Leta in št. spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Asex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Asex » 10. Feb. 2010 9:35

čuftika napisal/-a:vem da jih ni bilo in da jih tut ne bo :)
mogoče sem malo zmedeno napisala :wink:
drugač se pa itak vsak odloči po svoje...

Je blo to pri meni že od nekdaj prisotno, ampak saj pravim nekateri se sprijaznimo s tem drugi se pa mučijo in imajo potem resne probleme s samimi seboj, ker se ne znajo sprejeti, da so to kar so.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 22. Feb. 2010 21:23

19-samo1<3
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 27. Feb. 2010 19:31

Mene bi motilo, če ne bi imel pred mano še nobene, ali pa če bi jih do 30ega leta imel več kot 8.
xenja55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a xenja55 » 27. Feb. 2010 21:57

Meni se zdi popolnoma nepomembno koliko žensk je imel moj partner pred mano. Ok, če jih je imel 30 to vseeno nekaj pove o njemu :)) Vse kar je v mejah normale (recimo od 3-20) pri tridesetih letih je pa ok.
zvezdicaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdicaaa » 28. Feb. 2010 0:23

Men se zdi brezveze tuki omejevat od katere številke je sprejemljivo do katere več ne. Konec koncev vsak potihem išče tisto/tistega pravega, morda je vmes tudi nekaj avantur, ampak use to mora biti, ali pa ne odvisno od človeka, važno je da se iz vsake stvari nekaj naučimo. Ko najdeš pravega če je to to, dvomim da bi zdj na podlagi številke paniko delu. Samo sedanjost šteje...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 28. Feb. 2010 8:38

xenja55 napisal/-a:Meni se zdi popolnoma nepomembno koliko žensk je imel moj partner pred mano.
Ok, če jih je imel 30 to vseeno nekaj pove o njemu :))

Ja, torej ni popolnoma nepomembno, a ne?
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 14:09

Eno je samo sex, tega se ne šteje, niti ni pomembno je približno tako, kot če bi štel kolikokrat drkaš.

Drugo je pa število partnerjev s katerim si v daljšem odnosu.
Ker sta v zvezi vedno dva število partnerjev lahko pove veliko, lahko pa nič.

Take it easy...
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 28. Feb. 2010 14:19

^^ Malo hecno si tole napisal. :?
Tale primerjava mi je pa sploh mimo.
Eno je samo sex, tega se ne šteje, niti ni pomembno je približno tako, kot če bi štel kolikokrat drkaš.

Wtf?
Jaz osebno ne bi želela biti skupaj s tipom (ali imeti karkoli z njim), ki je pred mano bil s tolikimi, da gre že za dvomestno število (ajde, v skrajnih primerih se da hitro "nabrati" deset partneric, rečmo da so 4 od teh bile girlfriend material, par jih je bilo neuspelih primerov, vmes pa kakšna avanturica - če govorimo o nekom, ki je star 30, leto gor ali dol). Pa ne samo zaradi občutka, da gre z vsem kar leze in gre ter da mogoče še vedno ni zmožen biti v resni zvezi, pač pa tudi oz. predvsem zaradi tega, ker bi me zanimalo njegovo zdravstveno stanje. :wink:
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 14:35

Napisal sem najbolj preprosto, kot sem lahko.

Na faksu sem imel več prijateljic, s katerimi smo se dobro razumeli in veliko seksali in vsi smo vedeli zakaj se gre.
Ni šlo za ljubezen... ekskluzivo, bilo je pa lepo.

Dejstvo je, da je povprečnemu tipu sex LAHKO pomeni tok kot drkanje.

Ko si pa v resni zvezi si pa v resni zvezi.
Če varaš največ zgubiš sam, saj ti veš, da varaš, partner pa ne.
Tako so stvari pri meni, ne pravim, da je pri drugih isto.
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Deedee91 » 02. Mar. 2010 21:56

da povem po pravici: mojega fanta, ki ima 23 let nisem vprašala, s kolkimi je imel spolne odnose. vem za njegovo tazadnjo bivšo, vem da je bla še kera pred njo (koliko nevem, baje ne dosti), ampak se nikolli nisem spuščala v to, če je sexal s katero oz. s kolkimi je.

jaz sem tip, ki ne mara avantur(nimam nič proti njim, sem tudi probala, ampak sem vidla, da to ni zame. priznam, da nič ni šlo dalje do sexa ali podobnih stvari.) sem pač vezan človek, jaz rabim nekaj pravega, da se spustiv v kaj :) vsakdo je drugačen. eni se šparamo, drugi ne in ne o stvareh, kot da je brezveze se "šparat" za nekoda, da je sex potreba, pa take (sem nekje zasledila med branjem). res je, sex je potreba, za ene je lahko sex le užitek brez čustev, spet za druge sex brez čustev ni tisto, kar hočejo. :)

odgovor na temo pa je že itak gori naveden: mislim, da ni pomembno kolko, dokler jih res ni preveč, kar kaže na neprestano željo po novem "mesu", 2 mestne številke so za moškega v 20ih letih že konkretne številke...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 07. Mar. 2010 16:08

Ja, število spolnih partnerjev je ena taka moralistična tema.

Večina žensk na tem forumu pravi, da ima odpor do tipov z veliko črticami. Po drugi strani pa seveda pričakujejo od tipa ustrezne kompetence na področju seksa, torej, da "obvlada".

Marsikateri tip bi pa najraje videl, da njegova pred njim ni še imela nobenega.

V bistvu me zabava, kako ste prepričani, da za vsakega natančno veste, koliko je imel.Heh.Sej pa vas ljudje poznajo in če hoče tip, ki jih je dejansko že imel 20, položiti eno, ki ne mara tipov s črticami, se ji bo komot zlagal, da jih je imel samo 5-6.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 07. Mar. 2010 19:46

Džeki napisal/-a:Večina žensk na tem forumu pravi, da ima odpor do tipov z veliko črticami. Po drugi strani pa seveda pričakujejo od tipa ustrezne kompetence na področju seksa, torej, da "obvlada".

Kdo pa pravi, da ne more imeti izkušenj v seksu po samo eni ali dveh puncah, s katero sta recimo prakticirala različne stvari? A zato, da se zverziraš v seksu, moraš zamenjat oz. sprobat 10+ spolnih partnerjev? Poleg tega lahko nek tip za eno žensko obvlada, drugi se pa zdi povprečen ali celo podpovprečen.

V bistvu me zabava, kako ste prepričani, da za vsakega natančno veste, koliko je imel.Heh.Sej pa vas ljudje poznajo in če hoče tip, ki jih je dejansko že imel 20, položiti eno, ki ne mara tipov s črticami, se ji bo komot zlagal, da jih je imel samo 5-6.

Kar se tiče tega kdo koga pozna... svet oz. Slovenija je res majhna, a še vedno se morda za tiste, ki imajo označeno že lepo št. črtic, ne ve, da so jih toliko menjali. Jaz sem bila enkrat zelo presenečena, ko mi je ena kolegica povedala s kolikimi je že spala. Da bi se zlagala... v njenem primeru dvomim, ker je vse prej kot nekdo, ki bi se s tem hvalil.
Je pa res, da nasplošno ni za verjet vsemu kar nekdo reče, četudi je to moj fant. Marsikdo prikroji resnico in pove manjšo številko, v bistvu pa nikoli zares ne moreš vedeti s kolikimi je nekdo spal. In v končni fazi me ne zanima (čeprav ni ravno lepo slišat veliko številko), dokler nima kakšne bolezni in dokler ne glumi čustev do mene. :wink:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Mar. 2010 10:04

Fancy Nancy - Poznati eno žensko in njene posteljne navade, ali poznati jih 50, ni isto.

To je tako kot vožnja avta......kdo bo bolje vozil tvoj avto (recimo da je golf dizel).......
1. tisti ki vozi že 10 let, vedno istega audija, v drugih avtomobilih ni sedel
2. tisti ki vozi že 10 let, vozil je jugota in BMW-ja
3. tisti, ki vozi že 10 let, vozil je jugota, audija, corso, katrco, bmw-ja, terenca, avtobus, kamijon, astro karavana in golfa
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 08. Mar. 2010 11:26

Hm... preberi še enkrat moj post. Napisala sem samo, da ni nujno, da se ve za vse, ki menjujejo spolne partnerje, na kakšnem glasu so. Nekdo jih je lahko imel že veliko, pa ni na slabem glasu, ker je lahko imel par avantur recimo v tujini, par doma, a ne v radiju do 50 km, kjer se več ali manj vsi med sabo poznajo, itd. :wink: Včasih kdo tudi napihne zadevo, ker sta se (karikiram) Janez in Jožica stiskala na nekem žuru na klopci, nastane pa zgodba o tem, da sta šla do konca. In pa primer, ko se nekdo hvalisa naokrog koliko jih je že imel (po možnosti tudi katere), v bistvu pa tričetrt tega ni res. :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Mar. 2010 12:50

^^napisala si tudi
Fancy Nancy napisal/-a:Kdo pa pravi, da ne more imeti izkušenj v seksu po samo eni ali dveh puncah, s katero sta recimo prakticirala različne stvari? A zato, da se zverziraš v seksu, moraš zamenjat oz. sprobat 10+ spolnih partnerjev? Poleg tega lahko nek tip za eno žensko obvlada, drugi se pa zdi povprečen ali celo podpovprečen.
tako da tista primerjava od barbie_girl_85 je čisto na mestu (imho).. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov