Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%
Skupaj glasov : 926

lapetite
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lapetite » 25. Maj. 2008 15:09

ok tegale pa ne stekam, kar si zdle napisala ... :embarrassed:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 15:14

:D
Napisala si, da si sramežljive narave. Sramežjivost je dostikrat razlog da ne narediš nekega koraka, ker maš v glavi neko "blokado".
Kar pa ni nujno, da zaradi sramežjlivosti nekaj si oz. nisi.
Glej... Lizarjenje z babami je že rutina, razumeš... To je ratalo že tak vsakdanje, da brezveze. Dobro, jaz sem probala, ma drugače palim na dede pa na sladoled, ženska no go. In če maš kako zaupnico, lahko probaš z njo. Pač počasi, če veš, da je ona odprta, pa da ji lahko zaupaš, zakaj pa ne...Pa boš videla, pri čem si...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 26. Maj. 2008 7:50

Jaz se pa sprašujem, kako dobit dobro žensko, ki bi bla za to. Pa ne za vezo, ampak zgolj sex. Pri cimrah je to malo lažje..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 26. Maj. 2008 8:35

če je bejba kdaj z bejbo še ne pomen da je lezbijka ampak je po vsej verjetnosti bi.
In ja...z bejbami je kul, ampak vseen ostajam pri mojem lubiju.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 26. Maj. 2008 8:40

Po moje je pač tako, da spoznaš kako punco, ki ti je v redu, se z njo zaštekaš in odpreš kup tem. Med temami pogovora lahko slej ko prej pride beseda tudi na seks. Pol pa vidiš... Da bi se ga pa prej zadela, zato da bi spravila besedo z jezika ali pa da bi se samo zalizovala, pol pa nehala na pol poti, nima vica. Saj če se z nekom štekaš, lahko tudi ugotoviš, če je punca za stvar. Presenetljivo veliko jih je za, veliko več kot zgleda na forumu. Če dve punce seksata, to še ni lezbištvo, vsaj zame ne v polnem pomenu besede. Je pač seks, ki paše nsploh in ni razloga, da bi se mu odpovedovala.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 26. Maj. 2008 15:58

baby_doll napisal/-a:Če dve punce seksata, to še ni lezbištvo, vsaj zame ne v polnem pomenu besede. Je pač seks, ki paše nsploh in ni razloga, da bi se mu odpovedovala.

Homoseksualec je oseba, ki čuti spolno nagnjenje do oseb istega spola (SSKJ). Torej, ja, to je lezbičnost, če še ne veš. Ker mislim, da ti ne seksaš s punco, če te ne privlači. :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Maj. 2008 19:17

ja, hm.. mene kakšna res huda pi*ka :D vzburi..
oz. me vsaj je..

zadnje čase mi po glavi hodijo tipi :D
Zmotno sem mislila, da ma lahko samo ženska full več feelinga za vse in sm že zaradi tega hotela probat.. me je minilo, ker sm naletela na moško izjemo :D hehe

Z eno kr hudo sva se poljubljali, sm to je blo res bolj prazno pa čist brezveze se mi je zdel.

Nekak z žensko niti nimaš kj počet.. :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 27. Maj. 2008 7:14

Men se pa zdi, da bi z žensko lahko počela veliiiik stvari. Nenazadnje je to le žensko telo, lepše, bolj erotično, da ne govorim o 'crkljanju' miške, ki je bistveno drugačno od fafanja.. Pa joškice - bradavičke, ritka, nogice.. Ne vem no, mene pa mika. :oops: :twisted:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 27. Maj. 2008 13:27

miteq napisal/-a:
baby_doll napisal/-a:Če dve punce seksata, to še ni (SSKJ). :wink:

Ja, kajpa. Saj sem napisala "zame". Meni to pomeni, da so vmes še čustva, ki so pogoj za zvezo, enako kot pri m/ž. Itak, da ne grem seksat z nekom, ki mi ni všeč za pogledat.
aanjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a aanjaa » 27. Jun. 2008 21:51

Hej!
Že lep čas razmišljam, da bi tudi sama probala z žensko. Res me zanima kako bi me ženska vzburila, kako bi me dotikala, me lizala...vglavnem me zadovoljila in seveda jaz njo :razz:
Torej, če je kakšna, ki želi probat in nima predsodkov se naj javi :cool:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 27. Jun. 2008 22:09

Jaz bi tudiiiiiiii :heiss: Saj tipi so mi res všeč, ampak bi pa vsekakor probala tudi s kakšno punco... Po mojem je to res treba probat, če so ti tudi punce všeč... Tak poseben občutek mora bit... :heiss:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 27. Jun. 2008 22:11

no evo zmente se pa je :D js pa iscem eno za resno zvezo pa je ni take :/ babe neresne !! :evil: :lach:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Jun. 2008 22:24

Dobr no...al ste obupale nad tipi....tud tipi zelo dobr znajo z ženskim telesom..no, vsaj moj z mano zelo dobro zna :wink:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 27. Jun. 2008 22:27

Moj tudi z mano, ampak me je malo preveč prepričeval, naj kakšno prijatelco kdaj povabim zraven... pa sem pomislila, da bi jo rajši, ko njega ne bo zraven... hihi... :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Jun. 2008 22:31

xxwoman napisal/-a:Moj tudi z mano, ampak me je malo preveč prepričeval, naj kakšno prijatelco kdaj povabim zraven... pa sem pomislila, da bi jo rajši, ko njega ne bo zraven... hihi... :D

Heh...pol bo pa "vse tanajboljš" zamudil..po njegovem najbrž :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov