Leta in št. spolnih partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mifa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2009
Roberta R. napisal/-a:Dokler vem, da mu ne bom vzela nedolžnosti.. je to vse kar rabim vedt
Za vsakega je enkrat nekaj prvič.
Ampak ne vem zakaj bi bilo to kaj slabega. Moj fant je bil še nedolžen, sicer me je to malce šokiralo, ampak mi je dokaj hitro povedal. Je tudi mlajši od mene 4 leta. In seveda sem potem pričakovala da bo prvič trajalo like 5 minut. Ampak ni.
Tako da ne vidim v tem nič slabega.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
mifa napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:Dokler vem, da mu ne bom vzela nedolžnosti.. je to vse kar rabim vedt
Za vsakega je enkrat nekaj prvič.
Ampak ne vem zakaj bi bilo to kaj slabega. Moj fant je bil še nedolžen, sicer me je to malce šokiralo, ampak mi je dokaj hitro povedal. Je tudi mlajši od mene 4 leta. In seveda sem potem pričakovala da bo prvič trajalo like 5 minut. Ampak ni.
Tako da ne vidim v tem nič slabega.
Nisem rekla, da je to slabo ali sramotno, oz. da bi me to odvrnilo od samega dejanja, bi pa rada vedla, če nekomu vzamem nedolžnost..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
ja, se strinjam.. mlada sem še, lahko se zgodi, da bom imela več parnerjev (ali pa tudi ne - poznam kar nekaj parov, ki so se spoznali pri 15, 16, 17 in imajo že družino (so starejši)). kar sem mislila povedati je to, da že pri mojih letih velikokrat ni normalno, če si vezan samo na 1 partnerja ali si spal samo z 1. naša generacija in generacije, ki prihajajo za nami so precej divje.. zato sem tako povedala kot sem .
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ah, so ble že pred vami dosti bolj divje.Lucia Klasinc napisal/-a:naša generacija in generacije, ki prihajajo za nami so precej divje.. zato sem tako povedala kot sem .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov