Ljubi te, rad te ima...vendar se ne ''počuti'' biti v zvezi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Jun. 2010 12:37

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
minnie.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a minnie. » 29. Jun. 2010 12:43

mogoče, ampak sem oseba ki zagovarja odkritost, tut če se v tistem trenutku sesujem v kup nesreče.

in on to ve, ve tudi da ne prenesem če me kdo zavaja. pol bi verjetno izkoristo šanso pa povedo direkt, al?

kakorkoli, sem pač mnenja da če to ni to, boljše it in prebolet zdaj, kot pa živet v lažnem upanju. ker pol še pride večji kup nesreče :o :P
Velik si, kolikor imaš veliko srce. <3
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Jun. 2010 12:47

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Jun. 2010 12:51

minnie. napisal/-a:sčasoma se res da skapirat.. ne morem pa skapirat zakaj pol nekomu daješ upanje za prihodnost. če ti ni do zveze, pač poveš samo to, ne pa da rečeš da pa si v prihodnosti spet želiš biti s to isto osebo. to pa mi ni logično.

saj, če mu ni, je boljše da gre, ampak zakaj pol daje upanje ??
Al to, kar pravi Horus, da se tip noče soočit s tvojim morebitnim "sesutjem", al si pa pač "rezerva", če se mu kej druzga (= s kakšno drugo) ne izide boljš. Al pa še sam ne ve kaj hoče.
minnie.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a minnie. » 29. Jun. 2010 13:17

ja nekaj od tega je.. zdaj pa, al se obremenjevat s tem, al pa it naprej..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 29. Jun. 2010 13:42

Jz sm tut takoj pomislila na rezervo, ko ne bo nobene druge na dosegu si ti še zmeraj tukaj, ga čakaš... Tip se želi zazihrat.
Kaj boš naredila je čisto tvoja odločitev, mogoče je pa že čas da greš naprej?!
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 29. Jun. 2010 14:20

...
Zadnjič spremenil tachika93, dne 22. Feb. 2013 0:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Jun. 2010 14:30

mah to so uni primeri običajno, ko se dost mlad spoznaš, greš v vezo, zveza dobro laufa par let in potem se ti kar naenkrat zazdi, da je to še prehitro, da še nisi pripravljen na to in da si želiš še malo zdivjat. :?
fant je neresen, ne ve kaj hoče in te ne ceni dovolj. si mu vredu verjetno, zato ma tudi on v glavi idejo, da bi čist lahko še kdaj bil s tabo, potem, ko se bo znorel.
moj nasvet. pojdi dalje, ne ga čakat. če se bo kdaj vrnil, se boš pa s tem problem ukvarjala takrat in se odločala ali ga boš sprejela ali ne. in ti svetujem, da niti ne razmišljaš o tej možnosti. ti bo lažje. :wink:
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 29. Jun. 2010 14:34

Se strinjam. Sploh pa po tolikem času, ko si z nekom skupaj je težko ločiti čustva: ljubezen in navezanost. Mogoče do njega ne čutiš več tiste ljubezni, ampak si samo navezana nanj, navajena na njega? Nevem, to je moje razmišljanje :)
minnie.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a minnie. » 29. Jun. 2010 17:03

tachika93 napisal/-a:Sploh pa nevem, kako ga maš lahko tooook fuuul rada, če si ga bila sposobna prevarat? Nevem, ampak jaz osebno ne verjamem nikomur, ki vara svojega partnerja, da ga ima neizmerno rad in bla bla bla.

se strinjam :respekt:
siriana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 29. Jun. 2010 20:35

se mi samo zdi al se tanja res zdi sama sebi ful asica?
exotic_x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a exotic_x » 30. Jun. 2010 0:36

IloveCoffee napisal/-a:
Horus napisal/-a:
exotic_x napisal/-a:jz dam roko v ogenj da z drugo mu ne bo bolš in men tut ne

I smell burnt flesh :twisted:

Jup, sploh, ko enkrat doživiš potem še 100x bolši filing in sex in vse z eno čist tretjo in se vprašaš, kam si fuknu vsa leta z bivšo.

jz ti bom pa tkole rekla!!

Tale moj FF, je meu za sabo 4 letno zvezo..in kaj je vzel do sexa od nje? NČ, NČ GA NI NAUČILA OZ. SKUP SE NISTA PIIIIIIIIIIIKICE NAUČILA... in to s epač opazi, al nista delala na tem,al jima ni blo...nevem.. vem da sm rekla temu svojmu biušmu o kom gre tema, da je bejba keri s tabo ni dobr, neumna in da nima pojma o seksu :D .. pa je reku da sm ga jz naučila oz. da sva se skp.. je pa res da tko k recimo mene ON prime, loh prime kšnod rugo,pa ji sploh ne bo ušeč..vse je v povezanosti. Ker recmo ta FF, ni tkoda bi vse tekl ko po maslu, sploh dogajanje celo, niti da nezna prjet, nevem kako bi, al bi to al bi uno..pač ni une strasti.. in če mi reče, da v življenju ni dobu bolšga fuka kukr od mene in ceu v rožicah....pol ti je jasn!
.... je pa res, da pač se ne UJAMEJO vsi..mogoče si ti hotu, da ti bejba dela deepthroat k ga biuša ni znala... jz sm prlagodilva na use in use rada sprobam,čeprou ni stvari katere bi jo delala z biušim..od igrc, oblekc, karkol s spermo in uživat u tem in k mu ga, do sexat pousod, anytime&anywhere... mogoče tvoja biuša ni bla tok ODPRTA al kako se temu reče!!
Tko kot recmo ni doprt ta FF in zdj to odkriva,hoče odkrivat.. z mano.

In ja, ujameva se ful, tut ko slišm od kolegic kaj in kakoje njim... podobno, ene pa tut da jim je sex nč posebnga itd.. pač usak par ma odvisn, mi2 sva temu dajala ful poudark in je blo od 4 leta zveze ene 3 leta tok nenormalno dobrga fuka,seksa,živalskega usega..da ti neznam povedat.
Nemorš pa zdj posplošvat, PAČ SE Z BIUŠI NISTA UJELA in te ni zapalila na USE MOGOČNE NAČINE k si jih hotu in ti ni uresničevala fantazij oz. njena fantazija je bla tvoja in je vživala v tem!
Zadnjič spremenil exotic_x, dne 30. Jun. 2010 1:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Jun. 2010 0:38

^^pa sej to veš, da sex ni glih najbolj glavna stvar v zvezi, ne?
Superduperkul, če je res tolk dober, ampak zveze se ne gradi okol tega.

(sori, nisem 1. posta prebrala (tl;dr), ampak tole sem pa mogla pokomentirat)
exotic_x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a exotic_x » 30. Jun. 2010 0:43

minnie. napisal/-a:ok, na tvoja vprašanja o prihodnosti daje dvomljive odgovore. po moje bi ga mogla postavit pred dejstvo: zdaj ali nikoli.

sicer sem bila v podobni situaciji, da sva s fantom po koncu zveze ostala v stikih in se odločla da še enkrat probama. ampak ne zdaj, sčasoma, ko oba ugotovima kaj hočema.
torej kaj mislite, fant, ki mu trenutno ni do zveze, je pa on dal pobudo, da sma sčasoma spet par, ma resne namene al tut samo zavaja ??

sej to je isto!
Mi2 sva tut rekla, da bova se čez neki let najdla, mela psa, družino, hiško...
sam vrjetn se vidva še nista začela videvat, da bi pršlo dot ega,ko on spoznava druge, tid ruge, ko ma on mogoče katero ptoencjalno-tebe to zbije na tla, in obratno... in ko voda začne tečt v grlo, delaš marsikatere nelogične stvari... ko se pa zjutri zbudiš paže drugač mislš in maš že trejo rešitev, in spet mine dan, in te spet zamede...potem se drutža, ptoem spet kšn hladen tuš...k je že use ok, se spet prikrade... težko je to.
exotic_x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a exotic_x » 30. Jun. 2010 1:43

Ne zdim se sama seb asica! Pišem tko kot je, sm zlo iskren človk in to je to, ne delam se da sm neki oh in sploh ker se nimam za tako,pišem sam stvari med dvema k sta jih mela in kako si to interpetiram in na tem kaj pove on men - glede sexa npr. (to sm opisala 3. post od tega navzgor).

Jz sm tut takoj pomislila na rezervo, ko ne bo nobene druge na dosegu si ti še zmeraj tukaj, ga čakaš... Tip se želi zazihrat.
Kaj boš naredila je čisto tvoja odločitev, mogoče je pa že čas da greš naprej?!

da grem naprej.... jz sm že zdavnej korak PRED.... in potem kaj, kot tole danes, urco nazaj..in me spet zlomi.

Use je blo supr, sm že mela v planu biušga postavt na stranski tir in se posvetit temu novmu (sicer je FF - ampk tak, da maš enga in je svet prec še lepši, filing pa to, da greš kam naokol če je tut on za... in ker mi njegova družba ful sede... zdj so se začela neka namigovanja o tem, oz. ratu je čist preveč sweet, ker naj bi bila najina zveza skrivnost- potem pa zvem da je vsm se pohvalu da kok je dobr sexu,kok je dubu...karkoli dobr in čist naspidiran, od tkrt usi vejo vse + nekne gre mu iz glave najino zadnje srečanje-to nakonc je blo kr.... kr dobr morm rečt, čeprou je šezmer preveč use na men, ko delam tko,k grem tko,k ga tko... kaj pa ON,kaj pa on naredi?!...ampk no,sm čutla en konekšn da se je mau odpru bl,bl strastno use in MOGOČE ma prihodnost, pač go with the flow)..

no uglaunem....in me kliče biuši uro nazaj, in se jz butara oglasm,sem bila čist v elementu od današnjega dogajanja in čiiist happy in naspidirana... in me on vpraša kaj kej ta FF,jz mau flegma začnem govort o tem-mičkn zanalašč in mičken zato ker sm res se počutla da mi ni bad povedat, da bomo šli skp na morje s tem ff.... sploh zato, ker mi je fajn filing da slišm da mu ni vseeno, da po glasu slišm kar želim slišat-da me ma še vedno rad, da mu ni vseeno...mi je tut fuknu telefon dol (kar res redko) - to je bla čist zmaga zame in sm bla ful vesela da vidm da mu ni vseeno zame!

tisti k ste rekl, da SEX NI VSE..res ni ve, sam nama štima VSE VSE VSE, razen tega, da sm jz učas tut dost žurala in to da sva mela odštekano družbo in je vse prpelal tok delč, da sm začela še več okrog hodt s kolegicam in smo se mele noro dobr-kar jz pokažem takoj svoje navdušenje, no in njemu ni blo všeč da žuram več kot on, pa še dražl so ga s tem, on pa dost polaga na kolege... in mi je prej povedu po telefonu, da on lih zato NOČE BIT Z MANO, ker mi PREVEČ dogaja (in jz njemu, da v življenju se ti zgodi 10% stvari, potem pa je vse odvisno od tega, kako na te stvari gledaš in kako si jih vzameš,interpetiraš in so lahko nakonc 90% tvojega življenja ->pač recimo,gremo na morje in mi je ful hudo in sm ful vesela in to jemlem tko da se je ful zgodil,da kok je blo dobr-pa še zmer je zares dobr-s tem ko bi mogoče kera druga punca rekla,ja pa je blo mau trave v vodi in ji že neki ne bi štimal...pač če pa mene kdo vpraša povem, tko z žarom k sm naspidirana - in eto,po njegovo se mi že preveč dogaja).... (njemu se pa tut,ampk pač eni ne dajejo tok pomena, gre morje mim in čao al kako da vam pojasnm?)... in da še zato NE BI BIL Z MANO, ker se boji oz. kr ve, da bo spet isto kot je blo -žuri,gor dol- in bo počl še bl kot je in ga je strah it še enkrat čez vse to - tako kot je rekla *frisko*

Nisi pa original, vsaj ne v njegovih očeh. Drugače bi imela precej drugačno mesto v njegovem življenju, motili bi ga tvoji ff-ji, boril bi se zate in te ne pustil oditi. Tko pa mu dol visi.

In potem mi je govoru, da me noče izgubit, ko sm mu rekla da očitno nisem original-je reku, da ja, da sem posebna in original in da tega noče izgubit (potem mi prizna,da mu je všeč da mi dogaja hmmm).

Ga postavm pred dejstvo, kot je ena rekla- .....Moje mnenje, ne ljubi te, nima te rad, sam jajc nima, da bi te za vedno izbrisal iz življenja ''...

in reče, da poskuša ampk da zares tega ne bi, da se tko le tolaži da me hoče ven iz svojga lajfa...in da bi rad da sm za vedno del njegovega življenja, da me noče izgubit, da hoče da sem SAMO njegova...
in se je slišalo, da mu grejo besede težko z jezika, da ga sil na jok...

In še potem,ko ga vprašam: A si še zalublen v mene? In reče še vedno in sploh nevem če te bom loh nehu bit zalublen!
... IN KAJ NEJ JZ POL?? :( Ker isto čutm in mislm, rečm to.... in potem reče, ampk ne bi biu s tabo, in jz njemu, da tut jz ne... da bi ga mela, tko da vem da je samo MOJ, da se ne videva z nobeno...in on men isto - je povedu razloge in sm jih nekak že vedela-piše zgoraj nekje. ....

In pol k sm mu rekla, to da če se mogoče nimava dost rada da je on tko zabluziv in jz tut....in da en bo zihr omahnu - ker al bom jz najdla enga, al pa on eno->en ostane prizadet vsekakor.... tako kot recimo zdej,ko on ve da mam jz neki oz. sm mela s tem FF in da se bova še kej vidla,morje itd... in sedaj ko mu teče voda v grlo, mu je bad, s tem ko jz izpadem tle prasica!!
.. a ko sm z njem -ko se dobiva, objameva, res zgleda vse pristno iskreno k dva bebca k se sam zadržuejta neki nazaj za BZ....no takrat bi u izico skenslala USE, in potem ko začnem razmišlat kasneje da kam to vodi... nekak potlačm tega biušga in mi zadogaja znejšni FF in ugotavlam DA SEJ NI TOK SLABO
... in potem klic kot je tale..spet use odpre in.. :( A takrat,ko je njemu dogajal z neko punco k so hodil okol skp,potem jo kresnu in čez neki časa ni več odpisvov na smsje ker mu ni blo,da sploh ne rečm kok je bla stara-upam da je bla polnoletna usaj...... sm pa skos dobivala odgovore JA TANJA,SEJ NISVA SKUPI!!

...Nevem zakaj tipi greste tko lahko naprej če to želite oz. se delate močne (dokler ne zveste za druge k se motajo okol vaše lastnine-sploh če še kaj čutte do nje), a ženske zmer prcaplamo nazaj in dajemo šanse na šanso in neznamo rečt NE oz. usaj trden DOKONČEN NE?!?

Ker mu skos pravm, da je on tisti k si niti POSKUSIT ne upa stopt v ponovno zvezo.... a jz bi se TAKOJ odpovedala usemu, usm žurom, najmanjši problem :D

Je še reku, da bi najraj šu z mano nekam žvet, stran od vsega, od te družbe, od tega kraja.... in da bi tam nama ratal (ker men kao ne bi tok dogajal,ker bi skenslala kolegice)...ampk jz sm njemu rekla že 1000000x, da bi biu on spet sam MOJ - ODPOVEM SE VSEMU,ker me je izučil in si ne bi želela ponovit te iste napake!!
-> Ampak on,ne vrjame, noče slišat, al mu paše...al dvomi v to..NEVEM... lih tok da ni tako kot mora biti :(

Nevem rešiitve, kaj da bluzim okol,probam uživat s ff, mogoče se kej razvije,mogoče mi bo ratu fajn dečko,... tega biušga pa mam tko za zravn, da se vidva, se mava fajn kukr bo pač laufalo.
Mi ej rekel po telefonu prej, da nej si rezerviram konc julija 14dni pr njemu-sam doma!! OZ. DA SM JZ ITAK ZMER FUL ZASEDENA in mi raj pove ful časa v naprej, halooo?!..spet take, pa sm rekla da če bi mela njega bi se spremenil ker to delam zato ker KAJ PA DA DELAM če sm samska :D

ter da če sm za v petek šoping, k v nedeljo nisva mogla na morje ker je vedu da delam in ni klicu in je šu s svojimi potem ......

a po drugi strani,mi je fajn govort stvari o temu FF (potem pravi kaj ga mučm-sedaj ko mam jz ''prevlado'' al neki k mam druzga in mu NI VŠEČ) in ko mu govorim te stvari, takrat slišm od njega kar želim slišat ko mu začne voda v grlo tečt..pa je vs ogret zame...
...a po drugi,kam to pele?? nikamor.... ''hocs-nocs-nemors'' - wtf... fak.. a useen sm tok happy zrt usga .... jz sm res ČIST zmeden človk...

tole zihr ni,sploh če ste prebral usaj tale post če že ne drugega ->
Zato, ker ce bi rekel, "daj bezi stran, k te vec videt ne morem", bi se ti verjetno sesula v kupcek nesrece

Rada bi povedala vse naenkrat, in sam pišem, zato vjetn tok zmedeni posti.

Kot za zaključek oz. bistvo vsega in ''rešitev'' je verjetno res tole..ampak kako se PRISILNO odcept od njega.. sej lahko mam jz druzga, ampak sm zihr da me bo stalno klicu, pisu smsje, prasica pa nisem da bi se ne javlala in se delala kot da ni nič!:

fant je neresen, ne ve kaj hoče in te ne ceni dovolj. si mu vredu verjetno, zato ma tudi on v glavi idejo, da bi čist lahko še kdaj bil s tabo, potem, ko se bo znorel.
moj nasvet. pojdi dalje, ne ga čakat. če se bo kdaj vrnil, se boš pa s tem problem ukvarjala takrat in se odločala ali ga boš sprejela ali ne. in ti svetujem, da niti ne razmišljaš o tej možnosti. ti bo lažje.

res hvala še enkrat vsem, upam da je zadeva zdej kaj bolj jasna :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov