Leta in št. spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Jan. 2010 16:05

g00fy_qa napisal/-a:Ne pojasni pa tega, da smo z istimi števili partnerjev ženske kurbe, moški pa carji in niti najmanj takega razmišljanja ne opravičuje.
Ker je izvor tega bolj kulturni kot pa bioloski. Kot je povedal, za zensko ni seks nek bajen dosezek. Druga stvar je, da patriarhat ne mara zenske promiskuitete. Moski ne maramo zenske promiskuitete, razen ce smo mi dobitniki.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 29. Jan. 2010 15:26

spet je drugače vse odvisno od posameznikov

lahko se tudi za tipe reče da so kurbirji, tako kot za ženske da so kurbe

tako pač je

kdor se preveč okrog goni oz. še posebej če vara, tako nimajo dovolj močne osebnosti, nimajo vrednot in se ne spoštujejo in nimajo zmačaja :)
Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 08. Feb. 2010 16:44

Hehe.. :D 29 let imam in 0 partneric.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 08. Feb. 2010 18:00

Joj Asex, sej ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega vsak živi kakor mu paše, samo ko boš pa hotu met kkšno žensko pa ji boš povedu da do svojga 29 leta nisi imel nobene partnerke jo bo pa mal na rit vrgl. Ne gre se samo za izkušenost pri sexu, sploh ne. Gre se tut za izkušenost, da znaš v zvezi z nekom živet z vsem kar zveza prinese slabega in dobrega. Ljudje se zaradi zvez spreminjamo ponavadi na boljše, ker nočemo ponavljati svojih napak k smo jih mogoče delal v prejšnjih zvezah. Seveda pa to ne pomen, da ni problemov le rešuješ jih mogoče na drugačen način kot bi jih sicer, zaradi izkušenosti. Aia jst sm stara 22 pa imam dva za sabo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Feb. 2010 18:04

^^Če bi pa rekel, da jih ima, ne vem, 50 za sabo, bi lepše gledala nanj? :?

Čudaštvo..
Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 08. Feb. 2010 18:07

dorothea napisal/-a:Joj Asex, sej ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega vsak živi kakor mu paše, samo ko boš pa hotu met kkšno žensko pa ji boš povedu da do svojga 29 leta nisi imel nobene partnerke jo bo pa mal na rit vrgl. Ne gre se samo za izkušenost pri sexu, sploh ne. Gre se tut za izkušenost, da znaš v zvezi z nekom živet z vsem kar zveza prinese slabega in dobrega. Ljudje se zaradi zvez spreminjamo ponavadi na boljše, ker nočemo ponavljati svojih napak k smo jih mogoče delal v prejšnjih zvezah. Seveda pa to ne pomen, da ni problemov le rešuješ jih mogoče na drugačen način kot bi jih sicer, zaradi izkušenosti. Aia jst sm stara 22 pa imam dva za sabo.

Malo preberi moje prejšnje prispevke na forumu pa mislim, da ti tudi moj nadimek vse pove. Nobene ne bo na rit vrglo.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 08. Feb. 2010 18:29

Ojoj oprosti :) aseksualnosti ne poznam preveč dobr glih tok, da se mi mal sanja o čem se gre pa bi te vprašala, če je to res dotrajno, da z nobeno pač ne boš imel spolnih odnosov a se lahko še zgodi, da pač dobiš potrebo po spolnih odnosih.
Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 08. Feb. 2010 18:30

Glede na to, da sem devičnik pri 30ih dvomim, da bo kaj. Pri meni je trajno.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Feb. 2010 18:48

Asex napisal/-a:Glede na to, da sem devičnik pri 30ih dvomim, da bo kaj. Pri meni je trajno.

1. mene bi definitivno vrglo na rit
2. in koliko casa trajajo tvoje zveze?
Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 08. Feb. 2010 18:50

1. Zakaj bi te vrglo na rit, saj s tabo nebi imel nič intimnega
2. Nisem imel nobenih zvez

Človek bi mislil, da nickname ASEX pove dovolj.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Feb. 2010 19:03

obstaja tudi ena na forumu ki ima vzdevek flasa pa vsi sklepamo da verjetno ni...

sama sm pa rekla da ce bi srecala tipa (brez skrbi ne tebe) ki do 30 leta se vedno ni, bi mi bilo vsekakor zelo cudno pa ce sprejmes ali ne

:roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Feb. 2010 19:07

^^matr si užaljena :lach: ; samo zato, ker si pač ženska, pričakuješ da bojo vsi moški te hotel posexat?

Čudno si napisala, zato si tud tak odgovor dobila.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 08. Feb. 2010 19:10

pa itak da ne! sam men je cudn! ne pravm da mora tip navalit name ampak pac ne srecas glih pogosto tipa k ni nor na sex se redkeje pa takega ki se ni in tud sploh ne bi :? :

pa nism uzaljena :wink: :D
Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 08. Feb. 2010 19:30

SWEETprinces napisal/-a:obstaja tudi ena na forumu ki ima vzdevek flasa pa vsi sklepamo da verjetno ni...

sama sm pa rekla da ce bi srecala tipa (brez skrbi ne tebe) ki do 30 leta se vedno ni, bi mi bilo vsekakor zelo cudno pa ce sprejmes ali ne

:roll:

Ne vem samo mislim, da bi lahko sklepala iz moje vzdevka kako je z seksualnostjo. Oprosti s tistim, da s tabo nebi nič imel ni bilo mišljeno, da si neprivlačna ali karkoli drugega, mene nobena ne privlači pa to ne pomeni, da je grda.

pa itak da ne! sam men je cudn! ne pravm da mora tip navalit name ampak pac ne srecas glih pogosto tipa k ni nor na sex se redkeje pa takega ki se ni in tud sploh ne b

Aseksualnost je zelo redka ja, procentualno nas je le 1% na svetu.
Manex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Manex » 09. Feb. 2010 9:12

Ko sem bral tole temo sem počutil kot moška kurba. Jaz imam 19 let za sabo pa imam že 7 različnih spolnih partneric. Varal sem pa žal le enkrat in mi je še danes zato žal.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]