ljubezen ali navada partnerja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Mar. 2011 22:38

16 je stara...se mi zdi, da so te fore kar "običajne" za današnje šestnajstletnike :)
Se pa strinjam, da si premlada za neke kvazi veze in potem kvazi mehiške nadaljevanke z varanjem itd.
Uživaj mladost in se ne veži, dokler ne boš dovolj zrela... :)
The world is as you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Mar. 2011 23:09

1. Očitno si premlada in ne dost zrala za resno zvezo
2. Seveda da za zvestobo partnerjev skrbi tiste, ki so partnerja že varale, nič čudnega torej.
3. Na začetku zveze mislim da smo vsi tako nori na partnerja da ne vidimo nobenga drugega.

Zaključek: pusti tipa, varanje mu raje zamolči, ker je vajina zveza po mojem mnenju kar nekaj in če je njem ful do tebe ga boš samo prizadela (drugač sem za to da se pove, ampak tale najstniški primer je res cvetka zase). Bodi samska,saj očitno ne veš kaj je prava zveza.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 21. Mar. 2011 8:09

nam je profesor (psihoterapevt) reku, da za strahom pred nečim vedno tiči nezavedna želja po ravno tem, le da si je ne upamo na glas priznati, ker je lahko niti sami ne razumemo. fant pa je idealen subjekt, na katerega lahko projeciramo svoje nezavedne želje.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 21. Mar. 2011 10:32

Pusti tipa in si kupi kolekcijo Winx DVDjev.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 21. Mar. 2011 11:11

Tananda napisal/-a:Ker predvidevamo, da smo tu odrasli ljudje in varanje pomeni seks z drugimi.

oh s kakšnim veseljem sem 14inpolLetni otročeraj, ki tudi poljubljanje smatra kot varanje... :cool:

drugače pa;
1. imaš 16 let.
2. skrbi te nalezljivost varanja? wtf?
3. sama si na začetku skakala po drugih.

smili se mi tip, predvidevam da je starejši, ki te pred svojimi kolegi zagovarja, da "ti si pa ena posebna 16letnica, ful zrela za svoja leta", itd...
Ti se mu pa goniš okoli. Bravo!

Tistega o geslih pa sploh ne mislim komentirat. Ne morm verjet da se noben ni vtaknil v to :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Mar. 2011 11:31

Način, kako je opisala to svoje varanje, je meni dal misliti, da je z drugimi seksala, ne samo poljubljala. Drugi so morda dobili drugačen vtis, ne vem.
Moja replika ni odraz določitve meja varanja, da ne bo pomote. Tja se niti ne mislim spuščat.
Because I can.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 21. Mar. 2011 21:12

ni treba mojih besed okoli obračat :wink: sploh nisem zej spraševala,kaj si mislite o meni in o mojem dejanju.tisto kar me je pa res zanimal,pa noben ni znal povedat. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]