. zebe in bo tečna ko driska, tip pa kriv. se je ustavil na pijači ker je srečal starega znanca (bog ne daj znanko!) pa bo cela štala, če mu ona sploh kaj pomeni, da raje pije v gostilni. je rekel par besed z bivšo sošolko in bo že sumila da ga osvaja in se šla intervjuja kdo/kaj/zakaj. bo 1x v mesecu peljal domov prijateljico in bo pol:
a veš... resnično jaz iz napisanega sklepam, da si ti sama sebi problem. in fajn bi blo da ugotoviš zakaj. čimprej!
nekatere so expert za vsa področja. jo npr. zebe in bo tečna ko driska, tip pa kriv. se je ustavil na pijači ker je srečal starega znanca (bog ne daj znanko!) pa bo cela štala, če mu ona sploh kaj pomeni, da raje pije v gostilni. je rekel par besed z bivšo sošolko in bo že sumila da ga osvaja in se šla intervjuja kdo/kaj/zakaj. bo 1x v mesecu peljal domov prijateljico in bo pol:
HopeStar357 napisal/-a: Mislm, js sm znorela k sm to slisala.
a veš... resnično jaz iz napisanega sklepam, da si ti sama sebi problem. in fajn bi blo da ugotoviš zakaj. čimprej!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ja js bi bla tud zlo vesela, ce bi ugotovila zakaj to pocnem. Tud men gre na zivce in res nocm bit taka in sitnarit za brezveze. Kr ja, pol iz vsake malenkosti rata big deal in mu bo slej ko prej zacel it na zivce.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zaradi nesigurnosti vase in posesivnosti.
Kako si drzne? Pa sej je ja tvoj - le kako je lahko ponudil prevoz drugi ženski??? Nima on kej kogarkoli drugega vozit, s komerkoli drugim govort, bog ne daj, spit kavo z žensko, ki nisi ti. Pa kaj on misli da je, da bo lahko živel svoje življenje? sej je ja tvoj tip - za takega se pa ne spodobi, da sam odloča, komu bo naredil uslugo in ponudil prevoz. Se strinjam, prej bi te moral vprašati, še bolje, že kar po defaultu odklonit kakršno koli interakcijo z drugo osebo, ker on je pač zaseden in rezerviran samo za svojo princesko.
(sicer sem mnenja, da te tip (čustveno) vara, sam to je zdej drugotnega pomena)
Pač nekak mi ni bla všeč ideja, da moj tip voz kelnarco domov zjutri, če bi jo lahk peljal en od ostalih 3 ko so bli zraven.
Kako si drzne? Pa sej je ja tvoj - le kako je lahko ponudil prevoz drugi ženski??? Nima on kej kogarkoli drugega vozit, s komerkoli drugim govort, bog ne daj, spit kavo z žensko, ki nisi ti. Pa kaj on misli da je, da bo lahko živel svoje življenje? sej je ja tvoj tip - za takega se pa ne spodobi, da sam odloča, komu bo naredil uslugo in ponudil prevoz. Se strinjam, prej bi te moral vprašati, še bolje, že kar po defaultu odklonit kakršno koli interakcijo z drugo osebo, ker on je pač zaseden in rezerviran samo za svojo princesko.
(sicer sem mnenja, da te tip (čustveno) vara, sam to je zdej drugotnega pomena)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Ok, ni tko grozn kot si zdej napisala. Me ne mot ce gre s kolegico na kavo al pa ce se s komer kol pogovarja al pa bilo kaj. In ne, ne pricakujem da bi me moral vprasat za dovoljenje, ampak se mi pac ni zdel fajn, da je to naredu. Sej sm ugotovila pol, da sm pretiravala in da ne bi smela tko reagirat. Ampak ok. Pa tud mu ne preprecujem da zivi svoje zivljenje, se zmeri dela kar je delu prej, ampak mislm pa ene stvari pa lahk mal spremenis k si v zvezi. Me ne moti da ma kolegice, tud js mam kolege. Ampak glede na to, da to ni neka njegova prijateljica ampak pac kelanrca k dela tam in se lih ne druzijo neki, pac ksno recejo ko so tam in to je to.
Custveno vara?
Custveno vara?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]