Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%
Skupaj glasov : 926

kateee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kateee » 01. Jan. 2006 12:37

mogoče bo tole slišat mal freaky..sam jst sm pa bla s svojo kolegico sam zard tega, da sva se znebile na partiju kšnih tipov k so čist preveč moril :D

Sam pa še zmer ni spremenil najinega odnosa :jump: , še zmer sva kolegici :nixweiss:
Uporabniški avatar
mikinikita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mikinikita » 12. Jan. 2006 12:48

ne vrjamem,da bi se lahko zaljubila v kakšno žensko..dooooooolgo nazaj mi je bila ena resnično všeč,za njo pa nobena več tok...sem pa že sexala s frendicami in to še občasno počnem,ker mi je všeč,pa še nobene obveznosti nimam :tanz: priporočam vsem,ki še niste probale..se splača :raucher: pa tudi vibtratorji za zraven obstajajo,tako da ne boste nobenga tipčka pogrešale :D
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 12. Jan. 2006 13:01

Hmmm, mene tudi zelo mika, v bistvu mi je to fantazija. Res je, da je v fantaziji vse super, v resnici pa je lahko malo manj super. Samo, če ne poskusiš, ne veš.
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 12. Jan. 2006 14:48

men so lezbijske cist OK, vazno je da se imajo one rade in da uzivajo ...
sama se nisem bila z nobeno zensko, in tudi ne bi bila nikoli, pac mi to ni v interesu, ceprav se mi zdi, da je cedalje bolj to ena modna muha ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 12. Jan. 2006 19:04

Ne bi mi bil problem biti z žensko ker se mi to ne zdi nič posebnega..je pa res da bi če bi mogla zbirat rajši zbrala tipa..Ker men je tisto božanje malo premalo..

Ker mi moški lahko definitivno nudi več užitkov.. :razz:
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 17. Jan. 2006 16:08

Jaz sem tudi radovedna, kako je bit z žensko, ker itak ženska za žensko ve kaj ji paše pa to, pa bolj nežne smo, pa verjetno bolj uživamo v predigri kakor moški. Pograšela bi pa tisti finiš, ki ti ga ženska verjetno fizično pač ne more nudit.
Nisem še bla z žensko, bi pa verjetno bila za to tudi če mam fanta, ker je pač to je ena od stvari, ki bi jih rada sprobala v življenju, je kot neka radovednost. Ne bi se pa mogla zaljubit v žensko v to sem pa prepričana.
Uporabniški avatar
lil_boo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Il.bistrica - koper

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_boo » 24. Jan. 2006 19:54

je zanimivo, bi eksperimentirala samo pod pogojem,da bi bila res pijana, ker mislim, da pri polni zavesti nebi kaj takega poskušala. pa definitivno ne s kakšno kolegico ampak bi mogla bit neka neznanka. drugače smo zapriseženi k moškim in res bi nekaj manjkalo. ja no....vsak ima pač svoj okus. Se pa strinjam s tem, da če si enkrat z žensko to še ne pomeni, da si lezbijka.
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Uporabniški avatar
_MuCA_MaCA_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006
Kraj: lj**

Neprebrana objavaNapisal/-a _MuCA_MaCA_ » 25. Jan. 2006 21:09

jst sm bla tut že z eno.. pa ne kr kero kol ampk z moio ex best kolegico.. :cry: blo je ful gut pa use.. zgodil se je tko da swe ble same pr njej.. ube pohotne k zmeri..
men je blo pol ful žou.. k ona je mela in še ma tipa.. že prej se niswe tko štekale k prej..zdj je pa use zamrl.. komi da si rečewe ''živjo'' k se widwe.. :? tko da premislte prej s kom bi rade to eksperimentirale.. :roll:
drgač pa tut men z žensko neki manjka :razz:
**:P i rock.. that's all :P**
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 29. Jan. 2006 23:22

Sm že mela par izkušenj z žensko ampak do več kot poljubljanja in dotikanja ni prišlo. Sej sem si vedno želela probat kej več, ampak enostavno nisem imela priložnosti. Sama do sebe sm bla vedno odkrita biseksualka, trenutno mam pa resnega fanta, tko da verjetno te fantazije ne bodo nikoli izživete.
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 30. Jan. 2006 16:49

Moj ful dobra prjatlca, k jo poznam že kšnih 12let je lezbijka, pa me čist nč ne mot, se dost družmo skp in tko pa nikol nism pomisnla da bi bla z njo al pa ona da bi mene osvajala in mi tut ni nč neprijetno...z žensko sm že bla enkrat, morm rečt da ni slabo, sam se raj svojga lubija držim mi čist nč ne manka z njem :D
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 09. Feb. 2006 12:27

zanimiva tema... jest sem probala in je blo čist fino. zihr ni isti filing kot če si s tvojim najdražjim, ampak je pa zanimivo :D še vedno mam rajš fante in se ne kvalificiram med lezbijke al pa bi, ker je blo prvič in po vsej verjetnosti tut zadnjič (jest se držim načela - never say never).
živi se samo enkrat, treba je živet 100%! nič bat, probat, kar bo pa bo... Sam ne s kakšno ful dobro kolegico (čeprov jest sem :oops: , sam ni blo posledic) ker se lahko stavri mal zapletejo....
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 09. Feb. 2006 21:31

em zaenkrat me osebe istega spola ne privlačjo...mam pa kolegico k je na partyih kr doskrat z žensko...
¤Hi.EaT Me *=)¤
GirlyPuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a GirlyPuff » 10. Feb. 2006 2:41

Imam moznost, da bi probala s punco.. Spoznali sva se v diskoteki, se lupckale, povabila me je domov, a takrat nisem sla.. Povedala sem best frendu in mi ponudil pomoc. Bili bi pri njemu se ga napili, potem pa bi midve eksperimentirale..

Strah me je, tako da ne vem ce bom to lahko izpeljala do konca. S puncam se mi je navadno lupckat, s svojo best frendico to redno prakticirava, vendar se zalomi v nadaljevanju..

kak predlog?
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 10. Feb. 2006 4:17

GirlyPuff, tak podvig ti odsvetujem.
Včasih je bolje, da se ne silimo v nekaj, za kar niti ne vemo, če si to res želimo. Sploh pa ne vem, kaj bi strejt punca delala v postelji z drugo punco. Če so ti punce všeč, če te rajcajo, če se ti dobesedno zmeša ob njih, boš že spoznala tako, s katero ti bo popolno.
Napiti se in si zaranžirati seks le zato, da bi nekaj probala, se mi zdi pa totalno brezpredmetno. Moje mnenje :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2006 17:39

oh ja bla sm z ženskam-s tremi..in vse moje fuuul dobre kolegice.........men je blo kul.....no res da nism bla lih trezna sam tud tko bi to nardila če bi do tega nanesl..........men se ne zdi to nč nenavadnga...kukr kakmu sede.....men je tist cajt....no sam nism zdj počela nevem kaj.....sam žwalila sm z njimi in čist nč druzga........ful mi je blo bed, k sm žwalila s prvo k nism vedla a nj jo objamem al ne pa kam naj jo objamm........tko ful mi je blo bed........pol sm pa itak mijga pikija spoznala tko da sm s tem nehala-s takimi pripetljajčki.......sm pa z eno pred njim zažwalila in se ni nč pretožvou (sam tkrt še nisva bla skupi), reu je da mu ni nč čudn to........pa tud lih uzburjal ga ni.........kao........no drgač pa zdj tega ne mislm več počet, ker smatram to kot varanje........in moj pomoje tud nebi bil lih zadovoljen.....

Zalubt al pa hodt al pa sexat z žensko...jest nikol nebi mogla.......nevem zakaj ampak more bit fnt.........

drgač so mi pa lezbike in pederčki čist neki običajnga...jih že took poznam in sem jih čist navajena.....me sploh ne ganejo...ne smatram pa ženske kukr sm jst k so ble parkrat tko površinsko s punco da so lezbike....sploh ne.......tud biseksualke je že mal preostra beseda.....mamo pač ene podzavestne želje.........nimaš kej.... :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov