Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Dec. 2011 10:30

^^ no, ker če ni, pol bi vsako prijateljico ziher naskočil? :D
kaj so to za fore, da smatrate vse ženske tega sveta za morebitne kandidatke s katerimi bi vas tip prevaral? ker, roko na srce, meni že prej, ko sem bila še samska je bil malokateri tip toliko všeč da bi imela z njim kaj. zdaj mi pa sploh nobeden ni več.
nesamozavest je hudič.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 09. Dec. 2011 12:04

claire napisal/-a:
Gracia napisal/-a:me morda ne bi toliko motilo, če bi prespal pri kakšni prijateljici, za katero bi bila prepričana, da imata samo prijateljski odnos, a tudi tukaj najbrž ne bi mirno spala.

načeloma se strinjam, ampak tole se mi pa zdi vseeno pretiravanje.
mislim a ti je pomemben samo spol? ali recmo tudi če bi prespal pri prijatelju ne bi bila mirna?

Seveda mi je pomemben spol. Kaj ima tu nek drugi moški veze s to debato? Saj ni BI. :wink:
Zadnjega posta pa ne štekam, v kolikor ima po tvoje kakšno povezavo z mojim mišljenjem. Se ne sekiram zaradi nobene ženske, tudi če bi se družil s kakšno (bivši je imel same ženske sodelavke in tudi nekaj prijateljic, pa nisem bila nikoli v luftu zaradi tega), ker nimam nizke samozavesti. Glede prespanja pri nekih bivših sem pa že napisala, da pri meni tega ni, ker nisem od včeraj.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Dec. 2011 12:36

Claire a ti lahko zatrdiš, da bi bla čist mirna, če bi tvoj tip prespal pri bivši FF ali bivši bejbi?
Težko verjamem...pa si lahko še ne vem kako zelo samozavestna.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Dec. 2011 12:55

Odvisno od situacije. Lahko bi bila mirna, lahko ne. Vsekakor pa, če ne bi mogla bit mirna, tip ne bi mogel it (z mojim blagoslovom seveda).

Me to spomni na primer znanke (A), ki ima že dobri 2 leti spolne odnose s svojim najboljšim prijateljem (B) (prijatelja sta ca 16 let, soseda, skupaj odraščala). No, ta prijatelj ima punco, v zvezi sta 7 let, brez otrok. Punca pozna A, razume, da sta prijatelja in se dejansko družimo. Smo že parkrat imel take teme (o prijateljstvu med moškim in žensko) in vedno zagovarja stališče, češ, moj B in A sta dobra prijatelja že iz otroštva, mene njuno druženje ne moti, vem, da nikoli ne bi nič imela in podobno sranje. In seveda nikoli ni problema, če A prespi pri njemu, saj sta le prijatelja.

In ja, folk je lahko še preveč naiven, omenjen dečko vleče drago za nos že dobri dve leti, draga pa kuha ljubici in njemu kavo :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Dec. 2011 12:58

claire napisal/-a: ker, roko na srce, meni že prej, ko sem bila še samska je bil malokateri tip toliko všeč da bi imela z njim kaj

Po moje zato, ker si bila fokusirana na tega, s katerim si. Če me spomin ne vara, si rekla, da ste bili družba.

Ampak, ne sklepaj po sebi. Kot sem omenil v drugi temi, večina žensk nima nobenega resnega kriterija za tipe. Dobi jih, vsaj za par mesecev, skor vsak, ki izgleda vsaj povprečno, proba ob pravem trenutku, pri tem pa ima sposobnost ravnanja z ženskami.

Tej sposobnosti ženske pravijo energija, kemija. Ne štekajo pa, da to kemijo tip sam ustvari.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Dec. 2011 12:59

vesna pa kaj se ti spet vtikaš?
vprašala sem jo glede prijateljice, daj beri malo. s takim jaz niti bla nebi, ki bi kofetkal z bivšimi, hodil na njihove rojstne dneve in hodil voščit novo leto.

Gracia, ok to glede moškega prijatelja sem pa mislila tako, da prespi rečmo pri kolegu pa tam prespi še kakšna punca (ne nujno da jo dobro pozna, ne bivša, nič). pa ne mislim zdaj to v istih posteljah itd.

Sicer se je pa vprašanje nanašalo na prijateljico, ki je prijateljica, rečmo tudi dobro znanko- torej zakaj v takem primeru nemir? a ni to omejevanje partnerja?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Dec. 2011 13:23

Džeki napisal/-a: Po moje zato, ker si bila fokusirana na tega, s katerim si. Če me spomin ne vara, si rekla, da ste bili družba.

tudi možno. pa če vzamem še prej, preden sem ga sploh poznala, takrat sem bila pa še smrklja in tistih najstniških zadev sploh ne morem več realno ocenjevati. :D

ne, samo to, jaz sem nobody, da bom tipu prepovedala pa prespi pri prijateljici. že res, da večina jih je itak skupnih, ampak vseeno. in kdo je on, da bi mene ne pustil na vsakoletno tradicionalno 3 dnevno pijanico 100 km od mene k prijatelju s faxa? recimo. da ga bom zraven vlačla je totalno patetično. in si ne predstavljam, da bi mi fant utrujal zaradi takih stvari, meni pa tam tudi na kraj pameti ne pade da bom spala v postelji skupaj s še tretjim sošolcem, ki ima doma punco, ker lahko lepo zaajam s prijateljico, ali pa v končni fazi na tleh. saj prespati nekje ne pomeni prespati v isti postelji in se stiskati. ne vem no.

je pa tudi res, da nekateri z gostovanjem praktično nimajo izkušenj. torej like vesna, ona je enkrat govorila, da pri njej nima kdo kaj spati, da ima vsak svoj dom, no pri meni je prespalo že ne vem koliko ljudi obeh spolov in ne samo 1x. stanujoči 5 min vstran ali 160 km vstran. mi imamo tako navado, da spimo križem kražem velikokrat. rečmo tudi če pride frend domov čez vikend brez punce me pokliče in greva kam skupaj. in da bi zdaj on imel eno šoro, ki mu gnjavila, si ne predstavljam no...

nekateri tega mogoče enostavno niso vajeni in nikoli niso imeli takih prijateljskih odnosov s komerkoli. niti z istim spolom, kaj šele z nasprotnim. in tako babo si pol predstavljam ja, celo paranoično.

primeri kot jih je opisala barbi pa seveda niso izključeni, le JAZ MISLIM (prosim, da kdo ne popizdi) da se to čuti. :D kako filmsko! ;)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 09. Dec. 2011 13:26

Moje mnenje je, da mosko-zenska prijateljstva, lahko super funcionirajo, ce so ukjuceni kaksni aktivnosti zraven in ce druzenje poteka od zunaj, recimo sport, koncerti, rastave, tut zur itn. ker se lahko oba zmotita in ne razmisljata o spolnosti.
Ce pa druzenje poteka doma in ce je prisotna kaksna postelja zraven, lahko hiter pride do nekaj nepricakovanega, pa ceprav sta dobra prijatelja.

Tako da, razen ce ni kaka nuja in ce je tip na ulici in brez strehe nad glave, pravzaprav nima kaj za prespat pri kaki zenski
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 09. Dec. 2011 13:32

Po mojem mnenju ni omejevanje, ker (če bi ga) bi ga "omejila" samo glede spanja pri prijateljici (če bi imel kakšno, sploh tesno), to pa mislim, da ni omejevanje, kajti če sta samo prijatelja, vesta, da tudi neka meja mora obstajati in je normalno (spet zame, za koga drugega morda ne), da prijateljujeta le ob kavi, na kakšnem rojstnem dnevu ipd. Ne pravim, da pa me na "kavi" ne more prevarati. Čeprav, jaz sem imela enega dobrega prijatelja in od takrat, ko ima resno punco, ne prijateljujeva več tako tesno. Sem se umaknila na neko varno razdaljo, ker razumem, da punca najbrž ne bi dojemala najinega druženja kot nekaj povsem nedolžnega, čeprav nikoli nisva imela nič.
Odkar imam fanta, pa sem se tudi zaradi njega distancirala od pogostega zahajanja v pretežno moško družbo, s katero smo včasih večkrat hodili na kavice, pir ali pa ven. Sam mi ni nikoli nič omenil v zvezi s tem, ker ni bilo razloga, saj sem sama toliko prej skužila, da ni primerno in da itak ne čutim potrebe po tesnem prijateljstvu z moškim, če imam vse to in še več pri mojem fantu. Ne pomeni pa to, da sem zapostavila prijatelje (in prijateljice), daleč od tega. :)
Z mojim sva kar se tiče teh "nejasnosti" v marsikateri zvezi, enakega mišljenja in precej konzervativna, če se tako izrazim. Saj tako bi naj tudi bilo, da si vsak najde sebi primernega partnerja, s katerim se ne bosta razhajala v mnenju že pri neki čisto osnovni stvari, kot je, kaj bosta počela na nedeljski popoldan. V zvezo grem takrat, ko poznam "partnerjevo" mišljenje oz. imava podoben pogled na take stvari, kot je recimo prespati pri bivšem (da ali ne), sicer si ne predstavljam, kako bi funkcionirala v zvezi. Najbrž bi imela po enem tednu pogrižene vse nohte (pa jih sicer sploh ne grizem :D), po svetu pa bi strašila s podočnjaki do tal, ker bi več prebedela kot spala. Slika
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Dec. 2011 13:42

claire napisal/-a:...je pa tudi res, da nekateri z gostovanjem praktično nimajo izkušenj. torej like vesna, ona je enkrat govorila, da pri njej nima kdo kaj spati, da ima vsak svoj dom, no pri meni je prespalo že ne vem koliko ljudi obeh spolov in ne samo 1x. stanujoči 5 min vstran ali 160 km vstran.

Ja, pa res...blazne izkušnje je potrebno met za gostiteljstvo :D

Meni se pač samo zdi malo čudno, da pride k meni na obisk prijatu, ki živi 10 min stran, ga zabluzimo v zgodnje jutranje ure in potem namesto, da bi šel domov k svoji punci (in po možnosti še otroku), prespi pri nama na kavču v dnevni sobi oz. na tleh.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Dec. 2011 13:43

Gracia ja ja, saj pravim, da se strinjam, samo to s prijateljico me je rahlo zmedlo.

sicer je pa tudi tako- jaz itak pod besedo prijatelj smartam nekaj zelo globokega, česar (po mojem mnenju) niti moški in ženska ne bi mogla doseči (vendar mi je en fant podrl to teorijo- torej mu lahko povem VSE in s tem mislim VSE kar povem tudi najboljši prijateljici in NE VSE kar povem fantu). malo nižji rang so pa tisti dobri znanci s katerimi se ful ful ful ujameš, a ne moreš jim ravno govoriti tega kar najboljši prijateljici in kljub temu, da se štekaš v nulo, ne potegne "kemija". - no taki lahko spijo pri meni. in jaz pri njih.

EDIT: pa ja no vesna, pač se ti zdi ja. sploh mora bit ta fant ful fajn, da pride sam s tabo in tvojim fantom k tebi domov žurat vjutro do 7ih, doma ima pa sina in ženo. juhu, super frendi. (bučen aplavz) :roll: jaz takih debilnih frendov nimam. in si jih sama izbiram. tako da daj utihni in se ne vtikaj kjer te nič ne briga, povej svoje mnenje, mene pa pusti pri miru, ker mi greš na živce. basta.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Dec. 2011 14:02

A zdej ker žena ne more it zraven ker mora čuvat otroka (nekatere ne vlečemo dojenčke na žurke do polnoči, treh ali sedmih zjutraj, tudi v zakajene prostore ne hodimo z njimi - kar pomeni, da dosti prijateljev in žurk pač odpade), mora pa še on zabavo zamudit? :roll:

Claire, tok pišeš, kako je normalno sam hodit žurat, met prijatelje, vidva sta čist odprta, pol pa rečeš, da je nekdo idiot, sam zato, ker pride brez punce/žene? Kako si upa? Idiot !!!!!

Zdej vem kaj te matra :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Dec. 2011 14:20

^^ barbie: midve sva se o prespat "pogovarjali". Ne o it žurat, pa na zabave...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 09. Dec. 2011 14:23

AH ja :D :roll:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Dec. 2011 14:53

Najbolje da si vse fante zamenjate pa jih pošljete prespat k drugi cosmopolitanki
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]