ljubezen ali navada partnerja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Mar. 2011 22:05

laauryy5 napisal/-a:i don't like that :? but it's true. čeprav je blo to še na začetku zveze k še ni blo tiste navezanosti

S temi izjavami toneš vedno globlje; ravno prevara v začetku zveze je najhujša, to pomeni, da ti do tipa nikoli ni nič bilo. V začetku zveze je normalno, da si totalno zaljubljen in drugih sploh ne vidiš. Človeške in na nek način razumljive so prevare po 10 letih zveze, ko je vse ulaufano in dolgočasno.

Da varalico skrbi, ali bo prevarana, meji že na črni humor.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 22:09

vsak drugače gleda na to.moje mnenje je pa to da moreš človeka res dobro spoznat pa se počasi zaljubit.na začetku mi res ni blo kr vauu,nora sem na njega,use bi naredila zanj.kdor se takoj zaljubi se tut takoj odljubi :wink: to kar sem naredila je že 10 mesecev nazaj.jaz se pač ne zaljubim takoj.tega zdaj nebi več naredila,ker ne potrebujem drugih.
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 20. Mar. 2011 22:11

tud, če vse poznaš točno; varanje ostane varanje je*** ga ;)

kako že gre tisto.. Vse se vrača, vse se plača. :wink:
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 20. Mar. 2011 22:13

ŽE 10 mesecev nazaj. :D I lol'd.
Zanima me, koliko si stara. Včasih me res preseneti nezrelo razmišljanje kao odraslih ljudi. Pa pisat se nauči.
Because I can.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 20. Mar. 2011 22:17

Tvoj tip je copata, da te je vzel nazaj in imam občutek,boš to še naprej lepo izkoriščala. Imaš srečo, da ga še imaš, jaz ne bi vidla smisla v tem, da vzamem nazaj žensko, ki že na začetku najine zveze ni zmožna držat nog skupaj.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 22:17

kaj pa je narobe zej z mojim pisanjem? :?: 16 let imam.in kr pričakujem zej spet kritike na to :wink:
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 22:19

tmis_ napisal/-a:Tvoj tip je copata, da te je vzel nazaj in imam občutek,boš to še naprej lepo izkoriščala. Imaš srečo, da ga še imaš, jaz ne bi vidla smisla v tem, da vzamem nazaj žensko, ki že na začetku najine zveze ni zmožna držat nog skupaj.

kdo pa rekel da sem ga prevarala s tem,da sem kao z drugim spala?poljubljala sem se z drugim na zabavah.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Mar. 2011 22:22

tmis_- sej fant ne ve tega :D

Punca, mlada si še. Uživaj mladost, malce bluzi naokol. Ne rabiš še resno zvezo sedaj. :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 20. Mar. 2011 22:22

V bistvu je vseeno. Razen v primeru, da sta se vidva zmenila, da poljubljanje ne šteje kot varanje, si ga prevarala. In to 2x.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 20. Mar. 2011 22:23

Ker predvidevamo, da smo tu odrasli ljudje in varanje pomeni seks z drugimi.

Pričakovanje kritik je umestno. Pejt se še mal igrat s prijateljicami, več kot očitno še nisi dorasla ne zvezam, ne pravilnemu pisanju (za nestičnimi ločili dajamo presledek).
Because I can.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 20. Mar. 2011 22:25

tmis_- sej fant ne ve tega :D

Ups, sem spregledala. To pa je pol krasno :lol:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Mar. 2011 22:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:00, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 20. Mar. 2011 22:29

^Saj pravim, men je prav večer polepšala. :D
Because I can.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 20. Mar. 2011 22:32

Pusti raje zvezo, ker očitno še nisi dorasla temu. Zveza ne more temeljiti na nezaupanju in lažeh.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Mar. 2011 22:33

laauryy5 napisal/-a:[color=black][ ampak bojim se da njegova družba lahko čez čas vpliva na njega neg.glede zvez.večina njegovih kolegov ima partnerice in to po 5 let pa jih varajo :? enostavno nevem zakaj imam skos v glavi to,da me bo fant prevaral.včasih imajo s kolegi čudne pogovore,o drugih puncah in se hecajo.

Jap, to se dogaja - moj frend je varal svojo punco, in ko smo bili v baru je kihnil, in naslednji dan je prijatelj, ki je sedel zraven njega prevaral svojo dolgoletno punco.

In si prava bijoč, praviš da imaš rada svojega fanta, in da bi naredila vse za njega, po drugi strani ga pa varaš in je vse OK, potem pa si še toliko dvolična da se sprašuješ, če te fant vara. :roll:

Če nočeš, da te noben ne bo varal in se zraven še ližeš z drugimi tipi, bodi samska.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]