ljubezen ali navada partnerja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 20:08

moje vprašanje bo verjetno malo smešno pa vseeno probat ni greh :) s fantom bova kmalu že 1 leto skupaj.z njim se imam zmeraj lepo,lahko mu vse povem oz se o vsem lahko pogovarjama.vidima se 3x tedensko in to mi je uredu.me pa skrbi nekaj drugega.nevem če mu lahko res zaupam.že res,da mi zmeraj piše,me pokliče,vse svoje zadeve deli z mano,zmeraj si vzame čas zame ampak bojim se da njegova družba lahko čez čas vpliva na njega neg.glede zvez.večina njegovih kolegov ima partnerice in to po 5 let pa jih varajo :? enostavno nevem zakaj imam skos v glavi to,da me bo fant prevaral.včasih imajo s kolegi čudne pogovore,o drugih puncah in se hecajo.mogoče samo pretiravam vendar rabim nasvet.se upravičeno bojim ali je on iskren(iz tega opisa o njem) :) že vnaprej se zahvaljujem za kakšnen nasvet(odgovor) :wink: [/b]
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 20. Mar. 2011 20:32

upravičeno se lahko bojiš. Če ima tip prijatelje i varajo bo verjetno tudi on to počel. Kaj pa tvoj fant reče prijatejem ko pripovedujejo te zgodbice o varanju?
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 20. Mar. 2011 20:53

moj bivši je imel tudi take pogovore s svojimi veselo varajočimi frendi-vpričo mene. in ja-šel je po njihovi poti.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 21:40

jaz sem drugače po naravi zelo težkega karakterja.zmeraj povem ko me nekaj moti.večkrat sm se o tem s fantom pogovarjala in ni se jezil,pojasnil mi je,da njega ne zanima kaj nekateri njegovi kolegi počnejo.da on ne razume zakaj tako slabo mislim.glede na to da s kolegi ne hodi več ven.družijo se doma pa še tist me zmeraj fant zraven povabi.da prej ni nikol varal in tudi zdaj nima namena.razloga mi res ni dal al pa kakšno dejanje da bi začela sumiti v njega.problem je samo okolica.fant mi vse zaupa,dal mi sam od sebe gesla od inter.strani če je gor,na telefonu tudi nisem še nikoli našla nič čudnega.edino kar me je zmotilo je to,da se je 1x s kolegom šalil da bi mu pripeljal kr ene punce.to mi je fant tudi logično pojasnil,da se pač samo hecal.priznam da se jaz s kolegicami tudi kdaj hecam in pokomentiramo kakšnega luštnega fanta :wink: vendar me moti.če to moj fant tut kdaj dela glede žensk;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Mar. 2011 21:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 20. Mar. 2011 21:47

laauryy5 napisal/-a:priznam da se jaz s kolegicami tudi kdaj hecam in pokomentiramo kakšnega luštnega fanta :wink: vendar me moti.če to moj fant tut kdaj dela glede žensk;)

Še ena nacistka, ki bi svojemu tipu najraje odvzela pravico do izražanja mnenja. Če on ne bo naglas govoril o bejbah, to še ne pomeni, da o njih ne bo razmišljal.
In spet - ni mi jasno, kaj maš od sekiranja, če te bo prevaral ali ne. Se boš sekirala ko/če te prevara. Do takrat pa uživaj lajf.
Because I can.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 21:49

dodala bi še to,da ti fanti ki imajo tako dolgo punce,jih vidijo samo 5x na leto,ker niso tukaj doma.vem,da je to smešno kak so lahko tako dolgo v zvezi,tudi jaz to ne razumem :o
Zadnjič spremenil laauryy5, dne 27. Mar. 2011 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 20. Mar. 2011 21:50

Pol se ti bo itak vrnilo, se lahko nehaš sekirat. Karma is a bitch.
Because I can.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Mar. 2011 21:51

Hahaha :lol: :lol:

Kera kura!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Mar. 2011 21:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 21:52

i don't like that :? but it's true. čeprav je blo to še na začetku zveze k še ni blo tiste navezanosti
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 21:58

*mala* napisal/-a:Hahaha :lol: :lol:

Kera kura!

obsojat pa tut ni treba,če ne poznaš vsega točno.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Mar. 2011 22:00

laauryy5 napisal/-a:priznam da se jaz s kolegicami tudi kdaj hecam in pokomentiramo kakšnega luštnega fanta :wink: vendar me moti.če to moj fant tut kdaj dela glede žensk;)

Lol. Ti lahko, on ne? :D svašta.

Blaaa..prevarala si ga. Ajajaja, bijač. Upam, da te že vara.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 20. Mar. 2011 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 20. Mar. 2011 22:01

..Evelyn.. napisal/-a:

Lol. Ti lahko, on ne? :D svašta.

vem da to ni prav,pa kaj naj(:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Mar. 2011 22:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov