Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%
Skupaj glasov : 926

Toya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toya » 27. Okt. 2007 23:14

jz ubisvtu še nisem bla z žensko ( lizanje ipd.) mi je pa frendica enkrat nardila metulčka na vrat in je blo hudo :D nimam nč proti lezbijkam, mi grejo pa grozn na žiuce 15 letnce k se lizarjo med sabo pred vsemi zato k je to pač ql :?
sugarlips
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sugarlips » 14. Apr. 2008 22:53

hej,

ponovno odpiram tole temo. torej zadnje čase me malce dajejo hormončki, ampak na tak čudn način. zveza bi bla seveda fajn (izključno fantje!!), ampak manjka mi tud sex :oops: nekako pa me v tem pogledu čedalje bolj firbca, kako bi blo bit z žensko. vrjetn sam 1x, brez obveznosti pa seveda zaželena bi bla diskretnost. lezbijka nisem ker si ne predstavljam bit v zvezi z žensko al pa zaljubit se vanjo-nisem nikol niti bliz pršla, clo pr najbolš prjalci ne :) sam sva se pa neki že lubčkale parkrat pa to..probala bi več. ona že je in prav da je blo fajn. je blo pa točn tko- 1 noč, 1. in zadnjič vidla bejbo...
sicer fuuuuul nisem za avanture pa to, vrjetn tud deloma iz tega k mam v glavi vcepljen, da če maš avanturce to kao pomen, da si cheap. sam...res me zanima no :) sploh zdej k je prjatlca pohvalla (aja, pa ona odpade, ker ma tipa, drgač se mi je že večkrat 'ponudla' sam mi nikol niti ni blo do tega, k mava z moje strani bolj sestrski odnos- tisti lubčki so bli v času gimnazije, k smo bli še smotani pa wannabe cool :cool: )
a je kšna v podobni situaciji kt js? kako mislte, da bi loh uresničla to fantazijo? k sploh ne vem kje in kako začet :) možno je tud seveda, da bi se sred vsega usrala pa ustavla zadevo, tko da bi res rabla eno na izzy bejbo..
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Apr. 2008 23:06

Od mene nau nobenga nasveta, sam ena "izpoved".

Mam sm pa ke neke freaky dreams :D, u kerih se mečkam s kšno bejbo in sploh ni slabo ... Izven sanjskega sveta nism še nikol začutla potrebe po stiskanju z nežnejšim spolom, firbec me tut ni matru, tko da mi je ful hecn, od kje povlečem te bejbe iz sanj?! :gruebel:

Pa ne, podzavestno si jih tut ne želim, u to sm prepričana, čist preveč je tega, kar mi moški lahko da, ženska pa ne (gre bl za feeling, ne sam tiča :P).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 14. Apr. 2008 23:19

Aloha napisal/-a:Pa ne, podzavestno si jih tut ne želim, u to sm prepričana,

hja, to sm tudi js govorila :P

drgac pa sugarlips mors probat da pac "potesis" svojo radovednost.. al zeljo. karkoli.. k to te bo skoz firbec matru.. bolje prej kot pozneje (ko bos porocena al karkoli).
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008
Kraj: bela krajina

Neprebrana objavaNapisal/-a alana » 15. Apr. 2008 13:47

zanimliva tema..koliko manj pritoževanja in nerazumevanja kot pri obratni situaciji-homoseksualce mislim. :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 15. Apr. 2008 17:06

Ze dolgo nazaj sem bila z zensko, v igri je bilo nekaj alkohola, par tipov. Najprej smo neki mutil za trojcka, nakoncu sva se odlocile, da bova kar same, da bo tipa zrajcal, amp dubu pa nebo nic :D

to je bla moja prva izkusnja, verjetno ne zadnja :P mi je pa s tipom miljonkrat bolj vsec :P
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 15. Apr. 2008 17:20

alana napisal/-a:zanimliva tema..koliko manj pritoževanja in nerazumevanja kot pri obratni situaciji-homoseksualce mislim. :)

Tud lezbijke so homoseksualke :wink:

V men še zmer ostaja želja, da bi enkrat sprobala z žensko. In vem, da enkrat tud bom. Sem pa prepričana, da se v žensko ne bi mogla zaljubit.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 15. Apr. 2008 17:25

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008
Kraj: bela krajina

Neprebrana objavaNapisal/-a alana » 15. Apr. 2008 17:29

ja ja sej vem,sm mislila koliko manj pritožb na dve punci v primerjavi z gayi.nimam proti nobenim,da ne bo kdo pomislil.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Apr. 2008 18:09

jst sem včasih precej fantazirala, da bi bila z žensko, v rl me pa nekako ne privlači. mogoče, če bi kdaj dovolj spila in se znašla v situaciji, kjer bi bila prilika ... iz firbca. na ženskah me odbija, ker so (večinoma) tako nežne. kšne shemales me pa spet ne privlačijo.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 15. Apr. 2008 18:54

sicer nimam takih izkušenj in si jih tudi ne želim lahko pa povem, da so se moje bivše ta boljše prijateljice poljubljale (po francosko), vedno ko so se napile. prišlo je do tega, da so se medsebojno zadovoljevale z roko. ampak to samo, ko so bile pijane.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 15. Apr. 2008 19:16

Sm že pomisnla kko bi blo met z žensko kaj bolj intimnega, samo dejansko ne bi mela.. Sej me zanima kko bi blo, kakšni bi bli občutki, itd., samo zdej da bi si neki fuul želela to pa ne.
bla sm pa s 3mi in nism občutla neke razlike pa tudi neč bolj uznemirljivo ni blo.. isto je blo kot če bi bla s tipom :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
moni.ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a moni.ka » 18. Apr. 2008 14:36

..
Zadnjič spremenil moni.ka, dne 28. Jun. 2008 12:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Apr. 2008 16:49

:oops: No jaz sem spoznala eno bejbo k je bla tko z bejbo pa to ane...bili sva čist tko na pjački in se pogovarjali vsakodnevne stavri...ampak je zelo lušna in me kar privlači...
Ampak valda nimam jajc, da bi ji kaj rekla...

Sama imam pa full željo, da bi šla enkrat z bejbo...
:oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
sugarlips
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugarlips » 19. Apr. 2008 23:27

moni.ka napisal/-a:ponudba na zs;)

weee :balloon:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov