Ljubosumje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Okt. 2011 13:27

HopeStar357 napisal/-a: je fant reku da nej mu recm, da ma moj fant pistolo (ker je policaj)

:roll: en bol primitivn kot tadrug.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Okt. 2011 13:42

s0nckic4 napisal/-a:
HopeStar357 napisal/-a: je fant reku da nej mu recm, da ma moj fant pistolo (ker je policaj)

:roll: en bol primitivn kot tadrug.

da. naj bosta raje sodobna človeka in razmišljata kaj če en drugega vara... namesto, da uživata, kar je primitivnost.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Okt. 2011 15:06

^ :?:
ne vidim povezave med izjavo policista, da s službeno pištolo (čeprav v hecu in le besedno) "grozi" modelu, ki se je zapel za njegovo bejbo in varanjem (in še majn vidim povezavo s preprečevanjem uživanja).
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Okt. 2011 15:31

barbie_girl_85 napisal/-a:Hopestar, če se ne motim, imaš ravno ti težave z ljubosumjem. Me zanima, kako bi bilo, če bi bila situacija obratna... :wink:

js sm kr mal "poslihtala" moje ljubosumje, ni vec nii priblizno tko kot je blo, sam ocitno sm rabla cajt da sm zacela zaupat.

drugace pa tole z pistolo je bil HEC in samo hec, pac oba sma se smejala temu in ni blo nobene groznje tipu al karkoli. Js sm bla mal tecna kr je tip najedu in sm fantu to rekla, in je pac iz zajebancije to reku. Ne vem kaj delate big deal iz tega.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Okt. 2011 15:32

barbie_girl_85 napisal/-a:Hopestar, če se ne motim, imaš ravno ti težave z ljubosumjem. Me zanima, kako bi bilo, če bi bila situacija obratna... :wink:

js sm kr mal "poslihtala" moje ljubosumje, ni vec nii priblizno tko kot je blo, sam ocitno sm rabla cajt da sm zacela zaupat.

drugace pa tole z pistolo je bil HEC in samo hec, pac oba sma se smejala temu in ni blo nobene groznje tipu al karkoli. Js sm bla mal tecna kr je tip najedu in sm fantu to rekla, in je pac iz zajebancije to reku. Ne vem kaj delate big deal iz tega.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 24. Okt. 2011 21:52

Moje mnenje je pa takšno, da je neka zdrava mera ljubosumja lahko koristna za zvezo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Okt. 2011 22:19

^^Jap, samo problem nastopi, ko ima vsak drug pogled na "zdravo mero" :) npr. ko smo enkrat imeli debato o tem, če je vredu, da partner/ica prespi pri prijatelju nasprotnega spola, so se mnenja močno razlikovala..
It was forever..but it didnt last long..
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 24. Okt. 2011 22:53

Pa bi ti svojemu pustila spat pri eni suhljati ženski, katera veš, da bi mu lahko bila všeč? Jaz punci verjetno ne bi pustil oziroma bi moral bit res nek dober razlog zakaj.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Okt. 2011 22:54

Haha, a problem je, ker je suhljata? :D Glej...če te bo tip hotel prevarati, te bo tako ali tako. Če ga pri tem dobiš,je pa odvisno od njegove iznajdljivosti in volje da trenutno zvezo sploh obdrži.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Okt. 2011 22:56

Ma neb mu pustila spat tud pr dve tonski ženski :D kva pa jz vem kašne fetiše skriva :D :D No, ne, ne vem, odvisno od konteksta no, zakaj in kdaj bi šel spat k njej + ena pojstla, več pojstl? :D

No, ampak kr precej jih je takrat reklo, da jim je to ok, da pač zaupajo partnerju..In te ženske bi imele tvoj "zdravo razumski" izpad ljubosumja za too much, ker majo pač drugačno stališče glede tega.
It was forever..but it didnt last long..
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 24. Okt. 2011 22:57

S tem ko sem napisal suhljata sem imel v mislih bolj kakšno punco z bolj športno postavo in atributi. Pač privlačno punco. :razz:
smokvica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a smokvica23 » 25. Okt. 2011 19:24

stara sva 23 let..samo sm zvedala daa tiste slike niso bile samo neka fora..ampak da sta neki mela...odkrila sam da me je prevaru in sam mi je pol priznau.. tko sam razočarana in prizadeta... zdej se zgovarja da mu nič ne pomeni in da neve zakaj je biu z njoo..in da se zeli z manoo ustvarit zivjenje,na to je trebu prej mislit... itak mu nič ne vjeamem!!!!! zakaj?? bodi sam pa varaj i delaj kar ti pašee a ne tkoooo...
Uporabniški avatar
Mikopina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mikopina » 26. Okt. 2011 8:41

Jaz nisem ljubosumna in svojmeu partnerju popolnoma zaupam, tako kot on zaupa meni.
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 26. Okt. 2011 11:11

Zaupanje je po moji oceni en anajbolj pomembnih stvari v vezi. jaz tudi nisem ljubosumna in svojemu partnerju zaupam.
smokvica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a smokvica23 » 26. Okt. 2011 16:46

ja sej jst sm tudi mu zaupala...al uzadnje sm sumla in se je izkazaloo..tko da nezaupam nobnenemu več...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]