Leta in št. spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ker je izvor tega bolj kulturni kot pa bioloski. Kot je povedal, za zensko ni seks nek bajen dosezek. Druga stvar je, da patriarhat ne mara zenske promiskuitete. Moski ne maramo zenske promiskuitete, razen ce smo mi dobitniki.g00fy_qa napisal/-a:Ne pojasni pa tega, da smo z istimi števili partnerjev ženske kurbe, moški pa carji in niti najmanj takega razmišljanja ne opravičuje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
spet je drugače vse odvisno od posameznikov
lahko se tudi za tipe reče da so kurbirji, tako kot za ženske da so kurbe
tako pač je
kdor se preveč okrog goni oz. še posebej če vara, tako nimajo dovolj močne osebnosti, nimajo vrednot in se ne spoštujejo in nimajo zmačaja
lahko se tudi za tipe reče da so kurbirji, tako kot za ženske da so kurbe
tako pač je
kdor se preveč okrog goni oz. še posebej če vara, tako nimajo dovolj močne osebnosti, nimajo vrednot in se ne spoštujejo in nimajo zmačaja
-
dorothea - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Joj Asex, sej ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega vsak živi kakor mu paše, samo ko boš pa hotu met kkšno žensko pa ji boš povedu da do svojga 29 leta nisi imel nobene partnerke jo bo pa mal na rit vrgl. Ne gre se samo za izkušenost pri sexu, sploh ne. Gre se tut za izkušenost, da znaš v zvezi z nekom živet z vsem kar zveza prinese slabega in dobrega. Ljudje se zaradi zvez spreminjamo ponavadi na boljše, ker nočemo ponavljati svojih napak k smo jih mogoče delal v prejšnjih zvezah. Seveda pa to ne pomen, da ni problemov le rešuješ jih mogoče na drugačen način kot bi jih sicer, zaradi izkušenosti. Aia jst sm stara 22 pa imam dva za sabo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Če bi pa rekel, da jih ima, ne vem, 50 za sabo, bi lepše gledala nanj?
Čudaštvo..
Čudaštvo..
-
Asex - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
dorothea napisal/-a:Joj Asex, sej ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega vsak živi kakor mu paše, samo ko boš pa hotu met kkšno žensko pa ji boš povedu da do svojga 29 leta nisi imel nobene partnerke jo bo pa mal na rit vrgl. Ne gre se samo za izkušenost pri sexu, sploh ne. Gre se tut za izkušenost, da znaš v zvezi z nekom živet z vsem kar zveza prinese slabega in dobrega. Ljudje se zaradi zvez spreminjamo ponavadi na boljše, ker nočemo ponavljati svojih napak k smo jih mogoče delal v prejšnjih zvezah. Seveda pa to ne pomen, da ni problemov le rešuješ jih mogoče na drugačen način kot bi jih sicer, zaradi izkušenosti. Aia jst sm stara 22 pa imam dva za sabo.
Malo preberi moje prejšnje prispevke na forumu pa mislim, da ti tudi moj nadimek vse pove. Nobene ne bo na rit vrglo.
-
dorothea - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Ojoj oprosti aseksualnosti ne poznam preveč dobr glih tok, da se mi mal sanja o čem se gre pa bi te vprašala, če je to res dotrajno, da z nobeno pač ne boš imel spolnih odnosov a se lahko še zgodi, da pač dobiš potrebo po spolnih odnosih.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Asex napisal/-a:Glede na to, da sem devičnik pri 30ih dvomim, da bo kaj. Pri meni je trajno.
1. mene bi definitivno vrglo na rit
2. in koliko casa trajajo tvoje zveze?
-
obstaja tudi ena na forumu ki ima vzdevek flasa pa vsi sklepamo da verjetno ni...
sama sm pa rekla da ce bi srecala tipa (brez skrbi ne tebe) ki do 30 leta se vedno ni, bi mi bilo vsekakor zelo cudno pa ce sprejmes ali ne
sama sm pa rekla da ce bi srecala tipa (brez skrbi ne tebe) ki do 30 leta se vedno ni, bi mi bilo vsekakor zelo cudno pa ce sprejmes ali ne
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^matr si užaljena ; samo zato, ker si pač ženska, pričakuješ da bojo vsi moški te hotel posexat?
Čudno si napisala, zato si tud tak odgovor dobila.
Čudno si napisala, zato si tud tak odgovor dobila.
-
pa itak da ne! sam men je cudn! ne pravm da mora tip navalit name ampak pac ne srecas glih pogosto tipa k ni nor na sex se redkeje pa takega ki se ni in tud sploh ne bi :
pa nism uzaljena
pa nism uzaljena
-
Asex - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
SWEETprinces napisal/-a:obstaja tudi ena na forumu ki ima vzdevek flasa pa vsi sklepamo da verjetno ni...
Ne vem samo mislim, da bi lahko sklepala iz moje vzdevka kako je z seksualnostjo. Oprosti s tistim, da s tabo nebi nič imel ni bilo mišljeno, da si neprivlačna ali karkoli drugega, mene nobena ne privlači pa to ne pomeni, da je grda.
pa itak da ne! sam men je cudn! ne pravm da mora tip navalit name ampak pac ne srecas glih pogosto tipa k ni nor na sex se redkeje pa takega ki se ni in tud sploh ne b
Aseksualnost je zelo redka ja, procentualno nas je le 1% na svetu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]