Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 05. Jul. 2011 11:34

Živjo :)
Pomoje, da je bilo na to temo že kar nekaj povedanega, ampak js tukaj nism našla teme,zato sem jo odprla :)
Torej, mene zadnje čase kr mal presenečajo moji izpadi ljubosumja...do zdej lih nism mela težav s tem, zdej me pa kr moti...namreč, s fantom sva šele prav začela in vidva se sam čez vikende in pol čez tedn men svašta jadra po glavi in če slišim, da je s kšno punco k je ne poznam al pa da vidm da mu kšna piše, me kr mal stisne...čeprav njemu tega ne govorim, kr nočm izpast nevrotična punca k skos teži... :D Torej, zanima me, kako se vi spopadate s temi napadi ljubosumja? :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 05. Jul. 2011 11:40

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 22. Sep. 2011 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 05. Jul. 2011 11:42

Hvala najstnica :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Jul. 2011 12:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 05. Jul. 2011 12:55

Sirova, js upam da me skrbi čist za brezveze in čist neupravičeno in da samo paničarim brez razloga :D
Uporabniški avatar
KayLeigh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a KayLeigh » 05. Jul. 2011 13:25

Ne skrbi, jaz sem bla tud taka včasih. Pa ne čist na začetku, ampak pol čez kakšne tri mesce sem pa začela s svojimi ljubosumnimi izpadi.
Moraš to v svoji glavi pošlihtat in si dopovedat, da imamo nekatere ženske kdaj pa kdaj mal preveč bujno domišljijo, vidimo probleme tam, kjer jih sploh ni in iz navadne mušice znamo narest slona.

Poglej recimo takole: logično je, da se pogovarja z drugimi ženskami, logično je tudi, da kakšno kdaj pa kdaj pogleda in s tem ni nič narobe. Tudi ti se verjetno pogovarjaš z drugimi tipi, pa ti najbrž sploh ne pade na pamet, da bi šla zdej kar z vsakim, s katerim se pogovarjaš. Isto je s tvojmu fantom. Brezveze je zarad takšnih stvari delat paniko (čeprav te pa čist razumem - sama sem bla ista, dokler nisem malo začela delat na tem in se skulirala).

Skratka, počasi se daleč pride in sčasoma tudi ljubosumje v zvezi mal izgine (nikol pa čist, kar je tudi logično).

Pa srečno, HopeStar357! :)
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Jul. 2011 13:32

Deal with it :wink: Mah, men bi se zmešal, če bi razmišljala, kaj vse bi lahko fant počel, ko me ni zdraven.
Potrebno je zaupanje ali pa pač končat zvezo.

Sicer pa, a ti je kdaj dal kak razlog za nezaupanje in ljubosumje?
Zadnjič spremenil *mala*, dne 05. Jul. 2011 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 05. Jul. 2011 13:36

KayLeigh hvala :)
Pa sej kot si napisala, je čist logično, da ma kolegice, da se druži z ženskami in itak da tud kako kdaj pogleda...js mam tud v bistvu več prijatlov kot prijateljic in bi se mi zdel butasto če bi mi težil zarad tega :D in nimam nič proti temu, ampak vseen mi neki ne da miru...upam da bojo ti izpadi šli vtran, kr iz tega itak nč dobrga ne pride ponavadi :/ :) Ampak kr alergijo dobim k dobi kšn sms od kšne bejbe... :$ :)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 05. Jul. 2011 14:22

eh. jst sem bla tudi ljubosumna, kr so ga kr neke x zenske osvajale - sej ga vsakih toliko še vedno kakšna, in sem mu rekla, sam potem me je človek čisto pomiril. da če bi želel bit s kakšno drugo bi pač bil in ne bi bil z mano in zakaj bi si brezveze življenje kompliciral. in nevem ta stavek mi je imel smisla dosti. in potem pač počasi tudi ko sem vidla način kako hendla te ostale me je čisto minilo.

se mi zdi pa slabo da če si npr ljubosumna si samo tiho zato, da izpadeš kul in najmanj tečna in najboljša punca. pač povej mu, sej ne rabiš imet nevrotični izpad zaradi tega.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 05. Jul. 2011 15:43

*mala* napisal/-a:
Sicer pa, a ti je kdaj dal kak razlog za nezaupanje in ljubosumje?

Ne, ni...pa zmeri mi pove kam gre, s kom gre itd.,čeprav ga tega ne sprašujem...ampak pomoje me daje zarad prejšnjih izkušenj, k je tip bil "najboljši tip ever", pol sm pa po pol leta zvedla da je poročen... :O v glavnem, sej mogoče bi blo najboljše da mu kaj rečem, ampak kr sva šele na začetku, mi je mal butasto, da mu ne bi že kr zdej težila :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Jul. 2011 16:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 05. Jul. 2011 17:13

Ej nism posumila...ka pa vem...zmeri ko sm mela cajt po faxu, vsak večer sva bla skupi...res da je pr men redko kdaj spal ampak ni bil iz lj, tud službo je mel v domačem kraju in mu je blo bolj priročno spat doma, da je mel zjutri bližje v službo...kar sm razumela..kar je pa najhuje, me je hotu predstavt staršem, ampak js takrat tega nism hotla in mi še dans ni jasn kako za boga je mel namen to spelat... :) ni mi pa jasn kako žena ni posumila... :)
Uporabniški avatar
BadAss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a BadAss » 05. Jul. 2011 22:18

bolj kot boš flegma, bolš bo. dokler nimaš kakšnih bolj "otipljivih" dokazov, da bi blo lahko karkol narobe, ne paničart:) če se ti pa kej zdi sumljivo se pa le z njim pogovori in ne čaraj črnih scenarijev v glavi
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 06. Jul. 2011 7:24

Se mi zdi, da sm na momente prav talent za paničarjenje in delanje svojih filmčkov v glavi hihi :D se pa strinjam, moram bit bolj flegma...itak, če bo hotu bit s kero drugo, bo, pa če si bom js razbijala glavo s tem al pa ne...zaenkrat pa nekega konkretnega razloga za paniko nism dobila, ampak kot sm rekla...prav vse kocine se mi postavjo pokonc k dobi kšn sms al pa mu kšna bejba na facebook piše... :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jul. 2011 9:43

^^ ok. zdaj pa eno vprašanje. kako pa ti veš kdaj dobi on sms od ženske? mislim a ti poroča al se greš vohuna? in kako veš kdaj mu kaka na fb piše? a bereš privat zadeve in se prijavljaš z njegovim geslom al kako?
res ne štekam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov