Ljubezen in veroizpoved

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali bi bili z fantom/punco, ki ni enake veroizpovedi kot vi?

Glasovanje se je zaključilo dne 07. Jan. 2006 18:39

da
50
86%
ne
8
14%
Skupaj glasov : 58

Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 28. Dec. 2007 19:27

mislim da ste se kr dosti pomaknili od teme oziroma vprašanja na začetku!sama nisem slovenka, po starših sem muslimanka(ampak se ne obasam tako) ker so moja oba iz bosne in imam od tam korenine, rojena sem tu in spoštujem tako Slovenijo kot Bosno enako!Tudi sama imam kar nekaj stvari proti tem ki pridejo sem pa delajo pizdarije (južnjaki) ampak prav tako imam tudi proti slovencem dosti za povedat ker se nekateri obnašajo še huje in delajo pizdarije prav tako! :x Vsi imajo v nekaterih stvareh prav in v nekaterih ne zato se pomirte usi skupaj in prenehajmo z to nestrpnostjo in pljuvajem po vsem kar nam ni prav!Nihče ni popolen!!In bi imela res veliko za napisat nekaterim nazaj ampak to ni namen te teme zato....! :evil: :evil:

ČE SE VRNEMO K TEMI PROSIM!
Če je ona prepričana da hoče bit z njim in da ga ima rada naj bo z njim! :!: Sama sem imela in imam vedno take primere...sem "muslimanka" ampak od vseh fantov ki sem jih imela so še usi bili druge vere razen eden in s tem sem bila samo 3 meseca pa še to ne vem kako sem zdržala pa sva bila oba muslimanske vere ampak ni šlo!On veren jaz pa ne...spoštujem in use ampak se ne držim običajev(nazadnje me je bilo kar malo sram ker nisem vedela da imamo praznik če nebi dobila voščila!) tako kot se jih je on...in to me je začelo omejevat in nisem mogla bit to kar sem zato sem kar hitro vse končala.S tem hočem povedat da lahko imaš tudi fanta iste vere kot si ti pa se ne obnese!
Sem pa mela primer tak da je bil fant srb, sem ga imela rada največ na tem svetu in še danes ga mam, so moji prepovedovali da sem z njim, sem bežala od doma da sem lahko bila z njim, še moj stari se me je odreku zaradi njega :eek: ker ga nisem hotla pustit samo zato ker njim ne paše in sem ostala z njim in mi ni žal!!! Ko pa sva končala(zaradi neumnosti :( )nisem nikoli rekla da so imeli prav ali se pokesala in še dan danes ne govorim z svojim očetom!
Naj sama razmisli kaj hoče in če je vredn tega da se upre doma zaradi njega, ker če bo podlegla svojim samo zato da bo mir v hiši obstaja velika možnost da jim bo to zamerila in nekoč tudi mogoče očitala ker ji bo žal... :( :cry:
Če pa bi rabla kak pogovor ali kaj drugega se lahko slišimo tudi preko maila....
:wink:
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 28. Dec. 2007 23:22

Dans je po svetu tk, da vsak dela kar mu paše,ne sam v Sloveniji, riše po stenah pa ne sam "čefurji" tud drug folk, pa ne sam srbija pa bosna ampak tud techno, punk, čefurji RAUS( a to pa podpiraš da se piše??), kakšna imena nogometnih ekip, velik stavkov je tud v angleščini.Čudno da ti to ne gre na živce.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 26. Apr. 2008 16:31

Jaz sem vzgojena v pravoslavni veri in nikoli nebi bila v zvezi s pripadnikom druge vere. Tudi moj partner je pravoslavec in oba zelo spoštujeva to vero, zato včasih rečem da sva se prava skupaj našla ;D

Nimam pa nič proti drugim veram. Spoštujem vse pripadnike drugih ver. Ampak mislim da je zelo odvisno od ljudi kakšen odnos imajo do vere. Če so verni bodo verjetno gledali, da bodo skupaj s pripadnikom iste vere, če pa niso jim je pa verjetno vseeno kakšne vere je njihov partner.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 26. Apr. 2008 16:36

Jst si sploh ne bi zbrala fanta ki je veren oziroma so njegovi starci verni.
Tko se izgonem vsem težavam, ki jih verniki gonijo.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 26. Apr. 2008 16:39

ni res, da je nevernikom vseeno, kakšne vere je njihov partner. jst sem bila včasih katoličanka, zdaj pa ne bi zdržala v zvezi z vernim partnerjem.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 26. Apr. 2008 16:47

Jah meni kot človeku ki ne priznavam nobene religije ne bi bilo vseeno če je moj partner veren, tega ne razumem in tudi ne bi mogla tega sprejeti.
Zato sem si zbrala enakega grešnika kot sem sama :lol:
Tina_82
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina_82 » 21. Sep. 2010 19:35

Jaz sem bila 7 let v vezi s Črnogorcem - muslimanom. Moji starši niso komplicirali, čeprov smo kristjani. Njegovih staršev nisem nikoli spoznala, ker so bili cel čas tako proti vezi. Če bi ostala skupaj bi se morala jaz kot oseba 100% spremenit, prevzet vse njhove običaje ter tako vzgajat tudi otroke. Zalomilo se je pri tem ko je zahteval da bi se z otroki pogovarjala samo črnogorsko, kar jaz seveda ne znam in še ogromno, ogromno drugih stvari. Pravil o tem kaj jaz lahko in kaj ne smem je bilo za celo knjigo. Seveda je na koncu obupal nad mano in si našel eno "svojo". Želim mu vso srečo, ker meni bi se verjetno kmalu zmešalo od vseh njegovih pravil.

Moje mnenje glede veze različnih ver je pa tako: če dva spoštujta en druzga, potem eden drugemu dovolita da dela kar hoče in mu ne vsiljuejta svojega mišlenja. In v tem primeru zveza lahko laufa. V vsaki vezi je pa veliko prilagajanja ne glede na to, kakšne vere si.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov