Leta in št. spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Jan. 2010 21:03

Čim manj, tem boljše.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 24. Jan. 2010 21:30

nixie napisal/-a:Po moje v tej temi ne bo dosti nekih konkretnih odgovorov. To je osebno vprašanje in vsak posameznik ima svoja merila. In ta merila so odvisna od več dejavnikov...karakter, izkušnje, odprtost, dojemanje vsega skupaj, mogoče tudi vzgoja in okolje...

Ja, jaz bi ravno rada slišala kakšna so vaša osebna merila. Npr. meni osebno se zdi dosti, če ima fant pri npr. 19 za sabo že 5-10 punc in nobene resne zveze.
Drugo je, če ima za sabo 2 ali 3 resne zveze, če je pa imel več partnerk za 1 noč oz. z njimi ni bil v daljši zvezi, pa se mi ne zdi ravno najbolj fajn. Moje mnenje pač.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Jan. 2010 21:57

~NIA~ napisal/-a:^^ jst pa ne razumem zakaj eni sex dojemajo kot neki tok pomembnga, kot da so oni edini ki imajo deviškost, kot da je to nevem kaj.
sex je potreba. potreba enaka potrebi po spanju, hranjenju, ... in nevem zakaj bi jo zatiral, se 'šparal' za tapravega.. (pa ne leti to nate [vanessa] :) )

neglede na to, kakšen je fizičen izgled 20+letnika/ce, ki je še nedolžen/na, mi je zgoraj opisan način razmišljanja pri vseh osebah sfaljen.

in seveda ne podpiram (nezaščitenega, pijanega, brezglavega) sexanja vsepousod z vsakim, pač pa zmernost in brez strahu da se dajaš dol z kar enim ki ti je 'samo' všeč, ne čutiš pa nič. :)

Ok, to od "taprave" osebe je mogoče res zgrešeno, kr ni nujno da bo prvi/prva tudi tapravi/a.
Kar se tiče tega, da pač eni niso taki da bi skočili z vsakim/vsako v postlo, se mi pa ne zdi zgrešeno. Js res ne bi upala z enim k mi je samo všeč, kr bi me še najmanjša napaka odbila (vem da nihče ni popoln, js še manj, sam je*at ga, taka sm in ne sprejmem vsakega človeka takega kot je)
Sploh pa, če pr 20+ nikoli še nisi sexal itak ne veš kaj zamujaš in je potreba tolko manjša al pa je sploh ni - odvisno od posameznika. Zgodba pa je itak drugačna, ko daš to enkrat skozi in takrat tudi taki malo bolj zadržani ljudje spustijo kriterij. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 24. Jan. 2010 22:04

Mi ni pomembno. Ko pride čez sito zunanjega izgleda in pameti, je na vsti njegov odnos do mene. Odnos do drugih žensk me ne zanima. Pa naj jih je zamenjal 300 in prevaral 150, kdo jim je kriv, če ga niso znale (hotle) obdržat.
In ko sem naletela na pravega (pa tud preletela sem jih dost pred njim), me ne bi ustavla niti atomska bomba, kaj šele število bivših... Kot se dostikrat poheca moja sestra.....drži i nedaj :)
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 25. Jan. 2010 12:12

Meni se pa zdi prav smešno, ko nekateri navajajo, da je določena številka prenizka. Sploh pa, da je nekaterim že skoraj "katastrofa", če nekdo pri 20+ še ni imel spolnega partnerja.
Je pač bolj zadržana oseba in raje se spusti v spolni odnos v resni zvezi, kot pa da bi to storil kar mimogrede. Očitno še ni naletel na koga, s katerim bi se zapletel v takšno zvezo, zato do tega še ni prišlo.

Se pa nekateri spuščajo potem v seks kar tako z nekom, ker se jim zdi, da pri določenih letih bi pa že morali imeti spolne odnose (pač neko nenapisano pravilo za marsikoga :roll: ).

Pri mnogih je pa verjetno še prisoten nek strah naleteti na koga, ki je recimo pri kakšnih 25-ih letih še nedolžen ali je morda imel le eno resno zvezo in tako le enega spolnega partnerja ter se z njim oz. z njo spustiti v resno zvezo (in kmalu ugotoviti, da je celo to "ta prava" oseba)... Strah, da se bo pri tej osebi začelo kasneje obdobje "norenja" (biti še s kom skupaj), saj velja v družbi neko pravilo, da enkrat je treba to dati skozi itd.
Čeprav sem prepričana, da vsi tega ne potrebujejo in ne razmišljajo tako! Včasih se to zgodi, ampak pri tistih, ki so zadovoljni v zvezi in jim že do tedaj ni bilo to glavno v življenju, jim zagotovo tudi kasneje ni. :wink:
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Jan. 2010 20:22

toliko da ima spucano v glavi... Se mi zdi, da oseba, ki je dala veliko partnerjev skozi, težko ostane zvesta, resna... tako da... Če sem prepričana, da me ima rad, mu zaupam, mi je vseeno... Cifra nad 20 je zelo visoka... in bi resno razmislila... če ne bi bil nad 30 let.
Daweed
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Daweed » 26. Jan. 2010 1:41

Jaz pa rahlo v dilemi .. Zdaj s to zdajšnjo punco sva že kar nekaj časa skupaj, vendar si več nisem čist ziher, če je to to .. Skratka, vse skupaj me je začelo "dušit" -- a je to normalno?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Jan. 2010 10:36

~NIA~ napisal/-a:^^ jst pa ne razumem zakaj eni sex dojemajo kot neki tok pomembnga, kot da so oni edini ki imajo deviškost, kot da je to nevem kaj.
sex je potreba. potreba enaka potrebi po spanju, hranjenju, ...

Sorry, ne moreš primerjati potrebo po sexu s potrebo po spanju, hrani :lol:
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 26. Jan. 2010 10:43

Daweed napisal/-a:Jaz pa rahlo v dilemi .. Zdaj s to zdajšnjo punco sva že kar nekaj časa skupaj, vendar si več nisem čist ziher, če je to to .. Skratka, vse skupaj me je začelo "dušit" -- a je to normalno?
Si se je naveličal, ali pa si morda posumil, da je imela "preveč" tipov za seboj?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 12:02

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Jan. 2010 13:42

Horus napisal/-a:Seveda lahko. Tako, kot si zelis spati, ko si ze 30 ur buden, ali pa lepega zrezka, ko si 30 ur brez hrane, si zelis sexa, ko si 30 ur brez njega xD
Slika, no ja, ni čist res, ane; oz. je zelo relativno kaj je nekomu na prednostni listi. :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 26. Jan. 2010 14:18

ma ne vem, če je neka formula ... vse je preveč odvisno od osebe do osebe.
tako je nekdo, ki je do 30-tega leta bil z npr 10 ženskami s katerimi je bil po par let v zvezi ...in je preklapljal iz ene veze v drugo ter nikoli v bistvu ni bil sam ... meni to veliko več pove o osebi, kot pa to s koliko puncami je spal.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 14:37

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Jan. 2010 15:33

Horus napisal/-a:
marypa napisal/-a:Sorry, ne moreš primerjati potrebo po sexu s potrebo po spanju, hrani :lol:

Seveda lahko. Tako, kot si zelis spati, ko si ze 30 ur buden, ali pa lepega zrezka, ko si 30 ur brez hrane, si zelis sexa, ko si 30 ur brez njega xD

Če bi po 2 tednih brez hrane imel izbiro: hlebec kruha ali sex, bi se pomoje odločil za kruh... ali bi z zadnjimi močmi šel sexat; stvar izbire, prav imaš.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 15:36

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]