Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%
Skupaj glasov : 926

Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 20. Apr. 2008 10:44

Hm...jst sm tut mela enkrat eno izkusnjo - blo je preveeeec alkohola in se je kr zgodilo čisto slučajno - u bistvu je slo zgolj za "globoko" lupckanje". Pa sm prisla do zakljucka, da je u bistvu cisto isto kot lizanje s tipom. Pač ko zapreš oči ni nobene razlike :D
Pa mislim da sem s takimi izkušnjami opravila - pač probaš in to je to :D
Da pa bi kaj več od tega - no, mogoče kšn trojček kdaj u prihodnosti če se bo ponudila priložnost. Zgolj fantazija pač.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 20. Apr. 2008 17:46

Sweet Princess napisal/-a:Hm...jst sm tut mela enkrat eno izkusnjo - blo je preveeeec alkohola in se je kr zgodilo čisto slučajno - u bistvu je slo zgolj za "globoko" lupckanje". Pa sm prisla do zakljucka, da je u bistvu cisto isto kot lizanje s tipom. Pač ko zapreš oči ni nobene razlike :D
Pa mislim da sem s takimi izkušnjami opravila - pač probaš in to je to :D
Da pa bi kaj več od tega - no, mogoče kšn trojček kdaj u prihodnosti če se bo ponudila priložnost. Zgolj fantazija pač.

Trojček z še eno žensko in tvoj? :gruebel:

jaz sem do sedaj samo trojčka, ko smo bili trije desci...upam da se kdaj še kakšna ženska najde :rofl: :lach: (šala) Nene...saj se hecam...mislim sem trojčka imel pa niso bili samo dečkoti v to noter vpleteni :D

Pa jaz poznam dosti starejših žensk ki si želijo z žensko probati...kar se pa lubčkanja tiče se pa itak po vseh partijih folk liže...tako da tam videti ženske ko se ližejo, pa gaye, pa gaye in lezbe skupaj ni nič takega...tam se vse živo dogaja...

Saj jaz mislim da ima vsaka ženska vsaj malo v sebi tega firbca kaj bi pa bilo če bi bilo...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
tialda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tialda » 20. Apr. 2008 18:41

hmm...pa bi poskusla enkrat s kakšno hudo bejbo..do zdej še pa ni blo prilike za kaj takšnega..
firbec pač :D
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 26. Apr. 2008 14:48

Jaz še nisem poskusila z žensko in tudi nimam želje. Res, da mi je mnogo deklet zelo privlačnih in rečem waaaa kva je huda ipd. , ampak zgolj le za gledanje (tudi pogledam raje za žensko kot za moškim, ampak od tu naprej je pa meja). 1x sem za hec predlagala fantu če bi šel kdaj trojčka in je rekel, da me nikoli nebi delil v postelji z nobeno žensko in to mi je zelo veliko pomenilo. Tudi kadar vidi dve bejbi da se poljubljata se zelo zgraža nad tem.
Nekako pa jaz osebno nimam nič proti istospolnim partnerjem, medtem ko je moj partner zelo homofobičen. :D
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 26. Apr. 2008 18:01

sem ze bla s punco in je blo fajn pa bi se ponovila :D mam pa vseeno rajsi fante ;)
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a mateyaa » 27. Apr. 2008 16:04

Sem bla že s punco, sam poljubljanje in nič drugo! :D pa res ni nobene razlike. 3 kolegice smo mele žurko, mal pijane, pa smo pršle na to idejo, "kako je punca + punca" in smo probale :D nič ne obžalujem, itak sem s kolegico ki jo poznam in mi ni bila nobena potreba do tega, pač neke vrste izziv. ;)

Aia.. Pa raje vidim 2 punci skup kot pa 2 fanta :D
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 27. Apr. 2008 16:08

Bla že s punco, ampak ne da bi ble kaj zaljubljene al karkoli, niti ne tak da bi večkjrat bluzile. :D Samo poljubljanje pač.

Meni je čist isto ko z moškim.. Bolši filing mi je z moškim edino zato, ker je pač moški :lol:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 27. Apr. 2008 20:21

tadejci napisal/-a:hmmmm lejzbika, ženska + ženska lepo na pogled. se vam zdi tako?
kakšen odnos imate do tega?
ženske? ali ste že bile z drugo žensko? se je dotikale, poljubljale ali še kaj več?
moški? ali vam je to všeč, pogled na dve ženski skupaj?
če še niste bile ali bi poskusile, je vaša želja, da bi okusile drugo žensko? :)

Jah, jah bila sem z drugo žensko ja. Več kot dotikanje, več kot poljubi. Pa ni bil kriv alko, ampak pač firbec in tega je že dolgo, dolgo nazaj.
Meni ženska+ženska ni niti malo rajcih, sem nora na tipe, oboževala sem gledat nanizanko Moške zadeve (ahhh... kaki tipi :yau: ).
Ne bom rekla, da je slabo, ampak ni pa ne vem kako dobro (vsaj meni ne). Absolutno so mi rajcih tipi, njihova telesa, njihov način zadovoljevanja, njihov način vodenja, občutek nadzora ipd. Probala sem, ni mi všeč in to je to. Če bi bila ponovno prilika, ne bi več ponovila.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Maj. 2008 18:57

Ja sem že bila. In to z dvema na enkrat. :D Blo je. . . Hm . . .Zanimivo. Že od nekdaj me je zanimalo kko je to. Slučajno se je zgodilo, da smo s cimrami preveč popile (smo praznovale rojstni dan) in začelo se je z pijem šampanjca iz popka. To smo videl u nekem filmi in smo že tiskrat rekle, da enkrat pa bomo probale. In smo res.
In mi ni žau. :twisted:
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 24. Maj. 2008 23:03

Sweet Princess napisal/-a:Hm...jst sm tut mela enkrat eno izkusnjo - blo je preveeeec alkohola in se je kr zgodilo čisto slučajno - u bistvu je slo zgolj za "globoko" lupckanje". Pa sm prisla do zakljucka, da je u bistvu cisto isto kot lizanje s tipom. Pač ko zapreš oči ni nobene razlike :D

Jap :D Isto je blo pri meni. Sj nima veze, morda je imela ona še največ filinga kot vsi tipi, s katerimi sem se kdaj poljubljala. Sicer se ne spomnim dobro, ker sem bila precej pod vplivom ( to se zgodi, če totalen abstinent spije deci vodke. Ne nesem ga, niti približno ne). Je ena od mojih boljših prijateljic, in najin odnos ni od takrat naprej nič drugačen. Pač ena izkušnja več.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Maj. 2008 10:15

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
lapetite
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lapetite » 25. Maj. 2008 11:20

huda tema, sm že misnla da sm čudna al pa kej ... zdej pa vidm, da je več takih, k bi tut z ženskami poskusle ... :D a zna kera povedat, kako veš, da si bi al pa clo lezbijka? k js se zadnje cajte ful sprasujem in sm totalno zmedena ... spoznala sm enga res fajn tipa, ful se stekava, on bi rad neki vec, mene je pa do zdaj se vsak, ko je prislo tko dalec, da bi bla skupi, odbil in resno se sprasujem, ce sm mogoce bi ... in ja, z zensko bi itaq probala :) sam vseen me tipi tut privlacijo ... res pojma nimam :juggle:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 14:37

Kaku veš, da si bi al pa homo? Hmm.... Eni znanstveniki trdijo, da ljudi ki so bi al pa homo, ni. Da je vse samo v njihovi glavi. Da smo kao vsi hetero, ampak, da pač v neki fazi se eni potem obrnejo na drugo stran... Al nekaj podobnega, saj ne vem točno...
Čuješ... Če probaš z žensko, še ne pomeni, da si bi ali homo in če ti nek tip ni rajcih v sexualnem pogledu, četudi se razumeš z njim, še ne pomeni, da si bi ali homo.
In če si bi, te privlačijo tako ženske kot moški, tako da če bi ti bil model dejansko ql, te nebi odbil... Pač ni lih tvoj tip mogoče... :D
lapetite
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lapetite » 25. Maj. 2008 14:46

jah sam fora je v tem, da se mi je to zgodilo z vsemi tipi do zdej ... tut če mi je bil kdo res fuuul vsec, me je odbil, ko bi lahk kej blo ...
istočasno pa nikol nism tko razmišljala o ženskah, da bi me prvlačle al pa kej, probala bi zato, da bi si pršla na jasno kako pa kej ... sam to je res tezko, ce si ful sramezljive sorte ...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 14:51

lapetite napisal/-a: ce si ful sramezljive sorte ...

Mogoče se v teh besedah skriva odgovor za:"Lahko bi, pa nisem" :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov