Leta in št. spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
zvezdicaaa napisal/-a:Men se zdi brezveze tuki omejevat od katere številke je sprejemljivo do katere več ne. Konec koncev vsak potihem išče tisto/tistega pravega, morda je vmes tudi nekaj avantur, ampak use to mora biti, ali pa ne odvisno od človeka, važno je da se iz vsake stvari nekaj naučimo. Ko najdeš pravega če je to to, dvomim da bi zdj na podlagi številke paniko delu. Samo sedanjost šteje...
se strinjam
sicer pa 22let 19 pa st.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Stvar je predvsem v tem, da je to ena taka občutljiva tema, o kateri ljudje itak lažejo, ker je pač okolje tako.Mislim, vsaj v večjih mestih, kjer se vsi glih ne poznamo, če je bejba seksala dejansko z 8, komot govori okol, da je z 2, sej ni nihče zraven sveče držal..
Zato mi je vedno smešno, ko folk povdarja: "jaz nočem "lahkih", ki so bile z dost tipi" in podobno.Kot da človeku na čelu piše, s kolkimi je seksal, hehe..
Zato mi je vedno smešno, ko folk povdarja: "jaz nočem "lahkih", ki so bile z dost tipi" in podobno.Kot da človeku na čelu piše, s kolkimi je seksal, hehe..
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Pa zanimivo, a se to pač tko med sabo sprašujete? Torej predn se odločiš za zvezo z nekom, najprej preveriš, s kolkimi je spal/a?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Dokler vem, da mu ne bom vzela nedolžnosti.. je to vse kar rabim vedt
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
19 /1 ..in upam da pri tem ostane. Meni pa ni vseeno s kolikimi je spal. Definitivno se nebi zanimala za fanta, ki hoče doseči timestno št. . Mogoče za zabavo ...Kaj resnega pa nikoli
- sound1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2010
Asex napisal/-a:Glede na to, da sem devičnik pri 30ih dvomim, da bo kaj. Pri meni je trajno.
Asex, jaz tudi, v 35 letu. Tudi pri meni je trajno, očitno. Se javljam, d ne boš mislil, da si edini. Ampak meni je žal zaradi osame in ker ne poznam pripadnosti sorodni duši. Ne vem, kako ti svojo samoto sprejemaš sam...
(sem vse povedala v temi Nedolžnost? )
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
sound1 napisal/-a:Asex napisal/-a:Glede na to, da sem devičnik pri 30ih dvomim, da bo kaj. Pri meni je trajno.
Asex, jaz tudi, v 35 letu. Tudi pri meni je trajno, očitno. Se javljam, d ne boš mislil, da si edini. Ampak meni je žal zaradi osame in ker ne poznam pripadnosti sorodni duši. Ne vem, kako ti svojo samoto sprejemaš sam...
(sem vse povedala v temi Nedolžnost? )
Mogoče bi mogla malo bolj u izi uzet te fore o sorodni duši in pač probat z nekom:? .. nevem...nekom, ki ti je vsaj pribljužno všeč. Nekaj moreš tudi sam narediti, da koga dobiš, pa magari če v prvem kafiču
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
No, mogoče bo zvenelo starokopitno - zame je primeren 1 spolni partner. Ljudje smo različni in zato je normalno, da se bo nekomu zdelo to nenormalno. Drugače s spolnostjo nimam težav, pač ne znam si predstavljati, da bi imela več spolnih partnerjev samo zaradi telesnega užitka (mislim, da niti ne bi mogla seksat, če parnerja ne bi imela res rada). Če bi imela več resnih partnerjev, v katere bi bila zaljubljena (enega za drugim, seveda), potem bi jih bilo pač več.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^si še dosti mlada, cifra še zna narast.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lucia Klasinc napisal/-a:No, mogoče bo zvenelo starokopitno - zame je primeren 1 spolni partner.
Zame je bil tudi pri 18ih samo eden primeren. Pa danes, nekaj let kasneje, je tudi samo eden. Samo ne isti
Take izjave so zelo pogumne in precej naivne, glede na to, da imaš pred seboj še cca. 60 let življenja. Nič ni narobe s tradicionalnimi vrednotami, samo življenje te včasih preseneti, pa ni fajn, če imaš preveč rigidna pravila, ker se utegneš zakvačkat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lucia Klasinc napisal/-a:No, mogoče bo zvenelo starokopitno - zame je primeren 1 spolni partner.
Zame je bil tudi pri 18ih samo eden primeren. Pa danes, nekaj let kasneje, je tudi samo eden. Samo ne isti
Take izjave so zelo pogumne in precej naivne, glede na to, da imaš pred seboj še cca. 60 let življenja. Nič ni narobe s tradicionalnimi vrednotami, samo življenje te včasih preseneti, pa ni fajn, če imaš preveč rigidna pravila, ker se utegneš zakvačkat.
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov